Fake Έγκυες κοιλιά

Θέλετε να σοκάρει τους γονείς και τους φίλους σας, υποστηρίζοντας ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά; Ή μήπως θέλετε να αναζητήσετε εξωφρενικό, και είναι το κέντρο έλξης σε ένα κόμμα Απόκριες φορώντας ένα κοστούμι αποκριών που στηρίζει ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά; Όποια και αν είναι να είναι ο λόγος πίσω από την επιθυμία σας για να μάθετε πώς να κάνει ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά, είναι εδώ μερικές ιδέες για να δημιουργήσει μια πλαστή έγκυο κοιλιά, ακολουθούμενη από μια βήμα σοφός οδηγός για τη δημιουργία ενός με ένα σφουγγάρι αφρό.
Fake Έγκυες Ιδέες κοιλιά
Μαξιλάρι: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι και να ρίξει φορούν σφιχτά undershirt σε αυτό για να δημιουργήσει ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά.
Μπαλών: Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση μιας μπάλας παραλία η οποία είναι εν μέρει μόνο φουσκωμένα να δημιουργήσει ένα ψεύτικο κοιλιά. Μπαλών, δεν είναι μόνο μοιάζει με ένα ψεύτικο κοιλιά, αλλά και αισθάνεται όπως ένα μετά αγγίξετε!
Cotton Cloth: Όταν δημιουργείτε ένα ψεύτικο έγκυος φορεσιά κοιλιά, είναι προτιμότερο που χρησιμοποιούνται φύλλα ρούχα υλικού βαμβακιού. Στρώσεις βαμβάκι μπορεί να τυλίγεται γύρω από το σώμα να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση μιας εγκύου κοιλιά. Το χαρακτήρα του βαρέως φύλλα του βαμβακιού, κάνει τη βόλτα χρήστη σαν να είναι πραγματικά έγκυος και ως εκ τούτου, καθιστά τη φορεσιά πιο πιστευτή.
Σφουγγάρι: Μπορείτε να αποκόψετε ένα κομμάτι ύφασμα σφουγγάρι και ράβω γύρω από αυτό, για να δημιουργήσετε το δικό ψεύτικο έγκυο κοιλιά σας.
Διαδικασία να κάνει ένα ψεύτικο έγκυες κοιλιά με σφουγγάρι
Τα υλικά που απαιτούνται να κάνει ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά είναι συσκευασίας σφουγγάρι, ψαλίδι, ένα κομμάτι ύφασμα και ελαστική. Εδώ είναι ένα βήμα σοφή οδηγός σχετικά με το πώς να κάνει ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά.
Βήμα 1? Πάρτε ένα κομμάτι από το σφουγγάρι, και με το ψαλίδι, έκοψε με το σχήμα και το μέγεθος της κοιλιάς που θέλετε. Αν θέλετε μια κοιλιά που είναι τριών μηνών μπορείτε να αποκόψετε ένα μικρότερο κομμάτι. Αν θέλετε μια κοιλιά που βρίσκεται κοντά εννιά μήνες παλιό μπορείτε να αποκόψετε ένα μεγαλύτερο σχήμα από το σφουγγάρι.
Βήμα 2? Now ότι το κατάλληλο κομμάτι σφουγγάρι είναι έτοιμη, το επόμενο βήμα για ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά είναι να καλύπτει αυτό το σφουγγάρι κομμάτι με ένα πανί. Για αυτό θα χρειαστεί να ράψετε some πανί, και κατά προτίμηση stretchable, πάνω από το κομμάτι του σφουγγαριού. Αν δεν ξέρετε πώς να ράψετε, ίσως χρειαστεί να λάβουν βοήθεια από κάποιον που ξέρει, όπως ράψιμο ο σπόγγος με το ύφασμα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει την κοιλιά από κοινού.
Βήμα 3? Για να καταστεί αυτό το ψεύτικο έγκυος ταιριάζουν κοιλιά σωστά γύρω από τη μέση, θα πρέπει να ράψετε ελαστικό, τόσο στην κορυφή όσο και στο κάτω μέρος της κοιλιάς ψεύτικο. Θυμηθείτε, ότι το ελαστικό δεν πρέπει ούτε να είναι πολύ μεγάλη ούτε υπερβολικά σύντομη, ώστε να χωράει σωστά.
Βήμα 4? Τώρα μπορείτε φορέσει αυτό ψεύτικο κοιλιά γύρω μέση σας. Μπορείτε να φοράτε στενά ρούχα ή ρούχα μητρότητας (αν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σου σε κάποια), πέρα ​​από το να αναδείξουν τις καμπύλες της εγκυμοσύνης σας!
Ελπίζω τώρα που πήρατε την ιδέα για το πώς να κάνουν ένα ψεύτικο έγκυο κοιλιά. Εάν δεν γνωρίζετε ράψιμο και αδυνατούν να βρουν κάποιον που να μπορεί να το κάνει για σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να κόψετε το κομμάτι σφουγγάρι, όπως αναφέρεται στο βήμα 1 και στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική μεμβράνη για να χωρέσει το σφουγγάρι στο σώμα σας.
Μια έγκυος ματιά δεν μπορεί απλώς να δημιουργηθούν από λήψης πλαστών έγκυος φορεσιές κοιλιά. Για να λειτουργήσουν σαν μια έγκυος γυναίκα θα πρέπει να αισθάνονται σαν ένα. Για αυτόν, να τηρούν όσες έγκυες γυναίκες όπως μπορείτε, γύρω σου. Δείτε πώς περπατούν, κάθονται, σηκώστε τα πράγματα, κλπ. Μπορεί να πρακτική όλα αυτά στο σπίτι, προτού να φορούν πράγματι πλαστά έγκυο κοιλιά σας να πάρει το τέλειο βλέμμα.