Palladium δέσμευσης Δαχτυλίδια

Αναζητάτε το ιδανικό δαχτυλίδι αρραβώνων για την αγαπημένη σας; Χρυσό φαίνεται πιο παραδοσιακό? Πλατίνα είναι αρκετά ακριβό! Έχετε ακούσει για κοσμήματα κατασκευασμένα από παλλάδιο; Παρόλο που είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό τώρα, το παλλάδιο κερδίζει δημοτικότητα στην αγορά κοσμημάτων αυτές τις μέρες. Ας γνωρίζουν περισσότερα για αυτό.
Palladium? Palladium είναι ένα λαμπερό μέταλλο με ένα ασημένιο λευκή εμφάνιση. Παρόλο που έχει αρκετές εφαρμογές είναι ακόμα ελάχιστα γνωστή μεταξύ των μαζών. Το παλλάδιο είναι εξαιρετικά όλκιμα και δεν υποχωρήσουν κάτω από την ένταση. Δεύτερον, το παλλάδιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα, τον καιρό και την αμαύρωση. Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, το παλλάδιο χρησιμοποιείται σε διάφορα ηλεκτρονικά είδη όπως η τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, καταλυτικοί μετατροπείς, κλπ. Χρησιμοποιείται σε εξίσου μεγαλύτερη κλίμακα για την κατασκευή κοσμημάτων. Το παλλάδιο ανήκει στην μετάλλων της ομάδας της πλατίνας (PGM) και εξάγεται μαζί με πλατίνα.
Το παλλάδιο κοσμήματα? Παλλάδιο είχε χρησιμοποιηθεί νωρίτερα στο 1930 να κάνουν κόσμημα. Ωστόσο, όταν εξαφανίστηκε κοσμημάτων πλατίνας απέκτησε την αγορά. Σήμερα, ωστόσο, ο χρυσός και η πλατίνα είναι πιο πολύτιμων μετάλλων από παλλάδιο. Το παλλάδιο είναι πολύ παρόμοια με αυτήν της πλατίνας στην εμφάνιση της, αλλά ποικίλλει σημαντικά τις ιδιότητες και το κόστος του. Το παλλάδιο που χρησιμοποιούνται μεμονωμένα να κάνουν κοσμήματα, όπως δαχτυλίδια, βέρες και μενταγιόν. Ωστόσο, είναι επίσης χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του νικελίου κράμα λευκό χρυσό. Άτομα αλλεργικά στο νικέλιο μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα κόσμημα παλλάδιο καθώς είναι υποαλλεργικό. Στην καθαρή του μορφή το παλλάδιο πιο λευκά, ελαφρύτερο και ισχυρότερο από πλατίνα, και ως εκ τούτου, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων σε μεγάλη κλίμακα. Μεταξύ όλων των τύπων κοσμήματα, δαχτυλίδια εμπλοκής παλλάδιο είναι πιο δημοφιλής σήμερα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό με λεπτομέρειες.
Το παλλάδιο δέσμευσης Δαχτυλίδια? Palladium είναι το νεότερο και η τελευταία τάση στα κοσμήματα και σήμερα. Λόγω της σπανιότητας της, εξακολουθεί να θεωρείται ως πολύτιμο μέταλλο. Επομένως, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων, ένα δαχτυλίδι παλλάδιο θα είναι μια καλή επιλογή. Είναι εξίσου λαμπερά και τόσο ελκυστικές όσο πλατίνα. Μπορείτε να ορίσετε απλά οποιαδήποτε πολύτιμη πέτρα στο συγκρότημα του γάμου παλλάδιο να δημιουργήσει το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων. Ένα άλλο πλεονέκτημα του παλλαδίου είναι που ζυγίζει λιγότερο και, ως εκ τούτου, κοστίζει λιγότερο από πλατίνα καθώς το κόστος του δακτυλίου εξαρτάται από το βάρος του μετάλλου. Το παλλάδιο είναι επίσης περισσότερο πιο ισχυρή από ό, τι πλατίνα και δεν υφίστανται φθορά εύκολα. Δεύτερον, το παλλάδιο είναι πολύ όλκιμο και ως εκ τούτου, μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέγεθος, το σχήμα και τον τρόπο που επιθυμείτε. Ως αντίθετη προς το λευκό χρυσό, το παλλάδιο φυσικά είναι πιο λευκά και λαμπερά και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται γυάλισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όπως προαναφέρθηκε, το παλλάδιο είναι υποαλλεργικό και ως εκ τούτου, ασφαλής για τον καθένα να φορούν καθημερινά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τις βέρες αρραβώνα παλλάδιο, είναι ότι είναι ακριβώς όμοια με δαχτυλίδια αρραβώνων λευκόχρυσου, αλλά είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γλιτώσει δολάρια για να αγοράσει ένα μεγαλύτερο διαμάντι για το δαχτυλίδι.
Αγοράζοντας Palladium δέσμευσης Δαχτυλίδια? Είναι πολύ σημαντικό να αποφασιστεί το μέταλλο πριν από την αγορά ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Εάν έχετε αποφασίσει να έχει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων παλλάδιο, μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικούς τύπους διαμαντιών για να ορίσετε στο δαχτυλίδι. Το παλλάδιο είναι άσπρο στο χρώμα? Διαμάντια κάθε χρώμα μπορεί να πάει με αυτό. Τα άσπρα διαμάντια βρέθηκε να αστράφτουν περισσότερο, όταν καθορίζονται στο παλλάδιο, ενώ ενισχύει απλώς το χρώμα και gleam άλλων διαμάντια όπως το τριαντάφυλλο, πράσινο και μπλε. Το παλλάδιο είναι πολύ σπάνιο, θα πρέπει να προσέξετε μόνο σε μεγαλύτερα κοσμηματοπωλεία για να βρείτε αυτό που θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να το έθιμο γίνεται σύμφωνα με το στυλ και τις προτιμήσεις σας.
Το παλλάδιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι σχετικά σπάνιες και νεότερες τάσεις σήμερα. Επομένως, αν ψάχνετε για ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων για την αγαπημένη σας, ένα διαμάντι που στη ζώνη παλλάδιο είναι απλά μια μεγάλη επιλογή!