Facial Hair Styles

προσώπου στυλ μαλλιών για άντρες έχουν στη μόδα προ αμνημονεύτων χρόνων, και με τα χρόνια αυτά τα στυλ έχουν εξελιχθεί και σίγουρα διανύσει πολύ δρόμο. Υπήρξε μια εποχή κατά την τραχιά και απεριποίητος γένια ήταν η καλύτερη εμφάνιση ενός ανθρώπου θα μπορούσε να πάρει, αλλά σε μοντέρνα προοδευτική και προηγμένο κόσμο, όλο και περισσότεροι προσώπου μαλλιά στυλ του σήμερα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.
Το καλύτερο του προσώπου μαλλιά στυλ είναι αυτά που ταιριάζουν σε μέγεθος face και το σχήμα του προσώπου, και κάποιου που δεν φαίνεται να συμπίπτουν με τα χαρακτηριστικά του προσώπου. In ακρίβεια, αυτές οι προσώπου μαλλιά στυλ στοχεύει να ενισχύσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ένα πρόσωπο προσώπων. Instead of απλώς ακολούθησε του προσώπου τάσεις ύφους τρίχας που βλέπει κανείς στην τηλεόραση, θα πρέπει να φτιάξετε το δικό προσωπικές επιλογές μας και να επιλέξετε αναλόγως. Διαλέξτε κάτι έξω από τα διάφορα στυλ γένια και μουστάκι στυλ που απεικονίζει πραγματικά την προσωπικότητά σας με ακρίβεια, και δεν την κάνουν να φαίνεται σαν να προσπαθούμε πάρα πολύ σκληρά.
Facial Hair στυλ για τους νεαρούς άνδρες · Το είδος των επιλογών που είναι ανοικτές σε ένα μεμονωμένο είναι πολύ μεγάλα σε αριθμό, και δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα διαφορετικό και μοναδικό συντελεστή αύξησης, κάθε άτομο πρέπει να επιλέξει το πλέον πρόσφορο προσώπου μαλλιά στυλ με κάποια κοινή λογική . Η καλύτερη επιλογή είναι βέβαια στον αθλητισμό ένα πλήρες γενειάδα. Αλλά πάει τις ημέρες όταν οι γενειάδες δεν χρειάζεται καμία περιποίηση και κλάδεμα. Σήμερα, αυτά τα γένια είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθούν. Θα πρέπει να τελειώματα και ο γαμπρός της γενειάδας κάθε μέρα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Μάθετε μερικές άκρες γενειάδα στολίσματα που θα σας βοηθήσουν.
Το κλειδί εδώ είναι να πειραματιστούν και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ανατροφοδότηση. Είναι οι άνθρωποι γύρω σας που μπορείτε να κρίνετε καλύτερα προσώπου στυλ μαλλιών σας. Ενώ εγώ δεν είμαι ο ίδιος έρχεται σε αντίθεση με το ρητό ότι θα πρέπει να στιλ γένια or μουστάκι σας ακριβώς κάποιον τρόπο σας θέλει άλλο να είμαι απλώς τονίζει ότι, αν κάτι είναι κακώς about προσώπου φορμάρετε τα μαλλιά σας, τότε οι άνθρωποι γύρω σας θα σας ενημερώσουμε . Μάθετε να δώσει προσοχή σε αυτά που λένε.
Μπορείτε να επιλέξετε ένα γαλλικό γένια ή οι εναλλακτικές λύσεις, μπορείτε να αναπτυχθεί ένα γενάκι, ένα patch πηγούνι, ένα λουρί πηγούνι, τα παϊδάκια πρόβειου ή στο τιμόνι μουστάκι κλπ και ο κατάλογος συνεχίζεται ακριβώς και επάνω. Θα πρέπει να τηρούν τα ακόλουθα σημεία κατά νου πριν όσο και μετά αποφασίσετε να δοκιμάσετε διάφορες προσώπου στυλ μαλλιών. ? Πείραμα όσο θέλετε, αλλά αν κάτι δεν φαίνεται καλό, να δεχθεί αυτό και να απαλλαγούμε από αυτό. ? Μπορείτε να δοκιμάσετε μια μερική μούσι. Εδώ θα αυξηθούν τα μουστάκι, του τεμαχίου πηγούνι, και μερικές από τις τρίχες στο πηγούνι. Οι ενώνει μπάρες στο μεταξύ μπορούν να αφαιρεθούν. ? Μην ξεχάσετε να τακτοποιήσουν και τον γαμπρό της γενειάδας σε τακτική βάση. Ακριβώς επειδή είστε αυξανόμενη κάποιο είδος γενειάδας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε να αυξηθεί άγρια. ? Επιλέξτε το μήκος του φαβορίτες σας προσεκτικά. Πάρα πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για να καταστρέψει ολόκληρη την εμφάνιση πολλών διαφορετικών προσώπου στυλ μαλλιών. ? Αντί της καλλιέργειας ένα πλήρες ολοκληρωμένο γενειάδα, διατηρούν γένια αντ 'αυτού. Αυτό είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί και να φαίνεται πολιτισμένη, καθώς και. ? Μην το σχήμα του προσώπου μαλλιά στυλ σας weirdly, και μην το βαφής σε οποιαδήποτε περίπτωση. ? Αντί πειραματίζονται υπερβολικά για μη εμφανή λόγο, δοκιμάστε την απλή καλοξυρισμένος βλέμμα αντ 'αυτού. ? Το σχήμα του προσώπου του ατόμου διαδραματίζει επίσης έναν ρόλο λέγοντας στον προσδιορισμό του προσώπου στυλ μαλλιών θα ταίριαζε ένα από τα καλύτερα. Τα άτομα με τριγωνικά πρόσωπα θα πρέπει να επιλέξουν γενειάδες πληρέστερη ή κοντά γένια. Τα άτομα με τετράγωνα πρόσωπα θα πρέπει άθλημα φως γενειάδες που προσδίδει μια ματιά λεπτό για να αντιμετωπίσει τους, μαζί με ένα κατάλληλο κούρεμα. Άνθρωποι με πρόσωπα γύρο να προσπαθήσετε για Γαλλικά γενειάδες και goatees, και τα άτομα με επιμήκη πρόσωπα can άθλημα πολύ ελαφριά γένια να κάνει το πρόσωπό πληρέστερη τους εμφάνιση.
Επίσης, διαβάστε το παρακάτω για να μάθετε περισσότερα: • πώς θα μεγαλώσουν Προσώπου για τα μαλλιά · Πώς να αυξηθεί ένα μουστάκι; προσώπου τρίχα απομάκρυνσης για τους άνδρες · Facial Hair Styles για νέους άνδρες · Στο τέλος της ημέρας, κάθε πρόσωπο τα πρόσωπα είναι μοναδική, και μερικά του προσώπου χτενίσματα είναι πιο κατάλληλες από κάποιες άλλες. Δοκιμάστε πολλές διαφορετικές μορφές, αλλά μην εγκατασταθούν για τίποτα, αλλά το καλύτερο. Facial στυλ μαλλιών δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από τη μόδα, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό στο πλεονέκτημά σας για πολλά χρόνια στο μέλλον.