Δέντρο μεταφύτευση: Τρόπος Μεταμοσχεύσεων ένα δέντρο

Η σκέψη για το δέντρο μεταφύτευσης μου δίνει πανικούς. Είναι αρκετά τρομακτική σκέψη, σκληρή πάρα πολύ, να ξεριζώσει ένα δέντρο που έχει καθιερωθεί. Αλλά υπάρχουν στιγμές που μεταφύτευση δένδρων και θάμνων είναι μια αναπόφευκτη επιλογή, μια που δεν μπορεί να αλλάξει. Και μεταφύτευσης δέντρων είναι οποιαδήποτε ημέρα είναι καλύτερη επιλογή από ξεριζωμού και απορρίπτοντας το δέντρο. But μεταφύτευση απαιτεί προσεκτική σκέψεων, ελέγξτε έξω μερικές υποδείξεις που αναφέρονται κατωτέρω σχετικά με τον τρόπο μεταμόσχευσης ένα δέντρο.
Tree μεταφύτευση άκρες
Μεταφύτευση ένα δέντρο μπορεί να είναι είτε γίνει από εσάς ή τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία εταιρείας μπορούν να αποκτηθούν με κόστος. Είτε τρόπους, κάποιος πρέπει να προγραμματίζουν το μέλλον να αποφασίσει και το δέντρο που θα μεταμοσχευθούν, και το σημαντικότερο που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, εάν η τοποθεσία που επιλέγεται θα συναντηθούν του εδάφους και τις κλιματικές ανάγκες του δένδρου, πότε να μεταμόσχευσης ένα δέντρο και πώς να τη μεταμόσχευση. Κατανοήστε αυτό προτού να πάτε μπροστά, δεν είναι όλοι δέντρα μπορούν να επιβιώσουν τη μεταμόσχευση δεν έχει σημασία πόσο καλά γίνεται, ως εκ τούτου, σε περίπτωση κακής συμμετοχής, να είναι έτοιμη να χάσουν το δέντρο.
Δέντρα έχουν μια καλύτερο ποσοστό επιβίωσης όταν are μεταμοσχεύονται σε νεαρότερη ηλικία. Μεταμόσχευση δέντρα κατά τη διάρκεια του αρχές της άνοιξης, πριν από την έναρξη νέων φύλλων μπουμπουκιών. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες δείχνει τους μήνες των μουσώνων στη διευκόλυνση της δημιουργίας ρίζα. Ωστόσο, η καλύτερη περίοδος θεωρείται αδρανής φάση του δέντρου'S · Δεκέμβρης - Μάρτης, αλλά εάν του πάρα πολύ κρύο or ψυχρός then Φεβρουάριος - Μάρτης.
άθικτη ball ρίζας Το δέντρο είναι αυτό που θα εξασφαλίσει την επιτυχή μεταμόσχευση του. Κατά κανόνα αντίχειρα, τη μέτρηση του δαγκάνα αρχέγονα (βλαστικά διαμέτρου έξι ίντσες από το έδαφος). Για κάθε ίντσα του caliper στελέχους, η διάμετρος ball ρίζα πρέπει να είναι 10 έως 12 ίντσες. Για παράδειγμα, η διάμετρος σφαίρα ρίζας πρέπει να είναι 20 έως 24 ίντσες για βλαστικά δαγκάνα δύο ίντσες. Κύκλος μια τραχιά διάμετρος της σφαίρας ρίζας γύρω απ το δέντρο, και τρεις έως έξι μήνες πριν από τη μεταφύτευση δαμάσκηνου about δέκα ίντσες βαθιές ρίζες γύρω τη σφαίρα ρίζας του φυτού που πρόκειται να μετακινηθούν. Νέες ρίζες θα πυροβολούν από την αποκόπτεται ρίζες. Αυτό γίνεται να μειώσει σοκ απώλειας ρίζας στο δέντρο. Σιγουρευτείτε ποτίζετε το δέντρο καλά, μετά αποκόπτοντας ρίζες της.
Νερό με φειδώ μερικές ημέρες πριν από την αφαίρεση από το δέντρο. Σκάψτε τελείως σχεδόν τρεις παρα δύο ίντσες βαθύτερα και γύρω από τη σφαίρα ρίζας να κρατήσει την μπάλα ρίζας ανέπαφη. For φύτευση αμέσως, διατηρήστε τη νέα τρύπα είναι έτοιμη, βαθιές και πλατιές αρκετά για να φιλοξενήσουν όλο το ριζόχωμα στο επίπεδο του εδάφους μόνο, αλλιώς κυλήσει τη μπάλα ρίζας σε μια λινάτσα καλύπτοντάς τον εντελώς. Δέστε την λινάτσα να κρατήσει την μπάλα ρίζα και χώμα από κοινού να ελαχιστοποιηθούν οι ζημίες ρίζα.
Μόλις μεταμοσχευθούν, ξαναγεμίστε την τρύπα. Συμπαγής του εδάφους και να αποφευχθεί κενό αέρος στις ρίζες. Κάντε μια berm γύρω από το δέντρο και νερό, καλά και βαθιά. Εντελώς αποφύγετε τη γονιμοποίηση. Χημικές ουσίες στο στάδιο αυτό θα προκαλέσει ζημιά σε όλα έτοιμα συγκλόνισε ρίζες. Προστατευτικό στρώμα θα σας βοηθήσει να κρατήσει το έδαφος ζεστό και υγρό. Νερό από το δέντρο και αρκετούς μήνες μετά τη μεταμόσχευση. Ιδρύθηκε μεταμοσχευμένα δέντρα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την αποκατάσταση. Οποιαδήποτε απώλεια υγρασίας εδάφους θα τους σκοτώσει. Μην περιμένετε να δείτε ταχεία μεγέθυνσης μετά μεταμόσχευση. Και για ένα χρόνο μετά δέντρο μεταφύτευση, κρατήστε ένα μάτι για μάρανσης τα φύλλα, φύλλα εγκαύματα, αποχρωματισμένο φυλλώματα ή καχεκτική ανάπτυξη.
Αυτές οι πληροφορίες για τα δένδρα (και θάμνων) που είναι μικρότερα, περίπου 5 - 6 πόδια ψηλός ή 7 - 8 ετών, ή και λιγότερο. Αλλά πώς να μεταμόσχευσης ένα μεγάλο δέντρο; Τη μεταμόσχευση πραγματικά μεγάλα δένδρα, είναι καλύτερο να πάρετε τις επαγγελματικές υπηρεσίες προσλάβει, για να έχουν δικαίωμα μεγάλου δέντρου μεταφύτευση εξοπλισμού, όπως ηλεκτρικά ή υδραυλικά φτυάρια δέντρο, εξολκείς, μοχλοί, υποστηρίγματα κ.λπ. Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η μεταμόσχευσης ένα μεγάλο δέντρο, χρειάζεται λίγο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το κόστος της μεταφύτευσης ενός δέντρου. Το μέγεθος και ο αριθμός των δέντρων, απόσταση από τη μεταφύτευση θέση, προ και μετά τη μεταφύτευση φροντίδα, χρόνος που απαιτείται, η χρήση του εξοπλισμού και ανθρωποώρες, και το ποσοστό επιβίωσης. Συνήθως ένα μεγάλο δέντρο (-ες) θα μπορούσε εύκολα να κοστίσει στην γκάμα των εκατό σε χιλιάδες δολάρια. Διαβάστε περισσότερα για το «πώς να μεταμόσχευση ένα δέντρο σχετικά με τη μεταμόσχευση των βελανιδιές.
Σήμερα ότι το ένα είναι εξοικειωμένοι με τη μεταμόσχευση ένα δέντρο, να προχωρήσει, αλλά πριν το κάνετε αυτό, προσπαθήστε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για τα σχέδια σας που δεν θα περιλαμβάνει ξεριζωμό ένα καθιερωμένο δέντρο.