Πώς να υποβάλετε αίτηση ψεύτικες βλεφαρίδες

Βλεφαρίδες θεωρούνται ως ένα από τα σύμβολα της ομορφιάς, ειδικά στις γυναίκες. Οι επιδράσεις της πτερύγισμα βλεφαρίδων δημιούργησαν ιστορίες! Everyone δεν είναι ευλογημένη με παχιά, καταπράσινο βλεφαρίδες, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ λίγοι ανθρώπους που έχουν εκείνες μαγικές βλεφαρίδες. Αλλά αυτός δεν σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις ομορφιές έχουν να απογοητευτεί στις νύχτες χορό τους οφείλεται μόνο στο ότι ένας λόγος! Ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια καλή θεραπεία. Πιστεύετε ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα, αλλά να μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα, μόνο αν δεν τις εφαρμόζουν με τον σωστό τρόπο. Δεν υπάρχουν τέχνασμα για την εφαρμογή του ψεύτικες βλεφαρίδες, υπάρχουν μόνο μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθείται πιστά μέχρι το τέλος της οποίας είστε ευλογημένοι με την όμορφη ψεύτικες βλεφαρίδες! Ας δούμε τα διάφορα είδη των βλεφαρίδων και στη συνέχεια να κινηθεί προς την ερώτησή σας, "πώς να εφαρμόζουν ψεύτικες βλεφαρίδες;
Ψεύτικες βλεφαρίδες - Τύποι
Υπάρχουν κυρίως τρεις τύποι ψεύτικες βλεφαρίδες διαθέσιμο, βλεφαρίδες ταινία, μεμονωμένων στόχων και ξεχωριστό φωτοβολίδες. Είναι βασικά διαφορετικό μήκος. Κάποιος μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από αυτές σύμφωνα με τη ευκαιρία. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να τους μεταφέρουν, δεν πρέπει να αισθάνονται άβολα φορώντας τους, και γι 'αυτό θα πρέπει να επιλέξετε αυτά που νομίζετε ότι θα είναι πιο άνετη.
Μεμονωμένων στόχων είναι το πιο κοντινό στην πραγματική βλεφαρίδες, ως επί το πλείστον βλεφαρίδες εφαρμόζονται ανώτερη της πραγματικής βλεφαρίδες, αλλά μεμονωμένων βλεφαρίδων επισυνάπτονται άμεσα με την πραγματική βλεφαρίδες, η οποία είναι ο λόγος που δίνουν όγκο στο αρχικό βλεφαρίδες. Γάζας βλεφαρίδες είναι αυτά που αναγνωρίζονται εύκολα, αυτές χρησιμοποιούνται γενικά για να δώσει μια συνολική flirtatious εμφάνιση και έτσι χρησιμοποιούνται κυρίως σε μέρη βράδυ. Το τρίτο είδος ψευδούς eyebrows, ξεχωριστή φωτοβολίδες δεν όσο λωρίδα ή ατομικές εξάρσεις, εφόσον είναι σύντομες και εφαρμόζονται γενικά να κάνουν την πραγματική eyelashes βλέμμα πλέον και όχι από πληρέστερη. Σήμερα που σας γνωρίζουν τα είδη των βλεφαρίδων, ας μάθουμε πώς να εφαρμόζουν ψεύτικες βλεφαρίδες τώρα.
Πώς να Βάλτε σε ψεύτικες βλεφαρίδες
Το πρώτο πολύ βήμα είναι καθαριότητα. Εάν προσπαθήσετε να εφαρμόσει κόλλα στην βλεφαρίδες οποίες έχουν makeup, τα ψευδή βλεφαρίδες δεν θα ποτέ κολλήσει. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα καλλυντικά περιέχουν μια βάση πετρελαίου, γεγονός που καθιστά αδύνατη την κόλλα για να κολλήσει. Τόσο καθαρός πρώτα το βλέφαρα με ένα oil-free remover μακιγιάζ και επίσης να θυμόμαστε να στεγνώσει το βλέφαρα σωστά. Έπειτα επιλέξτε βλεφαρίδες σας, υπάρχουν διάφορα χρώματα διαθέσιμα σε αυτούς. Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε φυσικά, πάει για το κλασικό μαύρο και καφέ χρώμα. Αν είστε σε διάθεση κόμμα και δεν ενδιαφέρονται πολύ για την κράτηση ψευδείς βλεφαρίδες σας ένα μυστικό, πάμε για τη χρωματισμένη βλεφαρίδες! Διαβάστε περισσότερα για τον χρωματισμό των βλεφαρίδων.
Ο κύριος στόχος της ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να κάνει τα μάτια σας φαίνονται διαφορετικά, και για το σκοπό αυτό, είναι γενικά πολύ μακρύ και ευρύ από το κανονικό φρύδια έτσι πρέπει να τα κόψουν. Μην αμέσως διαλέξετε έναν ψαλιδωτούς και κόψτε μέρος του βλεφαρίδων! Πρώτα Κρατήσου μάτι σας και δείτε πόσα χρειάζεται να στολισμένα. Στη συνέχεια, βγάλτε τα τσιμπιδάκια και διαγωγής μαστίγιο by μαστίγιο, μετά από κάθε μέτρηση μαστίγιο. Διαβάστε περισσότερα για τη βαφή των βλεφαρίδων.
Τώρα, η εφαρμογή της κόλλας. Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να εφαρμόσει ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα, τα φρύδια. Ο πρώτος τρόπος είναι να πάρετε μια μικρή κόλλα στο πίσω μέρος του χεριού σας και μετακινήστε τη βλεφαρίδα γρήγορα μέσα από αυτό. Secondly, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα να εφαρμόζεται κόλλα σε αυτό. Μόλις εφαρμόσετε την κόλλα για να την ψεύτικη βλεφαρίδα, να κοιτάξει στον καθρέφτη και τοποθετήστε την άκρη του βλεφαρίδων στην άκρη του βλεφάρου σας και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά τοποθετήστε το στο βλέφαρο. Κρατήστε εκεί για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και τότε μόνο ανελκυστήρα δάχτυλά σας. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκαρα και eyeliner σε false βλεφαρίδες σας τώρα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Eye Μακιγιάζ? Πώς να υποβάλετε αίτηση Fake Βλεφαρίδων? Αυτοί ήταν ο ευκολότερος απαντήσεις στο «πώς να εφαρμόζουν ψεύτικες βλεφαρίδες; Έτσι τώρα που ξέρετε πώς να χρησιμοποιούν ψεύτικες βλεφαρίδες, μπορείτε να πάτε και να δοκιμάσετε σε διαφορετικούς βλεφαρίδες μέχρι να φτάσετε που μοιάζουν όνειρο! Όλα τα καλύτερα!