Σαμόα Τατουάζ

Samoan τατουάζ είναι κάτι παραπάνω από σχέδια για την τέχνη του σώματος και έχουν εδώ και πάνω από 2000 χρόνια τώρα και είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονται από την πλούσια Samoan πολιτισμό. Samoan δερματοστιξίες έλεγαν δικαίως tataus από τότε που η ύπαρξη του τατουάζ στον κόσμο. Samoan δερματοστιξίες είναι σύμβολα του σεβασμού και υπερηφάνειας για τις τελωνειακές παραδόσεις και ο πολιτισμός της Samoan λαούς και του προσώπου που παίρνει με τατουάζ με ένα από αυτά Samoan δερματοστιξίες, λέγεται ότι έχουν φορέσει ένα σημάδι υπερηφάνειας για την οικογένειά του.
Ιστορία της Samoan Τατουάζ
Πιστεύεται ότι με τις τάσεις των τατουάζ στη Σαμόα ήταν πράγματι εισήχθησαν από δυο κυρίες από το νησί των Φίτζι. Οι κυρίες είχαν πολλά προβλήματα στην αρχή, ενώ πειστικά κάποιος να τους δώσει μια ευκαιρία, και τελικά ένα από τα φυλετικά οπλαρχηγών, αποφάσισε να δώσει αυτές τις κυρίες μία ευκαιρία και ο ίδιος παραδόθηκε στην εν λόγω δοκιμασία του να πάρει Σαμόα τατουάζ. Getting δερματοστιξίες Samoan ήταν σίγουρα μια σοβαρή εμπειρία, επειδή παραδοσιακά σχέδια θα διαρκέσει από εβδομάδες έως μήνες για να ολοκληρωθεί! Η διαδικασία της Σαμόα τατουάζ που ήταν και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επίπονο. Το παραδοσιακό Samoan δερματοστιξία και tataus βρίσκονται χαραγμένα με πρωτόγονα εργαλεία όπως τα οστά και χτένα. Συνήθως, ένα κόκαλο ή χτένα ταρταρούγα είναι βυθισμένο στο μελάνι και τότε είναι σέρνεται πέρα ​​από το δέρμα να τεμαχίζουν το ανοίξετε. Το μελάνι χρησιμοποιείται σε Σαμόα τατουάζ είναι από τις στάχτες του αποτεφρώθηκε κερί κελύφη καρπών. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι το tatau έχει ολοκληρωθεί. Μερικές φορές, το άτομο που γίνεται όλο και χαραγμένα με Samoan τα τατουάζ χρειάζεται περισσότερος χρόνος για αξιοποίηση, που ενδέχεται να καθυστερήσουν συνόδους του να πάρει την παραδοσιακή tataus Samoan. Παραδοσιακούς νόμους της κουλτούρας Samoan είχε απαγορεύσει τις γυναίκες από το να Samoan τα τατουάζ και μόνον οι άνδρες θα διατεθεί για την απόκτηση tataus. Αλλά κατά τα επόμενα έτη, ακόμη και Samoan οι γυναίκες άρχισαν να παίρνουν γραμμένα με tataus. Λέγεται ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ασεβείς από την εύρεση Samoan δερματοστιξία χωρίς την άδεια των γονέων και της οικογένειάς σας, γιατί να πάρει χαραγμένα με Samoan δερματοστιξίες δεν είναι αυστηρά προσωπική επιλογή, είναι ένα θέμα υπερηφάνειας μιας οικογένειας και, επομένως, απαιτείται προηγούμενη άδεια Απαιτείται από ολόκληρη η οικογένεια για το πρόσωπο που γίνεται όλο και εμποτισμένα. Διαβάστε παρακάτω για Polynesian φυλετικά τατουάζ.
Σαμόα σχέδια δερματοστιξιών
Η παραδοσιακή tatau έλαβε Σαμόα άνδρες έμοιαζε με ένα ζευγάρι ψηλές-waist Britches (γόνατο), το δικαίωμα αυτό εκτείνονται από τα μέσα της δεκαετίας του κορμού στο κάτω μέρος των γονάτων τους. Κάθε ένα εκατοστό του δέρματος του προσώπου είναι καλυμμένη με Samoan δερματοστιξίες γίνονται από μια σειρά από γεωμετρικά σχέδια, όπως γραμμές και γωνίες και τον καμβά για αυτά τα τατουάζ που περιλαμβάνονται στα γεννητικά όργανα και το πρωκτικό περιφέρειες ενός άνδρα. Αυτές οι δερματοστιξίες ήταν εμποτισμένες με τη μεγάλη χτένες βουτηγμένα στο μελάνι. Σαμόα Τατουάζ για τα κορίτσια ήταν πιο ευαίσθητα σχέδια και υπενθύμισε των πολυνησιακών σχέδια δερματοστιξιών.
Pe'a - Το Παραδοσιακό Tattoo Samoan για Άνδρες
Στη Σαμόα, πιστεύεται ότι ένας άνθρωπος είναι έτοιμος για το πρώτο τατουάζ του στην έναρξη της εφηβείας του. Αυτή είναι η στιγμή που το δέρμα τεντώνει έως ένα βαθμό και η ανάπτυξη έρχεται σε ένα επόμενο τέλος. This δερματοστιξία για τους άνδρες, κατά την έναρξη της ήβης τους, αποτελεί περισσότερο μια τελετουργία από ό, τι μια διαδικασία. Αυτό το τελετουργικό συνοδεύεται επίσης από τραγούδια. Ο σχεδιασμός Pe'a από τις δερματοστιξίες Samoan είναι γραμμένα από την περιοχή της μέσης με τη γραμμή του γόνατος, συμπεριλαμβανομένου γεννητικά όργανα του άνδρα και πρωκτού. Τα σχέδια χρησιμοποιούνται σε Samoan τατουάζ για τους άνδρες περιλαμβάνουν μία σειρά από γεωμετρικά σχήματα, γραμμές και καμπύλες. Thin σταυρό δοκοί είναι εμποτισμένα στο πίσω χώρο του ανδρικού ενώ τα καθαρά-όπως ο σχεδιασμός είναι γραμμένα στην περιοχή βουβωνική χώρα του. Τα φύλλα των δέντρων pandanus είναι επίσης ένα από τα σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν για να χαράξουν Samoan τατουάζ.
Το παραδοσιακό Samoan καλλιτέχνης τατουάζ λέγεται The Tafuga και παίρνει 5 συνεδρίες, με διαφορά μιας ημέρας μετά από κάθε σύνοδο, για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία δερματοστιξία. Αυτές οι 5 συνεδρίες είναι προέβη σε βήμα-βήμα τρόπο, που θεωρούν ότι μια συνεδρία για μια συγκεκριμένη περιοχή για τατουάζ. Σε αυτό το τρόπο, η tafuga διαρκεί περίπου δέκα ημέρες για να ολοκληρωθεί Samoan δερματοστιξία ενός άνδρα. Η ανάκτηση και την επούλωση των Σαμόα τατουάζ μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα χρόνο! Ίσως ήθελα να διαβάσετε Polynesian Tattoo Ideas.
Malu - Το Παραδοσιακό Tattoo Samoan για τις Γυναίκες
Σαμόα τατουάζ για τις γυναίκες είναι πολύ πιο απλό και ευαίσθητο, σε σύγκριση με εκείνα των Σαμόα αρσενικά. Σαμόα τα τατουάζ για τις γυναίκες δεν φαίνονται και εκτελούνται σαν μια τελετουργία όπως στην περίπτωση των ανδρών. Ο σχεδιασμός Malu καλύπτει από τους ανώτερους μηρούς στο χώρο κάτω από το όριο γόνατο γυναίκας. Μπορείτε επίσης να πάρετε Σαμόα τατουάζ στο μπράτσο σας, αν είστε γυναίκα. Αυτά τα τατουάζ βραχίονα από Σαμόα είναι πολύ μικρά σχέδια. Samoan σχέδια τατουάζ που είναι κοινή σε γυναίκες περιλαμβάνουν τελείες, αστερίες, σκουλήκι σαν σχήματα και ένα πόδι-όπως το σχήμα που μοιάζει με ένα πόδι ενός βροχοπούλι. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε σχετικά με:? Samoan σχέδια δερματοστιξιών? Κορμός Τατουάζ? Polynesian Σχέδια Tattoo και Έννοιες? Αυτές τις μέρες Samoan τα τατουάζ δεν θεωρούνται ως μέρος ενός τελετουργικού Samoan, και αυτά τα Samoan σχέδια τατουάζ κερδίζουν μια μεγάλη δημοτικότητα σε όλη την υδρόγειο. Πολλά νέα σχέδια, όπως τα κύματα, μπολ Κάουα, ιχθύων και πτηνών, κοχύλια και άλλα σύμβολα όπως αυτές στις φυλετικές δερματοστιξίες, που χρησιμοποιείται για etch Samoan δερματοστιξίες. Μπορείτε να πάρετε είτε Samoan δερματοστιξίες από αυθεντική Tafuga ή μπορείτε να δημιουργήσει τη δική Samoan σας σχέδιο και να το πάρετε και εμποτισμένα σε σύγχρονο στιλ από πιστοποιημένο καλλιτέχνης τατουάζ. Όμως, η πραγματική ομορφιά και Samoan έννοια τατουάζ, έγκειται στο να πάρει το χαραγμένο από ένα πραγματικό Tafuga!