Lotus Συμβολισμός Λουλούδι

Λωτός είναι ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου. Θεωρείται ως σύμβολο ομορφιάς σε όλη κόσμου. Αυτό δεν είναι μόνο λόγω της ζωηρά χρώματα της αλλά επίσης λόγω της ποιότητάς του να ανθίσει, δεν απλά ανθίζουν όμορφα σε λασπώδεις νερό. Το Lotus φυτό προέρχεται από τα μέρη της Μέσης Ανατολής και την Ασία. Λωτού συμβολοποίησης λουλούδι είναι διαφορετική σε κάθε πολιτισμό, όμως όλοι τους συνδέονται με τον κύκλο ζωής του λωτού. Lotus λουλούδι αποτέλεσε επίσης πηγή έμπνευσης στους ποιητές, υπάρχουν αριθμός poetries οποίες χρησιμοποιούν λωτού για την υποκίνηση, κυρίως υπό μορφή αλληγορία. Ας δούμε το λωτό συμβολοποίησης λουλουδιών σε διάφορους πολιτισμούς.
Lotus Symbolization Λουλούδι στην Διάφορες Θρησκείες
Τα ακόλουθα είναι λωτού symbolizations λουλούδι σε ορισμένες από τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου. Αφού διαβάσετε τις symbolizations, θα συνειδητοποιήσετε ότι λωτός δεν είναι απλώς ένα λουλούδι, αλλά έχει επίσης πολλά και βαθιά νοήματα. Διαβάστε περισσότερα για λωτού τατουάζ λουλούδι.
Lotus Λουλούδι Συμβολισμός σε Hinduism? Lotus λουλούδι έχει πνευματικές καθώς θρησκευτική σημασία στην θρησκεία ινδουιστική. Ινδουισμός όσον λωτός ως σύμβολο της νεολαίας, ομορφιάς και ζωή. Αυτό το νόημα έχουν αρκετά κοινά, αλλά γνωρίζατε ότι ένα από τα λωτού έννοιες λουλουδιών είναι μη κατάσχεσης; Αυτό το symbolization βασίζεται στο χαρακτηριστικό του λουλούδι λωτού ίδια. Όπως όλοι γνωρίζουμε λουλούδι λωτού μεγαλώνει σε λασπωμένο νερό, αλλά παρά αυξάνεται σε σκόνη και βρωμιά, το λουλούδι έχει ουδέποτε καν μια σταγόνα λάσπη σε το. Ινδουιστική θρησκεία θεωρεί ότι αυτό αποτελεί σύμβολο του επιφυλακτικότητα, αυτό συμβολοποίησης μπορούν να δουν αναφέρεται στην ακόλουθη στροφή του Bhagavad Gita, το ιερό βιβλίο των Ινδουιστών.
Ένας που εκτελεί καθήκον του χωρίς κατάσχεσης, παραδίδοντας τα αποτελέσματα unto Ανωτάτου Λόρδου, είναι ανεπηρέαστο από αμαρτωλή δράσης, όπως ο λωτός φύλλο είναι ανέγγιχτη από νερό.? Bhagavad Gita 5,10.
Πρέπει να είναι σαφές από τα παραπάνω στροφή που όπως το λουλούδι του λωτού, Όποιος κάνει τα καθήκοντά του χωρίς να απαιτούν κάποιες ανταμοιβές, αφήνοντας τα αποτελέσματα στα χέρια του Θεού ποτέ δεν πραγματοποιείται από τα αποτελέσματα της αμαρτωλής δράσεων. Διαβάστε περισσότερα για έννοιες λουλουδιών.
Lotus έχει επίσης μεγάλη σημασία στη θρησκευτική πτυχές του Ινδουισμού. Πιστεύεται ότι ο Λόρδος Brahma προέκυψαν από τον ομφαλό του Λόρδου Vishnu, κάθονται σε ένα λωτό. Θεά Lakshmi, οποίος είναι η θεά του πλούτου είναι εμφανίζονται πάντα με ένα λουλούδι λωτού και ότι είναι ο λόγος λωτού συμπεριλαμβάνεται στην μείζονα τελετές σχετικά Θεά Lakshmi. Καθώς το λωτού παρέμενε ανεπηρέαστη από βρώμικο περίχωρα, πρέπει επίσης αυξηθούν πνευματικά και κάνουν μόνο τα σωστά πράγματα, παρά των κακών δυνάμεων παρόντες στην περίχωρα. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ λουλούδι.
Lotus Λουλούδι Συμβολισμός στον Βουδισμό? Σύμφωνα με βουδισμό, λωτού αντιπροσωπεύει καθαρότητα, αυθορμητισμό και ομορφιά. Σε πολλά έργα ζωγραφικής Βούδα λόρδος παρουσιάζεται να κάθεται στην λωτού. Αν λωτός φυτρώνει σε λασπωμένο νερό, μεγαλώνει όμορφα και φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του καθενός που το βλέπει. Ακριβώς όπως ο λωτός πρέπει κανείς να προσπαθήσει να χαμογελά σε δυσμενείς συνθήκες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή των άλλων όμορφο. Στον Βουδισμό, κάθε χρώμα του άνθους έχει διαφορετική συμβολοποίησης. Αφήνει να ρίξει μια ματιά σε αυτό. ? Λευκό Lotus: λωτού Λευκό πόδι καθαρότητα του νου και τελειότητας πνευματικό. Το λευκό λωτός είναι γενικά δείξει φέρουν οκτώ πέταλα ακριβώς ως οκταπλασιαστεί που από Gautama Βούδας. Λευκό λουλούδι λωτού θεωρείται επίσης ως ένας από τους τέσσερις ευγενείς αλήθειες. ? Κόκκινο Lotus: Κόκκινο λωτού είναι επίσης ένα σύμβολο καθαρότητας, αλλά καθαρότητα της καρδιάς. Θεωρείται ως σύμβολο πάθους, αγάπης και συμπόνια, που είναι οι προφανώς τις ιδιότητες του καρδιάς. ? Blue Lotus: μπλε λωτός είναι ένα σύμβολο της νίκης, νίκη επί των αισθήσεων. Δηλώνει γνώσης και σοφίας. ? Pink Lotus: ροζ περίπτερα λωτού για Λόρδος Βούδα εαυτό και καθώς αντιπροσωπεύει Βούδα λόρδος, στέκεται αυτόματα για διδασκαλίες Λόρδου Βούδα επίσης. ? Διαβάστε περισσότερα για τη βουδιστική δερματοστιξίες.
Αυτό ήταν όλα σχετικά λωτού συμβολοποίησης λουλούδι. Μπορείτε διαβάσετε επίσης περισσότερο στη λωτού νόημα λουλούδι. Έτσι όπως ένα συμπέρασμα, θα έλεγα ότι λωτός είναι αληθινά ένα μαγευτική λουλούδι, δεν οφείλεται σε χρώματα ή μεγέθους της, αλλά επίσης λόγω της συμβολοποίησης της!