Κερί μελισσών Lip Balm

Ποιος δεν αγαπούν τη γεύση και την αίσθηση του χυμώδη φράουλας lip balm στα χείλη τους; Λοιπόν, ο καθένας κάνει, τουλάχιστον εμείς οι γυναίκες κάνουμε! Ταμπονάροντας λίγο lip balm στα χείλη μας κάθε λίγες ώρες έχει είδους γίνει συνήθεια για μας. Lip balm είναι ένας πολύ καλός τρόπος προστασίας από τα χείλη μας σκάσιμο λόγω δυσμενών συνθηκών. Ένα στρώμα lip balm κάτω αγαπημένο σας κραγιόν προστατεύει τα χείλη σας από τις χημικές ουσίες στον κραγιόν. Ωστόσο, μερικές φορές τα υλικά μέσα στο εμπορικά διαθέσιμο lip balm ίδια είναι επικίνδυνες για τα χείλη σας και να κάνει μεγαλύτερη ζημιά παρά καλό. Στις περιπτώσεις αυτές, καθιστώντας τη δική βάλσαμο χειλιών σας κερί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλιστεί η ομορφιά των χειλιών σας. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές συνταγές για την κατασκευή κερί μέλισσας βάλσαμο χείλη.
Κεριά από μέλισσες Χείλη Συνταγές Balm
Γενικές οδηγίες? Μέλισσες έρχεται σε τεμαχισμένα κομμάτια ή πλάκες, οι οποίες πρέπει να λιώσει στο σπίτι. It Δεν τελείως γίνει ρευστό. but μετατρέπεται σε μια μαλακή μάζα όταν θερμαίνεται ικανοποιητικά. Δεν πρέπει ποτέ να θερμαίνονται απευθείας στην φλόγα, αντ 'αυτού πρέπει να είναι είτε πολύ ανέμιζε με μικρές, επαναλαμβανόμενες διαστήματα ή διπλά θερμαίνεται σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Άλλα lip balm συστατικά μπορούν να προστεθούν ανάλογα με την επιθυμητή γεύση. Καθοριστική για την ποιότητα lip balm αναμιγνύεται καλά τα υλικά, έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία κατ 'αποκοπήν σχηματισμό. Μπορείτε επίσης να λιώσει κάψουλα βιταμίνης Ε, για την αύξηση της αξίας της υγείας των lip balm σας. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές συνταγές για την κατασκευή αρωματισμένο βάλσαμο χείλη κερί. Θα πρέπει να μεριμνήσει για lip balm δοχεία και σωλήνες για την αποθήκευση σπιτικά βάλσαμο χειλιών σας.
Almond Βάλσαμο χειλιών Oil
Συστατικά? 8 ουγκιές Αμυγδαλέλαιο? 1.5 - 2,5 ουγκιές Κεριά από μέλισσες? 1 κουτ. Μέλι? Πάρτε αμυγδαλέλαιο και μελισσών, ένα πυρέξ μέτρησης εμπορευματοκιβωτίων και λιώσει μαζί με οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους. Αναμίξτε τα καλά και προσθέστε μελιού στα μείγμα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά, μέχρι ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το lip balm στα εμπορευματοκιβώτια και σωλήνες.
Cocoa Butter Lip Balm
Συστατικά? 2,5 ουγκιές Το βούτυρο του κακάο? 2,6 ουγκιές Κεριά από μέλισσες? 1,4 ουγκιές Γλυκό αμυγδαλέλαιο? Λιώστε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε καλά. Pour σε γυάλινα δοχεία ή σωλήνες και φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.
Peppermint Lip Balm
Συστατικά? 2 κουτ. Κηρός μελισσών? 7-8 tsp. Ελαφρό έλαιο (γλυκό αμυγδαλέλαιο, το ρετσινόλαδο, το λάδι jojoba)? 1 κουτ. Μέλι, 5 σταγόνες μέντας βασικές πετρελαίου · Λιώστε το λάδι και κερί σε ένα πυρέξ δοχείο. Απενεργοποιήστε την φωτιά και προσθέστε το μέλι στο μίγμα. Αναμείξτε καλά τα υλικά και προσθέτουμε σταγόνες έλαιο μέντας σε αυτήν. Ρίξτε σε εμπορευματοκιβώτια και σωλήνα και κατάστημα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε αιθέριο έλαιο μέντας με ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.
Κρεμώδη Lip Balm
Συστατικά? ½ κουτ. Τριμμένο κερί μέλισσας; ½ κουτ. Τριμμένα βουτύρου κακάο? 1 tsp. Καρυδέλαιο? Βαυαρική cream? Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων ασφαλή μπολ. Θερμάνετε το μείγμα για περίπου 45 λεπτά. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το lip balm δοχεία.
Μπορείτε να προσθέσετε χρωστικές ουσίες όπως το χυμό τεύτλων για το κερί lip balm σας συνταγή. Ωστόσο, αποφεύγουν να προσθέσουν synthetic χρωστικές ή αρωματικές ουσίες, δεδομένου ότι θα μπορούσε να φθείρει την αξία του lip balm σας. Πάντα σφραγίδα lip balm εμπορευματοκιβώτια your καλά και να τα αποθηκεύετε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Αν βρείτε μια αλλαγή στη σύσταση ή την οσμή των lip balm σας, πετάξτε ολόκληρη την παρτίδα και να κάνει ένα νέο.