Fire Ιδεών Pit

Πυρκαγιά κοιλώματα είναι μικρές λάκκους που σκάβονται στο έδαφος και χτισμένο με τούβλα, πέτρα και μέταλλο συνοδεύεται με μια εγκατάσταση φυσικού αερίου για τη φλόγα. Από την ανακάλυψη, τη φωτιά και τα κοιλώματα πυρκαγιάς έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Σε αρχαιολογίας ένα κοίλωμα πυρκαγιάς έχει ιδιαίτερη σημασία ως καταστράφηκε κοίλωμα πυρκαγιάς αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και το περιεχόμενο της πυρκαγιάς, που μπορεί να είναι ιστορικής σημασίας. Μία τάφρος φωτιά είναι ένας συστηματικός τρόπος που περιέχουν τη φωτιά και στην πρόληψη της εξαπλώσεώς του. Φωτιά δεν pits μόνο να δώσει το τζάκι περίγραμμα της ασφάλειας, αλλά επίσης να προσθέσετε μια πολυτελής βλέμμα στο κατώφλι σας.
Εξωτερική Fire Pit Ideas? Εξωτερικά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έχει ένα κοίλωμα πυρκαγιάς, δεδομένου ότι δίνουν στον κήπο ή αυλή μια εξατομικευμένη εμφάνιση και μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ ή ένα μπάρμπεκιου με την οικογένειά σας όποτε θέλετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες ιδέες κοίλωμα πυρκαγιάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία, είτε στην πίσω αυλή σας ή στο εξωτερικό.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να χτίσει ένα κοίλωμα πυρκαγιάς στο κατώφλι σας.
Πέτρα Fire Pits? Stone λάκκους φωτιάς είναι φθηνή και εύκολη να οικοδομήσουμε. Φαίνονται μεγάλοι σε ανοιχτή κήπους και κατανεμημένες κατά τομείς. Ενώ την οικοδόμηση ένα κοίλωμα πυρκαγιάς πέτρα, μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκάβουμε ένα μικρό λάκκο στο έδαφος, θέτουν τα πέτρες γύρω από αυτό το λάκκο και να τοποθετήσετε τα καυσόξυλα σε αυτό, πέτρα λάκκο your φωτιά είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εύφλεκτα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω από που θα μπορούσε να πιάσει φωτιά, όταν το κοίλωμα πυρκαγιάς αναφλέγεται. This pit μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τρόφιμα μπάρμπεκιου, τοποθετώντας μια σχάρα πάνω του.
Μεταλλικά Fire Pits? Ένα κοίλωμα πυρκαγιάς μετάλλων είναι ένα πολύ καινοτόμο ιδέα φωτιά λάκκο. Για αυτό θα χρειαστεί μια παλιά μεταλλική ζάντα ελαστικό. Μπορείτε να δώσει σε αυτό φωτιά λάκκο ένα αριστοκρατικό βλέμμα καλύπτοντας το με λίθους ή κεραμίδια. Πρώτα απ 'όλα, σκάψε μια τάφρο εντός του εδάφους που είναι το ύψος της στεφάνης του μετάλλου και στη συνέχεια τοποθετήστε το χείλος σε αυτό. Όταν θα έχει αρκετά βαθύ, καλύψτε το λάκκο με πλακάκια για να του δώσει μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αμμοχάλικο των λάκκων για φωτιά και τον τόπο μερικά πλακάκια επάνω από το επίπεδο του εδάφους γύρω από το λάκκο. Βάλτε τα καυσόξυλα στο λάκκο και το φως της φωτιάς. Αυτός είναι συστηματικός τρόπος οικοδόμησης μιας κοίλωμα πυρκαγιάς καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος σχετικός. Αυτό είναι ένα από τα ασφαλέστερα ιδεών λάκκο πίσω αυλή πυρκαγιάς. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε διάφορα μέταλλα όπως ο χαλκός να οικοδομήσουμε φωτιά λάκκο σου, καθώς δίνει το κοίλωμα πυρκαγιάς ένα όμορφο σκουριασμένο βλέμμα. Ο χαλκός είναι ανθεκτικό και δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση, ως εκ τούτου μπορούν να θεωρηθούν ως μία από τις καλύτερες ιδέες κοίλωμα πυρκαγιάς.
Βεράντα Fire Pits? Τίποτε δεν μπορεί καλύτερα ένα υπέροχο μπάρμπεκιου με την οικογένειά σας σε ένα κοίλωμα πυρκαγιάς αίθριο. Βεράντες είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα κοίλωμα πυρκαγιάς που μπορεί να γίνει σε μια βάση μπάρμπεκιου, τοποθετώντας μια σχάρα σε αυτό. Μπορείτε να κατασκευάσει ένα κοίλωμα πυρκαγιάς τούβλου στο patio σας ή να αγοράσει φορητό που μπορείτε εύκολα να φέρει μέσα και έξω από το σπίτι, το οποίο δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια αίθριο με φωτιά λάκκο.
Οι λάκκοι μπορούν να πυρώνει με ξύλα ή φυσικό αέριο που πρέπει να συνδέεται σε αγωγό φυσικού αερίου. Το προπάνιο χρησιμοποιείται επίσης ως εναλλακτική λύση για το ξύλο, το οποίο συνδέεται με μια δεξαμενή αερίου προπανίου. Το ξύλο δεν προτιμάται για τις φορητές κοιλώματα πυρκαγιάς καθώς μπορούν να βρώμικο και απαιτούν καθαρισμό. Βεράντα ιδέες φωτιά λάκκο κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα δεδομένου ότι είναι καθαρά και έχουν μια αριστοκρατικό εξετάσουμε. Θα πρέπει εξάλλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε είναι επιθυμητό. Δίνουν κήπο ή το κατώφλι σας μια οικεία εμφάνιση και εξοικονόμηση χώρου.
Συγκεκριμένες Fire Pits? Ένα κοίλωμα πυρκαγιάς χτισμένο με τσιμέντο ή μπετόν μπορεί να κοιτάξει επίσης υπέροχη όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και μέσα στο σπίτι. Οι λάκκοι φωτιά ποικίλλουν σε σχήμα και μέγεθος και μπορούν να γίνουν για να ταιριάζει με τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, καθώς και πίσω αυλή σας. Το υλικό που χρησιμοποιείται στη φλόγα τάφρους αυτές φωτιά είναι ως επί το πλείστον φυσικού αερίου και προπανίου που καλύπτονται με χαλίκι. Για να κάνετε το κοίλωμα πυρκαγιάς φαίνονται πιο ελκυστικές, μπορείτε να ταιριάζουν με το χρώμα του αμμοχάλικου με το εξωτερικό του pit. Συγκεκριμένες κοιλώματα πυρκαγιάς φαίνονται πολύ αριστοκρατικό με ένα άνετο καναπέ ή μια κουνιστή καρέκλα γύρω τους. Και αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως περίπτερα μπάρμπεκιου. Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια τζάκι και εξωτερική tips πυρασφάλειας λάκκο.
Fire λάκκοι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος διακόσμησης σε εσωτερικούς χώρους καθώς επίσης και σε εξωτερικούς χώρους σου. Πέραν της προσθήκης στην ομορφιά του σπιτιού σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε και εσείς να έρθετε επάνω με μερικές από τις ιδέες φωτιά λάκκο σου και να κάνει πίσω αυλή σας να φανεί πραγματικά καυτό.