Βήματα για την οικοδόμηση μιας σπίτι

Κτίριο του οίκου μας είναι ένα όνειρο που κάθε ένας από μας έχει, και φέρνοντάς την σε πραγματικότητα είναι κάτι που παίρνει τις προσπάθειες μιας ζωής! Γι 'αυτό όταν αρχίσουμε έργου να φέρει αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και να χτίσει σπίτι των ονείρων μας, όλα πρέπει να είναι ακριβώς για τέλειο. Ως εκ τούτου, πολύ λεπτομερής σχεδιασμός και προετοιμασία, ακολουθούμενη από κλινική εκτέλεσης απαιτείται. Μέσα από αυτό το άρθρο, ελπίζω να μεταφέρω τα βήματα για την οικοδόμηση ενός σπιτιού, το οποίο θα σας δώσει μια ιδέα σχετικά με τη μεγαλοψυχία της εργασίας και τα πράγματα που χρειάζεστε για να προετοιμαστούν για την εκ των προτέρων.
Υποθέτω ότι επειδή είστε σκέψης σχετικά με τα βήματα για την οικοδόμηση ενός σπιτιού, έχετε ήδη αγοράσει τη γη και τελειώνοντας με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του σπιτιού. Πάρτε το χρόνο να πάρει ένα σχέδιο αναπτύχθηκε από έναν αρχιτέκτονα που περιλαμβάνει όλες τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Ας μιλήσουμε για τα βήματα στην οικοδόμηση ενός σπιτιού που θα μπορούσε να είναι το μέρος εκτέλεση του σχεδίου σχεδιασμό του το σπίτι των ονείρων σας που έχετε δημιουργήσει.
Βήματα για την οικοδόμηση μιας νέας Βουλής
Ο σχεδιασμός ενός σπιτιού είναι ένα τεράστιο έργο που περιλαμβάνει πολλά διαδοχικά βήματα? Καθένα από τα οποία εξαρτάται από την καλή εκτέλεση της μία πριν. Είναι μια δουλειά που θα δοκιμάσει την υπομονή σας, την ανοχή και τεντώστε πορτοφόλι σας στο μέγιστο, αλλά το τελικό προϊόν θα απόλυτα αξίζει κάθε προσπάθεια! Για τη δημιουργία ενός σπιτιού, με όλες τις ανέσεις που το καθιστούν ένα παρήγορο ζωτικού χώρου κάνει μια πολύπλοκη εργασία, που πρέπει να αναλύονται σε διαχειρίσιμα τμήματα. Εδώ είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία σπίτι από μηδέν με τη χρονολογική σειρά εκτελέσεως.
Να πάρει ένα κτίριο άδεια? Υπάρχουν διάφορες permits που θα πρέπει να εγκριθεί από τις τοπικές κυβερνητικές αρχές σε κάθε βήμα στην οικοδόμηση ενός σπιτιού. Πρώτα απ 'όλα αδειών αυτών είναι να πάρει άδεια οικοδομής χωρίς την οποία η ανέγερση του σπιτιού σας δεν μπορούν να αρχίσουν. Για να πάρετε ότι, θα πρέπει να υποβάλουν τις σχεδιασμό κατοικιών στις ενδιαφερόμενες τοπικές αρχές. Μπορείτε επίσης να πάρετε έγκριση για ένα καλά ή σηπτικό σύστημα, το οποίο πρέπει να ελέγχεται από τους υπαλλήλους της υγείας κατά τη διάρκεια του κτιρίου. Διάφορες άλλες άδειες και τις επιθεωρήσεις θα διενεργούνται από τις τοπικές αρχές κατά τη διαδικασία κατασκευής. Αδειών που στο χέρι, μπορείτε να αρχίζει με το πρώτο βήμα για να χτίσει το σπίτι σας. Θα πρέπει να προσλάβει εργολάβο ή οικοδόμος, ο οποίος σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα, θα επιβλέπει την εργασία κατασκευής.
Τοποθέτηση της Βουλής Ίδρυμα? The πρωταρχική εργασίας που πρέπει να αναληφθούν στην αρχή είναι τα θεμέλια του σπιτιού. Ένα από τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός ιδρύματος σπίτι είναι να καθαρίσει από τα δέντρα και άλλα βάρη από την περιοχή ανέγερσης κατοικιών και την περιοχή που κατανέμεται για σηπτικές κρεβάτι. Μερικοί άνθρωποι μπορεί έχουν να διεξαγάγει ισοπέδωση δουλειά εάν η γη έχει ένα κλίση. Το ίδρυμα θα μπορούσε είτε να είναι πλάκα, το κλείδωμα ή τύπου πυλώνα, για τον οποίο η γη θα σκάψει. Είναι σημαντικό ότι το Ίδρυμα που σωστά η σταθερότητα ολόκληρης της διάρθρωσης εξαρτάται από αυτή. Θα υπάρξουν επιθεωρήσεις για να εξασφαλιστεί ότι η δουλειά είναι σωστά κάνει. Για τη θέσπιση ενός ηλεκτρικού πλάκα γείωση στο ίδρυμα είναι απαραίτητη για την γείωση των ηλεκτρικών συνδέσεων. Το μέρος θεμελίωσης πιο σημαντικό μέρος τα μέτρα οικοδόμηση σπίτι ίδιοι.
Εργασία στο πλαίσιο, τοίχους, πόρτες και παράθυρα? Έπειτα από μια ισχυρή βάση είναι που, το επόμενο μέρος είναι κτίριο του πλαισίου του σκελετού του σπιτιού. Πρώτον, το εξωτερικό πλαίσιο τοίχος που ακολουθείται από το πλαίσιο για τη στέγη, με τη μορφή δοκούς στέγης. Με ολόκληρο το πλαίσιο αντί συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού, το έργο μανδύα να ξεκινήσει και έχουν εγκατασταθεί τις πόρτες και τα παράθυρα. Είμαι painfully συντομία εδώ, αλλά όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο και βάζοντας στις πλάκες για κάθε όροφο και το πλαίσιο για κάθε όροφο είναι το σκληρότερο και το πιο σημαντικό απ 'όλα τα βήματα. Διαβάστε περισσότερα για οδηγίες διαμόρφωση σπίτι.
Παρακαμπτήριος εγκατάστασης, στεγών, Ηλεκτρικά & Υδραυλικά Work? Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση πλαισιώσουν, τη στέγαση και τις εργασίες υδραυλικών εγκαταστάσεων που πρέπει να αναληφθούν. Καθένα από αυτά είναι μια εξειδικευμένη δουλειά και απαιτεί σημαντικό χρόνο. Θα πρέπει να εκχωρήσετε χωριστές αναδόχων για αυτές τις θέσεις εργασίας. Ηλεκτρικές εργολάβοι πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά καλωδίωση από την παρούσα περίοδο. Όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή.
Εσωτερικό τελείωμα, Δάπεδα και Ζωγραφική? Τελικά το εσωτερικό σοβάτισμα και τελειώνοντας τη δουλειά μπορούν να αρχίσουν. Με τον τοίχο σοβατίσματος τη μετάβαση προς ένα φινίρισμα, δάπεδα και πλακόστρωση θέσεις εργασίας πρέπει να ξεκινήσει. Όταν το σοβάτισμα, το φινίρισμα και δάπεδο γίνεται, ζωγραφική του σπιτιού μπορούν να αρχίσουν. Με εσωτερική και εξωτερική βαφή γίνει, τα περισσότερα από τα σημαντικά έργα είναι πάνω.
Εξωραϊσμός? Αν θέλετε να έχετε έναν κήπο από το σπίτι σας, ένα ξεχωριστό σχέδιο εξωραϊσμού πρέπει να πραγματοποιούνται που μπορούν να μετατρέψουν τη γη γύρω από το σπίτι σε χλοοτάπητες. Αυτό περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την οικοδόμηση ενός μηχανισμού αποστράγγισης. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες του σχεδιασμού σπίτι του τοπίου.
Εσωτερική διακόσμηση? Η τελευταία, αλλά ακόμα ένα σημαντικό μέρος είναι εσωτερική διακόσμηση. Στη συνέχεια, τα έπιπλα σπιτιού και όλα τα άλλα εσωτερικά εξαρτήματα στο σπίτι μπορούν πλέον να παρουσιάζονται. Αυτό είναι ένα από τα βήματα που εμπλέκονται στην κατασκευή ενός σπιτιού η οποία απαιτεί αισθητική. Με το κάνει εκείνη την εργασία, είστε σχεδόν έτοιμοι να ρίξει το σπίτι το κόμμα σας του πλανήτη!
Διαβάστε περισσότερα για: · Το κόστος για να χτίσει ένα σπίτι ανά τετραγωνικό πόδι, οικιακός κατασκευή, Δομικά Υλικά · έτσι, αυτό ήταν μια πρόχειρη επισκόπηση όλα τα βήματα για την οικοδόμηση ενός σπιτιού. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολλά τα χέρια και τα κεφάλια που εμπλέκονται και σε κάθε βήμα στην οικοδόμηση ενός σπιτιού, και απαιτεί την εξειδικευμένη προσπάθεια από διάφορους υπεργολάβους που εργάζονται υπό τη στενή επίβλεψη του αρχιτέκτονα και έναν οικοδόμο τους οποίους μπορείτε προμήθειας του δουλειά να. Είναι απολύτως απαραίτητο να επιβλέψω προσωπικά κάθε ένα από τα βήματα για την οικοδόμηση ενός σπιτιού, καθώς μετά από όλα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσουν εκεί και είναι το όνειρό σου να παίρνει μορφή σε πραγματικότητα!