60ης Ιδέες Πάρτυ γενεθλίων

Τα γενέθλια είναι ειδικές περιπτώσεις όπου ολόκληρη η οικογένεια συναντηθούν για να γιορτάσει το γεγονός. Μπορείτε είχε γιόρτασε τα γλυκά 16 γενέθλιά σας με στιλ, αλλά τώρα είναι αρκετά apprehensive να γιορτάσουν γλυκά 60 γενέθλιά σου. Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, έχετε περισσότερους λόγους να γιορτάσει το ορόσημο αυτό στη ζωή σας. Ηλικία πλησιάζει, αλλά ότι δεν θα πρέπει να αμβλύνουν πνεύμα σας. 60α γενέθλια σημαίνει, 60 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας, 60 χρόνια επαγγελματικής ανάπτυξης, 60 χρόνια αναμνήσεων, 60 χρόνια επάξια προοπτική για τις προκλήσεις της ζωής, και 60 χρόνια επιτυχημένης σχέσεις. Μην αφήνετε σκέψεις σας να σας υπενθυμίσω την ηλικία σας. Απλά θυμηθείτε, «είσαι ό, τι νομίζεις». Έτσι, δεν νομίζετε αυτό το γεγονός θα πρέπει να γιορτάζεται με ένα μεγάλο τρόπο; Πάρτε τη διάθεση να ταλαντεύεται και να απολαύσετε το κόμμα που έχετε προγραμματίσει.
Εάν σχεδιάζετε να ρίξει ένα πολυδάπανο bash γενέθλια, έχετε στη δεξιά σελίδα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας με την εκτύπωση κάποια πραγματικά flashy και πνευματώδης προσκλητήρια κόμμα. Ένας τρόπος για να είναι δημιουργικό είναι να χαράξει πρωτοσέλιδο SIXTY σας SEXY με έντονους χαρακτήρες. Διαλέξτε ένα δημοφιλές αργκό της δεκαετίας του 50 να κάνει την κάρτα ελκυστική. Κάτι σαν «Έλα, Rock the Hippie Κόμματος», θα είναι σίγουρα μια θορυβώδης επιτυχία. αιχμηρό χιούμορ και δημιουργικότητα σας θα περάσει στο μήνυμα για να τους καλεσμένους σας ότι είστε πραγματικά γιορτάζουμε τα γενέθλιά σας, δεν προσποιείται ακριβώς. Διαβάστε περισσότερα για πειρατικές προσκλήσεις συμβαλλόμενων μερών.
Μάθετε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες 60ου πάρτι γενεθλίων για ενήλικες που θα αφήσει τους καλεσμένους σας ζητήσουμε περισσότερα. Εάν δεν είστε 60 ετών, τότε αυτές οι ιδέες είναι κλασικά και θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ως 60ος ιδέες πάρτι γενεθλίων για τον μπαμπά και 60η ιδέες πάρτι γενεθλίων για τη μαμά.
Κόμμα Ιδέες για 60α γενέθλια του
A 60ό έτος ηλικίας αποτελεί ορόσημο στη ζωή αυτά που είναι, έτσι, ένα μεγάλο πάρτι με την οικογένεια και τους φίλους σας μπορεί να είναι συναρπαστική και διασκεδαστική. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα προς το μέρος που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Υπάρχουν ορισμένα εξαιρετικά θεματικές ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε. Διαβάστε περισσότερα για θέματα κόμμα από το 60.
Retro θέμα είναι διασκέδαση όταν είστε εξήντα. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να έρθει ντυμένος με στυλ της δεκαετίας του '50. Αυτό το θέμα είναι σίγουρο ότι θα αναδείξει τη νεολαία μέσα σου ζωντανό. Μπορεί να υπάρχουν κάποια ποσότητα της νοσταλγίας που σας, τους φίλους και την οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε. ? Το θέμα θα μπορούσε ακόμη και να βασίζεται στην αγαπημένη δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου σας. Δημοφιλή παιχνίδια πάρτι γενεθλίων της δεκαετίας του 50, όπως το Trivial Pursuit 50's-90 του εκδόσεις είναι μια εύκολη επιλογή. ? Ένα άλλο θέμα που έχει αποδειχθεί να είναι μια επιτυχία στα περισσότερα μέρη ορόσημα είναι να διαδραματίσει κλιπ που παίρνουν ένα ταξίδι μνήμης λωρίδα. ? Όλοι στο κόμμα θα είναι το γέλιο σπλάχνα τους έξω, αν σκοπεύετε καραόκε το 50 του. ? Οργανώστε ένα χούλα χουπ ή αμερικανική διαγωνισμού χορού Bandstand. Θα ήταν διασκεδαστικό να βλέπει κανείς τους καλεσμένους σας, τόσο παλιά όσο και εσείς, να κάνει hip-hop στην πίστα. ? Παιχνίδια μπορεί να είναι διασκεδαστική, ειδικά για εκείνους που απαιτούν κάποια ενέργεια. Ανδρείκελα είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι των παιδιών. Απλά να τροποποιήσει το παιχνίδι ανάλογα με τη διάθεσή του κόμματός σας. Κάντε τους καλεσμένους σας χορός στο πάτωμα με τη μουσική να παίζει στο παρασκήνιο. Μόλις σταματήσει η μουσική, το χορό ο καθένας θα πρέπει να παραμείνει σε ακινησία σε όποιο θέτουν τους. Το άτομο που χάνει / ισορροπία του / της πρέπει να καταβάλει κάποιο καταπίπτει. ? Σχέδιο διαγωνισμό να μιμηθούν την περίφημη personalties της δεκαετίας του 50. Θα ήταν πιο ευχάριστη, αν μπορείτε να κάνει τους ανθρώπους να μιμηθεί ο ένας τον άλλον. ? Δώσουν προσοχή τόσο στη διακόσμηση του σπιτιού. Προσθέστε χρώμα, χρησιμοποιώντας έντονα χρωματισμένο μπαλόνια και ζωντανή πανό. Στείλτε καλεσμένους στο σπίτι σας με τις εύνοιες συμβαλλόμενων μερών, όπως hippy περούκες, γλυφές βραχιόλια, ελέγχθηκαν τα καπέλα, και πουά φουλάρια. These τάσσεται υπέρ αντανακλούν την στυλ των 50s και θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες υπέρ γενεθλίων κόμμα.
Περισσότερα για:? Κόμμα Ιδέες? Κόμμα Θέματα? Γενεθλίων Κόμμα Ιδέες για Ενήλικες? Με αυτές εξηκοστοί ιδέες πάρτι γενεθλίων είστε βέβαιοι να βράχο το κόμμα. Το κόμμα θα είναι χάρμα hit, αγαπούσε και θυμόμαστε από όλα για πολύ καιρό.