Σπουργίτι Tattoo

Το σπουργίτι είναι ένα ταπεινό, δυσδιάκριτα μικρό πουλί. Είναι μικρό, στιλβωμένο και καφέ στο χρώμα, ως εκ τούτου, πολλές φορές δεν θα τραβήξουν την προσοχή τόσο γρήγορα όπως και οι flashier πουλιά. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι διαφεύγει την προσοχή των ανθρώπων γύρω όταν φλιτς απλά από το ένα μέρος στο άλλο στην επιχείρηση του άλλου σπουργιτιών. Παρά το γεγονός ότι, αυτές είναι μικρές, υπάρχουν πολλές έννοιες που συνδέονται με τη δερματοστιξία σπουργίτι, αλλά είναι σημαντικό να μην συγχέουμε μια δερματοστιξία σπουργίτι με ένα χελιδόνι δερματοστιξία.
Έννοια της Tattoo Sparrow
Sparrows have συμβόλιζε καιρό την ελευθερία, την αληθινή αγάπη, αλλά και είναι ένα έμβλημα για την εκπλήρωση. Για τους ναυτικούς, θα συμβόλιζε τον μακρύ ταξίδι ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ορισμένοι πρώην ναύτες πήραν οι ίδιοι δερματοστιξίες σπουργίτι για να απεικονίσουν τη νέα βρέθηκαν ανεξαρτησία. Πολλοί ένας εραστές φορές να πάρει πανομοιότυπα δερματοστιξίες σπουργίτι έκανε να εκφράσω τη βαθιά αγάπη τους για ένα το άλλο. Ορισμένοι επιλέγουν να πάρετε μια δερματοστιξία σπουργίτι να δείξει, ότι είναι σε αναζήτηση ενός αγαπημένου προσώπου. Παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται όλοι να δούμε ένα σπουργίτι σαν πουλί του έρωτα, αλλά πολλές οι άνθρωποι, όπως όταν σπουργίτια mate, ζευγαρώνουν για τη ζωή. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης τα σπουργίτια στο πλαίσιο των ζευγών. Όταν είναι τίθενται από κοινού, είναι απλώς ενδεικτικές ενός σημερινή Ένωση. Εάν έχετε ένα σπουργίτι προσβλέπει και ένα άλλο σπουργίτι αναζητούν προς τα πίσω, συμβολίζει αφήνεις ένα προηγούμενη σχέση και με την προοπτική σε ένα νέο μέλλον.
Sparrow σχέδια δερματοστιξιών
Αν ψάχνετε για ιδέες δερματοστιξιών σπουργίτι, μπορείτε να θελήσετε να εξετάσετε ένα ναυτικό θέμα δερματοστιξία σπουργίτι. Ήταν αρχικά πολύ δημοφιλής με τους ναύτες, δεδομένου ότι σε εκείνες τις ημέρες, ναυτικοί πολλές φορές δεν επιστρέφουν μετά ορίζονται στη θάλασσα. Όταν ο ναύτης ολοκλήρωσε 5000 ναυτικά μίλια στη θάλασσα, θα έπαιρνε ο ίδιος ένα τατουάζ σπουργίτι. Ήταν επίσης επειδή το ναυτικό πίστευε ότι ο σπουργίτια θα τους φέρει καλή τύχη. Ως εκ τούτου, πολλές φορές ένας ναυτικός θα πάρει ένα τατουάζ γίνεται πριν την έξοδό σας στη θάλασσα, με την ελπίδα ότι το τατουάζ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φυλαχτό και να τους φέρει πίσω στο σπίτι ακτή με ασφάλεια. are Ναυτικό σπουργιτιών απεικονίζονται συχνά με τα ναυτικά σχέδια δερματοστιξιών αστέρων και να κάνει για τη μεγάλη δερματοστιξίες σπουργίτι για παιδιά.
Sparrow δερματοστιξίες έχουν επίσης μια ιδιαίτερη θέση στην κουλτούρα φυλακή, όπου σπουργίτια είχαν θεωρηθεί ως ένα σύμβολο της ελευθερίας. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο με ένα τατουάζ σπουργίτι ήταν ένας κατάδικος. Υπήρχαν κατάδικοι που πήρε τους ένα τατουάζ σπουργίτι όταν πλησίαζαν απελευθέρωση.
Μπορείτε επίσης να πάρετε μια δερματοστιξία μνημείο σπουργίτι στη μνήμη αγαπημένων προσώπων που έχουν περάσει μακριά. Μπορείτε να έχετε δύο πουλιά που ασκεί την άκρα ένα πανό, το οποίο φέρει το όνομα και τη γέννηση και / ή θανάτου ημερομηνίες του προσώπου στην μνήμη του οποίου παίρνετε τη δερματοστιξία γίνει.
Μαζί με αυτά τα σχέδια, μπορείτε να συνδυάσετε τα άλλα σύμβολα, μαζί με τατουάζ τατουάζ σπουργίτι. Μπορείτε να επιλέξετε να έχουν μια καρδιά που τοποθετείται μεταξύ δύο σπουργίτια για να συμβολίσει την αγάπη. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε για τα σχέδια τατουάζ καρδιά. Το πουλί μπορούν επίσης να απεικονιστεί μεταφέρουν ένα φύλλο σφενδάμνου που αποτελεί σύμβολο της γονικής αγάπης. Η άλλη επιλογή είναι για να απεικονίσει το πουλί μισό ψηφιολέξης σε ένα ώριμο μήλο, το οποίο θα συμβολίζει την αφθονία στη συνέχεια, φυσικά πάθος και ένθερμη αγάπη. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με κόκκινα τριαντάφυλλα ως έμβλημα της ρομαντικής αγάπης.
Θα έρθει τατουάζ σπουργίτι στους καρπούς τα ισχία, τα χέρια, την πλάτη ή τους ώμους καθώς επίσης, αλλά μπορούν πολύ να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Ένας αριθμός των γυναικών που επιλέγουν να πάρουν ένα σπουργίτι τα τατουάζ γίνεται με τα πόδια ή και σε έναν αστράγαλο. Δεδομένου ότι αυτά τα πτηνά είναι μικρά σε μέγεθος, μπορούν πολύ να γίνει σε μικρότερη καμβά επίσης.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε, σχέδια δερματοστιξιών Απλή άνδρες · Tattoo Σχέδια για τα κορίτσια, σχέδια δερματοστιξιών Απλή για τα παιδιά, μπορείτε να μιλήσετε με καλλιτέχνης τατουάζ σας σχετικά με σχέδια δερματοστιξιών σπουργίτι να επιλέξετε ένα μοναδικό σχεδιασμό τατουάζ για σας. Αν έχετε ένα καλό χέρι στο σχέδιο, τότε μπορείτε επίσης να επιστήσω ένα τατουάζ για τον εαυτό σας.