Τουαλέτα αντικατάσταση Tank

Είτε έχετε ένα ραγισμένο δεξαμενή, μια διαρροή ή μια ελαττωματική βαλβίδα, τουαλέτα αντικατάσταση δεξαμενή πρέπει να είναι. Μία κατάσταση με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, δεν μπορεί να αναβληθεί για αργότερα καθώς θα είναι η μόνη που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε περιόδους μεγάλης ανάγκης. Αν δεν και μέχρι να έχετε ένα άλλο restroom στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας, τη φροντίδα του θέματος γίνεται μεγάλη προτεραιότητα. Κλήση ενός υδραυλικού ή πολυτεχνίτης σε αυτή την περίπτωση αντικατάστασης δεξαμενή της τουαλέτας μπορούν να απορροφούν πολύ χρόνο και χρήμα. Πιθανώς θα πρέπει να λάβει την ημέρα μακριά από την εργασία, ώστε να είστε παρόντες κατά τη στιγμή της τουαλέτας γίνεται όλο και αντικαθίσταται. Αλλά στην σημερινή ζωή, ο οποίος έχει τον χρόνο να κάνει ακόμη αυτό; Απόβλητα μια ολόκληρη ημέρα για μια δουλειά που παίρνει μόνο λίγο χρόνο για να τελειώσω; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βήματα για το πώς να αντικαταστήσετε δεξαμενή της τουαλέτας και να ολοκληρώσετε την επίπονη εργασία στο χέρι. Read more on διορθώσετε ένα τρέχοντας τουαλέτα.
Replacing Tank Τουαλέτα
Αντί να λάβει την επόμενη ημέρα από την εργασία, να πάρει κάποιο χρόνο έξω το βράδυ και να ολοκληρωθεί η δεξαμενή της τουαλέτας του έργου αντικατάστασης. Τα τμήματα αντικατάστασης τουαλέτα δεξαμενής είναι εύκολα διαθέσιμες σε τοπικό κατάστημα υλικού σας. Για να βρείτε την καλύτερη τιμή και να σώσει κάποια χρήματα, αγοράζουν όλο το Κιτ αντικατάστασης διαθέσιμα. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή της δεξαμενής τουαλέτα.
Βήμα # 1: Πάρτε την ορθότερη μέτρηση της παλαιάς δεξαμενής σας για αντικατάσταση. Μπορείτε πραγματικά δεν θέλουμε να βολβό του ματιού κατά προσέγγιση μέγεθος του. Πάρτε την ορθή σημειώσεις του κάθε τμήματος, σημειώνω το σημερινό εμπορικό σήμα της τουαλέτας, και να πάρει τον αύξοντα αριθμό, ει δυνατόν. Τούτο θα σε βοηθήσουν να βρεις την ακριβή αντικατάσταση δεξαμενή τουαλέτας. Μόλις αγοράσετε τη νέα δεξαμενή, πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε αν αγώνες με την παλιά.
Βήμα # 2: Κλείστε την παροχή νερού από την τουαλέτα και σουρώστε το ολόκληρη δεξαμενή σωστά. Ίσως υπάρχει μια βαλβίδα διακοπής νερού παρόντες κατά την τουαλέτα, να την απενεργοποιήσετε. Ξεπλύνετε το ζευγάρι τουαλέτα του χρόνου, ή περισσότερο, ώστε να αποστραγγίζεται πλήρως. Αν υπάρχει ακόμα κάποια νερό που έχει απομείνει, να λάβει κάποια σφουγγάρια ή κουρέλια για να απορροφούν το υπερβολικό νερό παραμείνει στο κάτω μέρος του μπολ.
Βήμα # 3: Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουμε τα καρύδια. Ξεβιδώστε τα παξιμάδια από κάτω τη λεκάνη της τουαλέτας. Αυτά τα καρύδια μπορούν να βρεθούν καλά στερεώνουν στο βυθό του τμήματος. Θα χρειαστείτε ένα WD-40 λιπαντικό να κάνουν τη διαδικασία αυτή λίγο ευκολότερη. Αφήστε το λιπαντικό καθίσει για αρκετό καιρό και δουλειά είναι μαγεία σε χαλάρωση των καρπών με κέλυφος. Try ξεβιδώσετε τα παξιμάδια μόλις το WD-40 είχε τον χρόνο να εγκατασταθούν, αλλά αν τα παξιμάδια δεν διόγκωση, προσπαθήστε να είδε μέσω αυτών.
Βήμα # 4: Το επόμενο βήμα, μετά την αφαίρεση του καρύδια, αλλάζει τις βαλβίδες και τις ροδέλες. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ βαρετή αυτή τη στιγμή, αλλά δεδομένου ότι είστε ήδη στα μισά του δρόμου, γιατί δεν είναι μια καλή δουλειά. Το δοχείο τουαλέτα Κιτ αντικατάστασης θα έχει το νέο βαλβίδες, ροδέλες, σχήμα κώνου παρεμβύσματα, καθώς και μια νέα φλάντζα μαξιλάρι δεξαμενής, καθώς και. Αντικαταστήστε κάθε δακτύλιο και το μπουλόνι που βλέπετε.
Βήμα # 5: Τώρα, θα αντικαταστήσει την πραγματική δεξαμενή. Αυτό είναι το τελικό στάδιο όπου θα άρει την παλαιά δεξαμενή από λεκάνη της τουαλέτας. Πάρτε καλή προσοχή απαλά τοποθετώντας νέου δεξαμενής τουαλέτα στο κατώτατο μέρος του τουαλέτας. Το μαξιλάρι από καουτσούκ που βλέπετε μεταξύ των δύο μερών, θα τοποθετήσετε τη νέα δεξαμενή στην κορυφή του. Βιδώστε τη νέα μπουλόνια σε ισχύ, με τη δεξαμενή καθώς και το κάτω μέρος του τουαλέτα. Και τώρα τα παξιμάδια επίσης. Βεβαιωθείτε ότι οι ξηροί καρποί εξασφαλίζονται σφιχτά με ένα γαλλικό κλειδί.
Read more on:? Μπάνιο αναδιαμορφώνει? Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή? Και εσείς εκεί το έχετε, έχετε τελειώσει επιτυχώς τουαλέτα αντικατάστασής σας δεξαμενή έργου σπίτι. Καθαρίστε τα πάντα γύρω από την τουαλέτα με κουρέλια και τουαλέτα σας είναι έτοιμη για χρήση.