Αφαίρεση Υπόλειμμα Κολλητική

Κατάργηση adhesive από οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να είναι ένα κολλώδες πρόβλημα. Αν η κόλλα είναι στο πλαστικό, μπορείτε να απορροφούν το πλαστικό νερό, το ανώτερο επίπεδο θα βγει, αλλά ένα λεπτότερο στρώμα θα παραμείνει πάντα. Θα πρέπει να αναλάβουν κάποιες άλλες ενέργειες για την αφαίρεση συγκολλητικό υπόλειμμα. Παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο εύκολο με το σύνολο των επιφανειών. Διαφορετικές επιφάνειες πρέπει διάφορα τεχνάσματα για την αφαίρεση συγκολλητική ουσία. Θα δούμε τώρα πώς να αφαιρέσει συγκολλητικό υπόλειμμα από διάφορες επιφάνειες.
Αφαίρεση Κολλητική Υπόλειμμα από Wood
Πολύ χρόνοι, αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, κολλούν αυτοκόλλητα για ξύλινα έπιπλα και οι γονείς έχουν έναν σκληρό χρόνο αφαίρεση adhesive από το ξύλο. Ωστόσο, εάν γνωρίζετε το σωστό τέχνασμα, δεν θα είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Για να αφαιρέσετε κολλώδες υπόλειμμα adhesive από ξύλο ή από τα έπιπλα, θα χρειαστεί ένα πετρέλαιο προϊόντος με βάση, όπως το γυαλιστικό επίπλων, μαγειρικό λάδι, πετρελαιοειδές ή μωρό. Το καλύτερο είναι γυαλιστικό επίπλων ή λάδι μωρό. Βουτήξτε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα στο λάδι και τοποθετήστε το κομμάτι πανί στο κόλλα. Αφήστε το λάδι κορεσθούν το αυτοκόλλητο. Όταν το λάδι βρίσκεται στο αυτοκόλλητο, το λάδι θα διαπεράσει μέσω του κόλλα και στη συνέχεια η κόλλα και κόλλα μπορούν απλώς να σκουπιστούν μακριά. Εάν παρατηρήσετε, ότι υπάρχει συγκολλητικό υπόλειμμα στην ξυλεία, θα έχετε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για αφαίρεση συγκολλητικό υπόλειμμα.
Θερμό ξίδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την κόλλα από το ξύλο. Όπως και με το λάδι, βρέξτε ένα καθαρό πανί με ζεστό ξύδι και αφήστε την κόλλα για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από κάποια συμπίεση, μπορείτε να τρίψετε την κόλλα μακριά από την επιφάνεια, αλλά να είστε προσεκτικοί, όταν είστε ξύνοντας την κόλλα από το ξύλο, έτσι ώστε να μην καταστρέψουν την επιφάνεια του ξύλου.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε σχετικά, ο τρόπος καλύτερο να αφαιρεθεί Wallpaper-απομακρύνεται Wallpaper Επικόλληση Αφαίρεση ταπετσαρίας Κολλήστε? Πώς να αφαιρέσετε ταπετσαρία Επικόλληση Αφαίρεση Συγκολλητικό Υπόλειμμα από το δέρμα
Εάν έχετε έναν επίδεσμο, χειρουργική ταινία ή ένα αυτοκόλλητο στο δέρμα σας, οι πιθανότητες είναι υψηλές, που θα αφήσει πίσω του μια κολλώδη υπολείμματα κόλλα, και την άρση των συγκολλητικό υπόλειμμα από το δέρμα με τα νύχια προκαλούν φλεγμονές or ερεθίζει το δέρμα, καθώς προσπαθείτε να ξύσει το συγκολλητικό υλικό μακριά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να προκαλούν τον πόνο στον εαυτό σας και μπορείτε να κάνετε χρήση απλούστερης και λιγότερο οδυνηρών μεθόδων. Να αφαιρέσετε την συγκολλητικό από το δέρμα, πάρτε ένα καθαρό πανί πλένουν και βουτιά το σε λάδι μωρών. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του φυτικού ελαίου ή λάδι αμυγδάλου, καθώς και. Τρίψτε το πανί στο περιοχή του δέρματος οποία έχει συγκολλητικό υπόλειμμα σε αυτό. Τρίβετε την περιοχή με κυκλικές κινήσεις για περίπου 15 με 30 δευτερόλεπτα με ένα απαλό χέρι, μέχρι τα κατάλοιπα ξεκολλήσει.
Στην περίπτωση που δεν έχετε λάδι, μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του ισοπροπυλική αλκοόλη, καθώς και. Η διαδικασία θα είναι το ίδιο όπως και με το πετρέλαιο. Ενυδατώστε ένα κομμάτι της καθαρής ball βάμβακος στην ισοπροπυλική αλκοόλη και τρίψτε το στο δέρμα μέχρι το υπόλειμμα βγαίνει. Με το αλκοόλ θα παρατηρήσετε ότι το υπόλειμμα κόλλα θα βγει εύκολα.
Αφού έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις παραπάνω μεθόδους, πλύνετε το δέρμα με χλιαρό νερό και σαπούνι και στεγνώστε. Αν υπάρχει κάποια πιο παραμονής καταλοίπων, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για την αφαίρεση συγκολλητικό υπόλειμμα. Όταν όλοι οι κόλλα έχει βγει, εφαρμόζουν μια ενυδατική λοσιόν για το δέρμα, να καταπραΰνει την επιδερμίδα και να μαλακώνει το δέρμα. Κάποιοι άνθρωποι να συνιστούν τη χρήση ενός σεσουάρ για τη θέρμανση του χώρου για την αφαίρεση κόλλας, αλλά υπάρχουν πιθανότητες του δέρματος κάτω από getting καεί. Διαβάστε για το πώς να αφαιρέσει γόμμα από τον ιματισμό.
Όταν είστε αφαίρεση συγκολλητικό υπόλειμμα από οποιαδήποτε επιφάνεια, συνιστάται να μην ξύσει την επιφάνεια, όπως απόξεση δεν θα βλάψει μόνο την επιφάνεια, αλλά το υπόλειμμα δεν θα καταργηθούν πλήρως.