Online Dating Scams

Είμαστε όλοι επίγνωση της online dating, και πως κατά κάποιο τρόπο, θα μας έχει βοηθήσει πραγματικά έξω από καταθλιπτικό κόσμο μας singlehood. Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι έχουν βιώσει στην πραγματικότητα από την άλλη πλευρά, και έπεσε θύμα ηλεκτρονικές απάτες χρονολόγηση και απάτες. Τι είναι οι ηλεκτρονικές απάτες dating; Ας ρίξουμε μια ματιά.
Τι είναι οι ηλεκτρονικές απάτες Dating;
Online dating απάτες είναι αποτέλεσμα της αυξημένης αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων μέσω online dating sites. Ενώ εσείς μπορούν να ειλικρινής αναζήτησή σας για αγάπη, άλλοι εκεί έξω περιμένουν να επωφεληθούν από τους ομοίους σας. Πρωταρχικό χαρακτηριστικό ενός online dating απάτη είναι το απόλυτο λυγμός ιστορία με τη ανάγκη για χρήματα για να βγούμε από την κρίση. Δεδομένου ότι εργάζονται δημιουργήσει μια καλή σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αγάπη με σας, μπορείτε εύκολα να υποκύψει σε τραγωδία τους, και καταλήγουν να υποφέρουν από ένα μόνοι σας. Online dating απάτες κατά κύριο λόγο προέρχονται από την αφρικανική ήπειρο, με χώρες όπως η Γκάνα και η Νιγηρία στην κορυφή της λίστας. Στην πραγματικότητα, μια κλασική απάτη στον τομέα του online dating είναι η νιγηριανή απάτη 419. Ωστόσο, κάποιος που ανήκουν σε άλλο χώρο ή ζώνη μπορούν να είναι ο ένοχος. Προτού αφήσετε τη φρουρά σας κάτω και να σας πέσει θύμα μιας τέτοιας καταστάσεως, καταλαβαίνω πώς να προσδιορίσει μια online dating απάτη. ? Η πρώτη ένδειξη μια online dating απάτη είναι μια φωτογραφία του προφίλ που είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινή. Ναι, υπάρχουν μοντέλα και πολύ καλούς ανθρώπους που αναζητούν που υπάρχουν στον κόσμο αυτό. Αλλά συχνά οι εν λόγω εικόνες που χρησιμοποιούνται να δελεάσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναζήτηση της αγάπης, στην παγίδα τους. ? Such άνθρωποι μπορούν να δείξουν ενδιαφέρον στο προφίλ σας και την διεύθυνση email σας για περαιτέρω συνεργασία. Θα παρέχουν επίσης τη δική τους. ? Από την αρχή η προσώπου που θα κρατήσει δίνοντας ανεπαίσθητες υπαινιγμούς για άσχημη οικονομική κατάσταση και άλλες συναισθηματικές ιστορίες, για να κερδίσει τη συμπάθεια και την αγάπη σας. ? Θα μην ενθαρρύνει συνομιλία στο χρονολογείται ιστοσελίδα, αλλά σε μια ιδιωτική συνομιλία ή μέσω email. Μπορούν επίσης να προτείνει μια συνομιλία web-cam, όπου μόνο μπορούν να σας δουν, με την δικαιολογία ότι δεν έχουν μία ή δεν λειτουργεί. Εάν έχετε αναπτύξει έναν στενό δεσμό με το πρόσωπο, θα μπορούσε επίσης να σας ζητήσω να πάρετε γυμνή για τον για την κάμερα, και να θυμάστε ότι είναι πολύ εύκολο να κάνετε κλικ εικόνες μέσω ενός web-cam. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουμε ως ένα αποτελεσματικό μέσο για εκβιασμό σας και τα χρήματα ζήτηση από εσάς. ? Αργά, ως εμπιστοσύνη αναπτύσσει περαιτέρω, το πρόσωπο πρόκειται να σας ζητήσω να του στείλω χρήματα υπό μορφή εντολές πληρωμών και άλλα ανταλλαγής νομίσματος, μέχρης συνειδητοποιήσετε είστε να εξαπατούνται. ? Συνήθως επειδή ισχυρίζονται ότι ανήκουν σε μία μόνο χώρα, αλλά στην πραγματικότητα διαμένουν σε ένα άλλο, είναι δύσκολο να ανιχνεύσει αυτές τις ανάγκες. Ως τέτοιο, είναι σοφότερο να παραμείνει δύσπιστοι όσον αφορά τα πρόσωπα αυτά ενδέχεται να συνεδριάσει με απευθείας σύνδεση χρονολογώντας περιοχές ή online chat rooms.
Πώς να έχουν επίγνωση του online απάτη Dating
Για να μπορέσει να προσδιορίσει αν το πρόσωπο που μιλάτε για τις online είναι όντως πραγματική, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις μεθόδους. ? Διαβάστε το emails αυτοί στέλνετε. Αίσθηση τον ήχο και να λάβει μια καλή ματιά στο χρησιμοποιούμενο λεξιλόγιο. Εάν σας είναι να είναι διαφορετικό, ή πολύ καλύτερη από αυτό που χρησιμοποιούν κατά τη συνομιλία σε απευθείας σύνδεση, με την έλλειψη κοινής ορθογραφικά λάθη και τα γραμματικά λάθη, έχετε μια ιδέα. are Τα μηνύματα που πιθανώς αντιγραφή και επικόλληση από κάπου αλλού. Επίσης να αναζητήσουν μια σύνδεση μεταξύ προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το πιο πρόσφατο. Μπορεί να είναι ασαφές το οποίο είναι ένας άλλος τρόπος προσδιορισμού της γνησιότητας του προσώπου που σας χρονολόγηση σε απευθείας σύνδεση. ? Από το online απάτες που χρονολογούνται ξεκινούν με μια παραπλανητική φωτογραφία προφίλ, για να ελέγξετε εάν το πρόσωπο στην εικόνα είναι πραγματικά που σας χρονολόγηση, υποδηλώνουν μια συνομιλία βίντεο μέσω ενός web-cam. Αν το άτομο αρνείται βάσει της δικαιολογίες όπως η έλλειψη του ενός, ή μια γενική βιάζεται να φύγει, μπορείτε εύκολα να πει ότι δεν είναι το πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είναι. Μην, υπό οποιεσδήποτε περίσταση ασκούν μια μονόπλευρη συνομιλία web-cam. ? Στην online dating προφίλ τους, οι απατεώνες επίσης ψηλές απαιτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση και την επαγγελματική εμπειρία. Ένας καλός τρόπος να μάθετε εάν αυτό αληθεύει, είναι να τους ερώτηση σχετικά τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους. Μια απλή συζήτηση ή επεξήγηση των θέσεων εργασίας ή πεδίο οποία ανήκουν θα πρέπει να ακολουθήσουν, και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις. ? Look επάνω σε απευθείας σύνδεση πρόσωπο. Πολλές ιστοσελίδες και τα εργαλεία που βοηθούν στον τομέα αυτό. Δεν είστε υπερβολικά αδιάκριτο, καθώς αυτό είναι για την ασφάλειά σου. Δεν υπάρχει καμία ζημιά στην ανάλυση εάν το πρόσωπο που αγαπάτε και ο οποίος ισχυρίζεται ότι σ 'αγαπώ γίνεται αλήθεια για εσάς ή μη. ? Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες ασφάλειας.
Ναι, αδελφή ψυχή σας μπορεί να εκεί έξω στον παγκόσμιο ιστό. Ωστόσο, η τυφλή πίστη τις περισσότερες φορές οδήγησαν σε απογοήτευση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχει καμία βλάβη στη εντοπισμό ποιοι είστε αλληλεπιδρά με, και πρόθυμοι να μοιραστούν ένα ομόλογο ιδιαίτερο. Με τον αριθμό ηλεκτρονικές απάτες dating σε άνοδο, είναι σοφότερο να είναι ασφαλές από θλιβερό.