Παράθυρο Η θεραπεία για το παράθυρο Bay

Τα παράθυρα προσθέσετε ένα αριστοκρατικό διάσταση στις κατοικίες. Τα τεράστια παράθυρα κόλπο είναι η γοητεία του πολλά σπίτια. Συχνά χρησιμοποιείται για τη συνεδρίαση, οι προσθέσετε έως και την ομορφιά του σπιτιού σας. Διακόσμηση αυτά είναι ένα δύσκολο έργο καθώς πρέπει να εξετάσει το υπόλοιπο των παραθύρων και των εσωτερικών χώρων, καθώς και. Αλλά μια κόλπο παράθυρο είναι σίγουρα ένα ειδικό χαρακτηριστικό του ενός δωματίου και ως εκ τούτου, μόλις λάτρεψαν από πολλούς.
Ενώ εργάζεστε με το μέρος στο εσωτερικό σχεδιασμό, την επεξεργασία παραθύρων για το παράθυρο κόλπο είναι σίγουρα θεωρείται. Λοιπόν, εδώ είναι ορισμένες ιδέες που μπορείτε να διαβάσετε πριν να ολοκληρώσει τις θεραπείες παράθυρο κόλπο για το σπίτι σας.
Παράθυρο Ιδέες Θεραπεία για τα Windows Bay
Καθιστικό? Τα παράθυρα συχνά χρησιμοποιούνται για τη συνεδρίαση και βλέποντας την υπέροχη θέα έξω ή απλά χαλάρωσης. Τις περισσότερες φορές, αυτές έχουν ειδικό καθεστώς για τη διάταξη θέσεων. Αυτά μπορεί να έχουν ενσωματωμένο παράθυρο καθίσματα, τα οποία μπορεί επίσης να διπλασιαστεί επάνω ως αποθήκη. So επιλέγοντας μαξιλάρια για αυτές τις θέσεις πρέπει να γίνει προσεκτικά. Μην περιοριστείτε πάρει μια δροσερή σκιά και καθορίζει in. Επιλέξτε ένα μαξιλάρι που ταιριάζουν καναπέ σας ή το ένα διαθέτει ταιριάζουν ύφασμα με την κουρτίνα ή περσίδες να δημιουργήσει μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Μπορείτε να πάρετε τα καθίσματα εγκατασταθεί στο παράθυρο κόλπο σας, αν δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό.
Cozy γωνιά · λοιπόν το παράθυρο του κόλπου είναι μια εξαιρετικά όμορφη περιοχή για την ανάγνωση βιβλίων. Ένα από τα επεξεργασία παραθύρων για το παράθυρο στον κόλπο είναι να μετατραπεί αυτή σε μια ζεστή γωνιά για διάβασμα βιβλίων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πάγκο για να χωρέσει στον τομέα αυτό, αν δεν έχουν ενσωματωμένους καθίσματα. Στη συνέχεια εγκαταστήστε ένα όμορφο πίνακα γείσο. Η εγκατάσταση γίνεται ίσια στον τοίχο από τις δύο γωνίες πλευρά του παραθύρου του κόλπου. Σήμερα στα πλαϊνά τοιχώματα του παραθύρου θα πρέπει να εγκαταστήσετε πλάκες. Μπορείτε να πάρετε εύκολα αυτά στα καταστήματα εγχώριας βελτίωσης. Με πάνελ πλευρά που είναι πλήρως λειτουργικό και μπορούν να κλείσουν για το κλείσιμο του παραθύρου κόλπο καθιστικό, να μπορεί να αποτελέσει τόπο αναψυχής για τα παιδιά σας. Καλύψτε το γυαλί, εγκαθιστώντας το blind. Πάρτε μερικά ταιριάζουν μαξιλάρια και φυσικά το αγαπημένο σας βιβλίο και να περάσετε το χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα για καλυμμάτων παραθύρων κόλπο.
Κουρτίνες και τα στόρια? Αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά. Κουρτίνες ή τυφλοί παραθύρων είναι κύριοι στοιχείο της επεξεργασίας παραθύρων για τα παράθυρα κόλπο. Bay κουρτίνες παράθυρο πρέπει να ταιριάζει σίγουρα το υπόλοιπο της επίπλωσης. Σε αυτά πρέπει να πάνε καλά με τα χρώματα βαφής τοίχων. Μπορείτε να επιλέξετε από λεπτό υφάσματα με δροσερά σχέδια με εκείνες στη χοντρό ύφασμα με έντονα σχέδια. Μπροκάρ ύφασμα για κουρτίνες φαίνεται πολύ κομψό. Το ημι-διαφανές κουρτίνες είναι πολύ δημοφιλείς για τα παράθυρα κόλπο. Έχοντας ένα διπλό δρομέας είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτό σας επιτρέπει να έχουμε μια σταθερή κουρτίνα πανί και ένα στρώμα δένεται ή ημιδιάφανο κουρτίνα από πάνω του. Αυτό προσθέτει ένα υπέροχο βλέμμα προς το παράθυρο κόλπο.
Μετά την εγκατάσταση του σκιές ή στόρια, παράθυρα κόλπων θα έχει τελειώσει ματιά και μόλις ανοίξει αυτά μπορείτε να έχετε μια πλήρη εξωτερική όψη. Εδώ επίσης θα πρέπει να αποφασίσουν για το υλικό και το ύφος των τυφλών, αν θέλετε είναι ύφασμα, μπαμπού, γαλλικό στυλ, roll up στυλ, κλπ. Εξετάστε το ενδεχόμενο προσθήκης γύροι και γείσα για να κλείσετε τα. Επίσης επιλέγουν ράβδοι κόλπο designer παράθυρο αυλαία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ιδέες κουρτίνα κόλπου παράθυρο.
Άλλα Διακόσμηση Τεχνικές? Μπορείτε να διακοσμήσετε αυτό με διάφορους τρόπους και όχι μετατρέποντάς την σε ένα καθιστικό ή γωνιά για διάβασμα. Μόλις γίνει με τα στόρια ή κουρτίνες, είναι η ώρα να προσθέσετε κάποια όμορφα κομμάτια σε αυτή την περιοχή. Μία από τις επεξεργασίες παράθυρο για παράθυρο κόλπο είναι να τοποθετήσετε ένα θαυμάσιο ψηλό άγαλμα και πρόσθεσε προφορά σε αυτόν τον τομέα. Διάθεση φυτών από κάθε πλευρά είναι επίσης ένας δροσερός τρόπος να βελτιώσετε την εμφάνιση του παραθύρου του κόλπου. Αν έχετε μια μοναδική θέα του τοπίου από αυτό το παράθυρο στον κόλπο, ξεχάστε κλείσετε το παράθυρο. Αντί επιλέγουν επεξεργασία παραθύρων για το παράθυρο στον κόλπο, ακριβώς κρατήσει ως ανοιχτό να δώσει μια μεγάλη εμφάνιση στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας με έναν τρόπο να επικεντρωθεί αυτό το παράθυρο κόλπο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν πολυέλαιο στο άνω πλαίσιο του παραθύρου κόλπο.
Read more on:; Bay Παράθυρο Design σχέδια, Bay Παράθυρο Θεραπεία Ιδέες και διακοσμεί τις άκρες; Παράθυρο μεταχείριση κόλπο παράθυρο πρέπει να πάει καλά με την υπόλοιπη έπιπλα και εξοπλισμό, ιδίως όσον αφορά τα χρώματα. Έτσι έχει ένα μεγάλο παράθυρο looking κόλπο να εμπλουτίσουν την διακόσμηση του σπιτιού σας.