Guest Book Ιδέες

Τα φιλοξενούμενα βιβλία κοινώς δει σε πολλές περιπτώσεις σαν ένα πάρτι γενεθλίων, μωρό ντους, επετείους, γάμους και σε επίσημες εκδηλώσεις, καθώς και. Ενώ προηγουμένως αυτές ήταν ακριβώς περιορίζεται σε απλή βιβλία γεμίζουν με πληροφορίες όνομα και επαφής, τώρα αυτά είναι περισσότερο από ακριβώς βιβλία. Αυτές είναι όλο και περισσότερο δημοφιλείς και ως εκ τούτου, οι προσπάθειες που γίνονται αυτές οι ενδιαφέρουσες μαζί με άλλα παρασκευάσματα την ευκαιρία.
Τα φιλοξενούμενα βιβλία χρησιμοποιούνται βασικά για να κρατήσει μια σημείωση των επισκεπτών και για διάφορους άλλους λόγους. Για μια επίσημη εκδήλωση, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να έχει το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε ατόμου που παρακολούθησαν την εκδήλωση, έτσι ώστε αργότερα επικοινωνία είναι ευκολότερη. Στην περίπτωση ενός κόμματος, το βιβλίο επισκεπτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξει ποιος όλοι μέρος του κόμματος. Αυτοί είναι συνήθως χρησιμοποιούνται για την παροχή υποδοχής με ένα αναμνηστικό από τη συγκέντρωση. Επιπλέον, οι άνθρωποι που παρακολούθησαν αυτό το κόμμα μπορούν να σταλούν ένα ευχαριστήριο σημείωμα ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πολλοί επίσης αφήστε ένα μήνυμα για τους οικοδεσπότης της εκδήλωσης. Κάνοντας παρόν ειδικό βιβλίο επισκεπτών βλέμμα εξαιρετικά ελκυστικό είναι τι μπορείτε να κάνετε με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν διάφορες όρος ιδέες βιβλίο που μπορείτε να επιλέξετε. Εδώ είναι μερικά από αυτά.
Καλύτερη Guest Book Ιδέες
Πιατέλα Βιβλίο Επισκεπτών? Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ιδέες βιβλίο επισκεπτών για τα γενέθλιά και νυφικό συμβαλλόμενο μέρος ντους. Πάρτε μερικά λευκά κεραμικά πιάτα. Permanent Place μαρκαδόροι σε όλο αυτό για τους φιλοξενούμενους να γράψετε τα ονόματα και τα μηνύματά τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν την πολύχρωμα πιάτα, αλλά κολλήσει στο φως χρώματα. Αν χρησιμοποιήσατε δείκτες χρώμα πορσελάνη, μετά το πάρτι που πρέπει να τοποθετήσετε ακριβώς αυτό το πιάτο του φούρνου και ψήνουμε στους 300 βαθμούς για 1 / 2 ώρα για να κάνει τα μηνύματα μόνιμη.
Picture Frame Βιβλίο Επισκεπτών? Μια κορνίζα χρησιμοποιείται συχνά ως ένα βιβλίο επισκεπτών για την πλειονότητα των περιπτώσεων. Τοποθετήστε ένα αρκετά μεγάλο, κενό πλαίσιο εικόνας στην είσοδο για τους επισκέπτες. Λοιπόν, αυτό δεν είναι όλα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για τα μικρότερα κάδρα που μπορούν να τοποθετηθούν στα τραπέζια. Διακοσμητικά πλαίσια θα λειτουργήσει ως centerpieces πίνακα, καθώς και οι επισκέπτες μπορούν άνετα γράψετε σε αυτό το βιβλίο επισκεπτών. Πρόκειται για μια από τις μοναδικές ιδέες βιβλίο επισκεπτών για γάμους και δεξιώσεις. Μια από τις δημιουργικές ιδέες βιβλίο επισκεπτών είναι να έχουμε μια μικρή φωτογραφία του αγοριού ηλικίας ή γενέθλια / κορίτσι στο κέντρο αυτού του πλαισίου. Διαβάστε περισσότερα για τις εναλλακτικές λύσεις βιβλίο επισκεπτών του γάμου.
Θεματικές Βιβλίο Επισκεπτών? Εδώ ένα από τα καλύτερα γενέθλια, ντους μωρών, νυφικό ντους, Χριστουγεννιάτικο πάρτι ή ιδέες βιβλίο επισκεπτών του γάμου. Πηγαίνετε ανάλογα με το θεματικό μέρος. Εάν είναι μια θέμα παραλιών, μπορείτε να έχετε το βιβλίο φιλοξενουμένων διακοσμημένα με κοχύλια. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα μεγάλο βάζο και διακοσμήστε με άμμο θάλασσας, κοχύλια. Αν ο θέμα είναι ροζ χρώματος, οι βιβλίο επισκεπτών είναι διακοσμημένα με ροζ κορδέλες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
Tree Guest Book? Η κατοχή ενός δέντρου μήνυμα είναι μια από τις καλύτερες διασκέδαση όρος ιδέες βιβλίο για τα ντους μωρών. Αυτή αποτελείται από ένα τεχνητό φυτό, μόνο με κλαδιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα όμορφο δοχείο για να το κρατήσετε. Το μέγεθος αυτής φυτό μπορεί να μεσαίων έως μεγάλων, ανάλογα τον αριθμό των καλεσμένους. Κρατήστε ένα ποτήρι μπολ γεμάτο με κενό αποθέματα κάρτα γύρο. Επίσης κάθε ένας πρέπει να έχει διακοσμητικό χρυσό ή ασημί δαντέλα που επισυνάπτεται, έτσι ώστε να βοηθήσει εύκολα κρεμάσετε στα κλαδιά. Κάθε επισκέπτης μπορεί γράψτε το μήνυμά τους, το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας και στη συνέχεια "κολλάει" με το απόθεμα καρτών στο δέντρο. Μπορείτε επίσης να έχετε κάποια διακοσμήσεις ήδη γίνει σχετικά με τη μονάδα. Αυτό φαίνεται πραγματικά πολύ χαριτωμένο.
Οι ιδέες βιβλίο επισκεπτών που προαναφέρθηκαν μπορεί έχει πολλές διαφορετικές και συνδυαστούν για να έχουν κάποια μοναδικά κομμάτια. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας, καλούν τις ιδέες όλων των μελών της οικογένειας και επιτέλους ένα υπέροχο βιβλίο επισκεπτών για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.