Υπνοδωμάτιο Feng Shui - Κρεβάτι Συμβουλές τοποθέτησης

Το Φενγκ Σούι είναι μια αρχαία κινεζική επιστήμη και τέχνη που παρέχει τη σχετική γνώση για το πώς να ισορροπήσει τις ενέργειες της συγκεκριμένης χώρο και πώς να εξασφαλίσετε την υγεία και την καλή τύχη για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό. Αν υπάρχουν πολλά στοιχεία για να εξετάσουν κατά τη διάρκεια του εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού, μόνο τρία είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστεί πρώτα. Πρώτα είναι η θέση και ο προσανατολισμός της κύριας πόρτας, στη συνέχεια, τοποθέτηση και προσανατολισμός της σόμπας κουζίνας και, τέλος, η επιλογή των υπνοδωματίων και η θέση κρεβάτια στα δωμάτια. Ως εκ τούτου, επιλέγοντας τη σωστή Feng Shui υπνοδωμάτιο, τη θέση και τον προσανατολισμό στο κρεβάτι με τον δέοντα τρόπο, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συνολική Φενγκ Σούι του σπιτιού. Επομένως, ας προχωρήσουμε σε Feng Shui υπνοδωμάτιο συμβουλές που ακολουθείται από συμβουλές τοποθέτηση κρεβάτι. Περισσότερα για το Feng Shui διακοσμώντας τις άκρες.
Feng Shui Bedroom Συμβουλές? Υπνοδωμάτιο είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας στον Φενγκ Σούι όπως συνήθως περνούν σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας σε αυτή. Ως εκ τούτου, η ενέργεια του κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ευνοϊκή για την παροχή της ειρήνης και ήσυχο περιβάλλον που μπορεί να την άνεση και την ηρεμία νου και την ψυχή μας. Και να δημιουργήσει θετική αυτή την ενέργεια Feng Shui σε μια κρεβατοκάμαρα, κάποιος πρέπει να την έχουν επιβεβαιωθεί με το Feng Shui υπνοδωμάτιο διάταξης και some υπνοδωμάτιο Feng Shui rules και τη χρήση ιδανικό κρεβάτι Feng Shui σε αυτό. Για παράδειγμα, η θέση διαταγής (η περιοχή μακριά από την πόρτα ή διαγώνια από την πόρτα, αλλά δεν συνάδει με τη θύρα) είναι ένα από τα πιο κοινά Feng Shui υπνοδωμάτιο κανόνα που επιτρέπει να τοποθετήσει το κρεβάτι στο πιο ισχυρό θέση. Ομοίως, κάτω από ορισμένες πιο αποτελεσματική υπνοδωμάτιο Φενγκ Σούι, μικρά μυστικά τοποθέτηση κρεβάτι και κανόνες. Περισσότερα για υπνοδωμάτιο συμβουλές.
Υπνοδωμάτιο Feng Shui - Κρεβάτι τοποθέτησης Συμβουλές? Από το κρεβάτι είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του υπνοδωματίου, εδώ είναι υπνοδωμάτιο Feng Shui, μικρά μυστικά τοποθέτηση κρεβάτι για τοποθέτηση στο κρεβάτι με τον πιο σωστό τρόπο. ? Σύμφωνα με Feng Shui, θα πρέπει να μην τοποθετείται κρεβάτι σας αντιμετωπίζει ένα καθρέφτη ή δεν θα πρέπει να έχει έναν καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα που αντανακλά κρεβάτι σας. Ως εκ τούτου, αν είναι ένας καθρέφτης από μια πόρτα ντουλάπας ένα κομμάτι των επίπλων ή απλά ένα δωρεάν καθρέφτης στέκεται, εξασφαλίζεται ότι δεν αντιμετωπίζει το κρεβάτι. Επίσης, αποφύγετε να έχουμε δύο καθρέπτες στο ίδιο δωμάτιο. ? Μια άλλη πολύ σημαντική συμβουλή τοποθέτηση κρεβάτι είναι να μην ευθυγραμμισθεί το κρεβάτι με την πόρτα. Είτε την πόρτα του υπνοδωματίου της, μπαλκόνι / πόρτας αίθριο, μπάνιο ή μια πόρτα ντουλάπας, βεβαιωθείτε κρεβάτι σας δεν συνάδει με οποιαδήποτε από τις πόρτες στην κρεβατοκάμαρα. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε το κρεβάτι μακριά από την πόρτα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλή θέα από την πόρτα, ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. ? Αποφύγετε τον ύπνο κάτω από τα ράφια φορτώνονται με βιβλία και παλιά περιοδικά ή οτιδήποτε που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας, δεδομένου ότι θεωρείται ότι είναι ένα κακό Feng Shui. Εναέριες ηλεκτρικές συσκευές όπως φώτα και τους οπαδούς, δεν πρέπει να είναι πάνω ακριβώς από το κρεβάτι. ? Οξείες γωνίες σαν κομοδίνα, συρταριέρα ή αιχμηρές γωνίες τείχος που μπορούν να δείξουν σε σας όταν κοιμάστε, θα πρέπει να εξουδετερωθούν να αποφευχθεί κάθε ανησυχία και δυσφορία, ενώ ύπνου. ? Κοιμούνται κάτω ένα παράθυρο ή μια κεκλιμένη οροφή θεωρείται ότι είναι ένα κακό φενγκ σούι ως η ενέργεια που βρίσκεται υπό συνεχή πίεση και γίνεται στενόχωρα. Ως εκ τούτου, η προσωπική ενέργεια τείνει να γίνει αδύναμη που μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην συναισθηματική αστάθεια και χαμηλή ενέργεια. ? Αποφύγετε την ύπαρξη ένα κρεβάτι με πρόσβαση μόνο από μία πλευρά που περιορίζει τη ροή της ενέργειας στο κρεβάτι. Επίσης διατηρεί το σώμα από τη λήψη βέλτιστη παροχές και μπορούν να επηρεάσουν και ροή της επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων. ? Μπορεί να ήθελε επίσης ανάγνωση:? Δωρεάν Feng Shui Συμβουλές? Κινεζικά Feng Shui Συμβουλές? Feng Shui για το σπίτι σας? Feng Shui Bedroom Χρώματα? Τώρα που ξέρετε πώς να ενσωματώσει υπνοδωμάτιο Feng Shui, μικρά μυστικά τοποθέτηση κρεβάτι, θα πρέπει να έχει μια δίκαιη ιδέα για το πώς να φέρει την ηρεμία και την καλή τύχη στην κύρια κρεβατοκάμαρα σας Feng Shui, καθώς και άλλα δωμάτια. Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές να αποδειχθεί χρήσιμη σε όλους αυτούς που ξεκίνησαν με το νέο υπνοδωμάτιο σχεδιασμό τους. Καλή Τύχη!