Μανικετόκουμπα: Πώς να Βάλτε σε μανικετόκουμπα

Όταν πρόκειται για accessorizing για μια ειδική, επίσημη περίσταση, οι άνδρες δεν έχουν πολλές επιλογές. Από τον μικρό αριθμό των στυλ, φορώντας μανικετόκουμπα είναι κάτι που ταιριάζει και κοσμεί σχεδόν όλοι άνδρες. Αν ρωτήσετε τις γυναίκες, που βρίσκουν οι άνδρες ντυθεί στα επίσημα ρούχα τους με μανικετόκουμπα, απλά τολμηρός και μαγευτικό. If μανικετόκουμπα μπορούν να κάνουν τόσο για τους άνδρες, θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν μανικετόκουμπα με το σωστό τρόπο. Εάν έχετε ήδη ενήμεροι για τη μαγεία του μανικετόκουμπα και επιθυμούν να δώσουν αυτά τα διακοσμητικά κομμάτια μια ευκαιρία να κάνει θαύματα για σένα, εδώ είναι ένας οδηγός να σας βοηθήσει να μάθετε μανικετόκουμπα, πώς να διατεθεί στην μανικετόκουμπα, πειραματιστείτε με τα σχέδια και τα σχέδιά τους, και δικαιώματος χρήσης τους, να κερδίσει τις καρδιές.
Μανικετόκουμπα: Μια σύντομη επισκόπηση
A cufflink ορίζεται ως ένα διακοσμητικό συνδετήρα που χρησιμοποιείται αντί του κουμπί για να κατέχουν από κοινού την περιχειρίδα παρόντες στο μανίκι του μπλουζάκια. Μανικετόκουμπα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχημάτων μεγέθη,, μέταλλα, σχέδια και υλικά. Μερικές από τις συνήθως χρησιμοποιούνται από αυτούς είναι ασήμι, δέρμα και τα διακοσμημένα με πέτρες. Απαγορεύεται η χρήση μανικετόκουμπων είναι δημοφιλής από δέκατο έβδομο αιώνα. Υπήρξε μια διακύμανση στο σχεδιασμό μανικετόκουμπα κατά καιρούς. Ωστόσο, η τάση της διατήρησης της κυλινδρικής θέση με σκοπό διακοσμημένα ορατή στο κοινό εξακολουθεί να είναι in. πολλά μοντέρνα άντρες προτιμούν να μονόγραμμα, το μηδέν και να προσαρμόσετε το ορατό τέλος της cufflink να δώσει κομψά ντυμένοι εμφάνιση. Οι άνδρες φορούν παραδοσιακά σε ειδικές κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γκαλά. Κάνοντας σε cufflink ανέκαθεν ένας απλός τρόπος για να σηματοδοτήσει μια εντύπωση του εαυτού μας στο Grand περιπτώσεις. Είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος. Μπορούν να γίνουν με λογότυπα, μονογράμματα, εμβλήματα και χαραγμένα σχέδια. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και ένα μανικετόκουμπο ταιριάζουν τα προσωπικά σας γούστο και φαντασία, με μανικετόκουμπα αποθήκες.
Μανικετόκουμπα: Πώς να Βάλτε σε μανικετόκουμπα
Δεν μπορείτε να διατεθεί στην μανικετόκουμπων με μόνο τα είδη ένδυσης any ανδρών. are Υπάρχουν πουκάμισα που έχουν σχεδιαστεί και ραμμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να cufflink μπορούν να τεθούν και συμφωνημένα κατάλληλα. Πολλές φορές, όπως shirts έχουν γενεαλογικά τρύπα σετ για να χωρέσει in. Αν δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα για την ενδυμασία συγκεκριμένα σήμαινε για τα μανικετόκουμπα, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει μια κανόνας. Σύμφωνα με αυτόν, όπως shirts έχουν τρύπες στα μέρη όπου θα περιμένατε κανονικά κουμπιά. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο σκοπός αυτών των οπών αποσκοπεί στην ικανοποίηση των μανικετόκουμπα.
Φορώντας μανικετόκουμπα σας δίνουν πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας, αλλά και να προβεί σε δήλωση μόδας, εκτός από την ενίσχυση της εμφάνισής σας. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε την πέτρα, σχέδιο, το χρώμα και το ύφος της μανικετόκουμπα να κάνει συνολική εμφάνιση σας μοναδική και ελκυστική ταυτοχρόνως. Για παράδειγμα, πάει για χαριτωμένη και κομψή μανικετόκουμπα if πουκάμισό σας είναι ημι-επίσημο ενώ σπορ προσανατολισμό αυτά αν το πουκάμισο προορίζεται για την περιστασιακή ένδυση. Μπορείτε να ταιριάξετε μανικετόκουμπα σας με το ρολόι χειρός και το δεσμό σας. Μπορείτε να έχετε προσαρμοσμένες μονογράμματα του επαγγέλματός σου, αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου, κλπ, για την μανικετόκουμπα. Ένα παράδειγμα είναι τ-τετράγωνο μονόγραμμα σε περίπτωση που μια αρχιτεκτονική από το επάγγελμα. Σιγουρευτείτε ότι το στυλ του μανικετόκουμπα πρέπει να πάει με την εκδήλωση και ευκαιρία σας να συμμετάσχουν. Μόλις τελειώσετε με τη σχεδίαση, το στυλ και ασορτί μέρος για το πώς να φορέσετε μανικετόκουμπα, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνεται να θέσει πραγματικά μανικετόκουμπα επάνω. ? Φορέστε το πουκάμισο ειδικά σχεδιασμένα για να φοριούνται με μανικετόκουμπα επάνω. ? Τσιμπήστε την μανσέτες από τα μανίκια του πουκαμίσου του κοινού. ? Τοποθετήστε το μανικετόκουμπο στις τρύπες που βρίσκονται στη μανσέτα του πουκαμίσου. ? Κατά την εκτέλεση των παραπάνω βήμα, βεβαιωθείτε ότι τα πρόσωπα χρωματισμένα και διακοσμημένα πλευρά του cufflink προς τα έξω. ? Η πίσω πλευρά του μανικετόκουμπο είναι εξοπλισμένο με ένα μπαρ. Κρατήστε αυτό και flip Τελείωσε έτσι ώστε το μανικετόκουμπο παίρνει ως εγγύηση στο χώρο της εισαγωγής. Με αυτό το βήμα να ολοκληρώσετε την αποστολή να «πώς να τεθεί σε μανικετόκουμπα. ? Με τη μετάβαση από το παρόν άρθρο, θα μάθει ορισμένα θεμελιώδη πράγματα για μανικετόκουμπα. Ξέρετε ο βασικός τρόπος για το πώς να τεθεί σε μανικετόκουμπα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που πήρα εδώ σε αυτό το άρθρο οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε να κάνετε ένα σημάδι σε μια επίσημη συγκέντρωση. Συμμερίζομαι την μανικετόκουμπα και να ντύσει επάνω τις ικανότητές σας για να κυβερνήσει τον κόσμο γύρω σας.