Διάσημοι Sad Love Quotes

Όπως έχουμε προσπαθήσει να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι αυτές οι ευχάριστες στιγμές που βιώσαμε σε κάποιο σημείο του χρόνου είναι ιστορία, η οποία δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί, συναντάμε μια λυπηρή εισαγωγικά για την αγάπη που οδηγούν σε μια πλημμύρα των μνημών και να φέρει δάκρυα στα μάτια μας. Αν και κάνουν κλαις μερικές φορές, αυτά τα περίφημα θλιβερή εισαγωγικά αγάπη και τα λόγια και σας την άνεση, βοηθώντας σας να ξεπεράσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που ξαφνικά έκανε τη ζωή επώδυνη. Διαβάστε περισσότερα για διάσημη εισαγωγικά.
Διάσημοι Sad Love Quotes και ρήσεις? Το γεγονός ότι μπορούμε να αφορούν τις καλές και τις κακές στιγμές της ζωής μας με αυτά τα αποσπάσματα κάνει τους ειδικούς για εμάς. Εδώ είναι η συλλογή ορισμένων από τα πιο γνωστά αποσπάσματα θλιβερή αγάπη και τα λόγια, ειδικά για εσάς.
Πάντα έχει αυτό ότι η αγάπη δεν γνωρίζει τις δικές βάθος της μέχρι την ώρα του χωρισμού. - Kahlil Gibran.
Η αγάπη μπορεί μερικές φορές να είναι μαγικό. But μαγεία μπορεί μερικές φορές ... απλώς να είναι μια ψευδαίσθηση. - Ιάβας.
Κάποιος μπορεί να περπατήσει στη ζωή σου και δεν είναι παρά μόνο μετά περπατούν ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι ήταν ακόμα εκεί. - Άγνωστος.
Είναι καλύτερο να έχουμε αγαπήσει και έχασε από ό, τι ποτέ δεν έχει χάσει καθόλου. - Σάμιουελ Μπάτλερ.
Επειδή δεν μπορώ να είμαι μαζί σου τώρα, θα πρέπει να είναι το περιεχόμενο μόνο όνειρα για το πότε θα είμαστε και πάλι μαζί. - Σούζαν Schutz Πόλις.
Αν το έχεις [αγάπη] δεν χρειάζεται να έχουν τίποτα άλλο, και αν δεν το έχετε, δεν έχει σημασία τόσο τι άλλο έχεις. - James M. Barrie.
Το σκληρότερο μέρος της ονειρεύονται για κάποιον που αγαπάς είναι ότι πρέπει να ξυπνήσει. - Άγνωστος.
Ορισμένοι από εμάς πιστεύουν κατοχής μας καθιστά ισχυρούς? Αλλά μερικές φορές είναι να αφήσει να πάει. - Έσση Herman.
Κοιτάζοντας πίσω, έχω αυτό λύπη, ότι πολύ συχνά, όταν αγάπησα, δεν είπα έτσι. - David Grayson.
Όσοι είναι πιστοί ξέρουν μόνο την τετριμμένη πλευρά του έρωτα: είναι οι άπιστοι που γνωρίζουν τις τραγωδίες της αγάπης. - Όσκαρ Ουάιλντ.
Αγάπη ξεκινά με χαμόγελο, μεγαλώνει με ένα φιλί, και τελειώνει με ένα δάκρυ. - Άγνωστη.
Προχωρώντας είναι απλή, αυτό είναι ό, τι αφήνουν πίσω που το καθιστά τόσο δύσκολο. - Άγνωστος.
Είναι θλιβερό να μην αρέσει, αλλά είναι πολύ πιο θλιβερό να μην μπορούμε να αγαπάμε. - Miguel de Unamuno.
Ποτέ δεν κατανοήσουμε πώς σιγά ανάγκη κόσμου μέχρι να γνωρίζουν την loss αυτής. - James Matthew Barrie.
Υπάρχει αυτό το μέρος μου όταν τα δακτυλικά αποτυπώματα σας ακόμα ανάπαυση, φιλιά σου ακόμα καθυστερούν, και σας ψιθυρίζει απαλά ηχώ. Είναι ο τόπος όπου ένα μέρος σας θα είναι πάντα ένα μέρος μου. - Kemp Gretchen.
Όταν είστε στην αγάπη και παίρνετε κακό, είναι σαν μια μείωση ... θα επουλωθούν, αλλά πάντα θα υπάρχει ένα σημάδι. - Άγνωστος.
Ίσως μια μέρα θα είμαι σε θέση να ξεκολλάνε ένα κομμάτι μου και να σας πάει. - Άγνωστος.
Δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη, που πιθανά αποκρύβει την αγάπη για μεγάλες όπου υπάρχει, ή προσομοίωση όπου δεν το κάνει. - La Rochefoucauld.
Παίρνει ένα λεπτό να αρέσει σε κάποιον, μία ώρα για να αγαπάς κάποιον, αλλά για να ξεχάσουμε κάποιος παίρνει ένα χρόνο ζωής. - Άγνωστος.
Αν αγαπάς κάποιον, που τους απελευθέρωσε. Αν έρθουν πίσω θα είναι δικά σας, αν δεν ποτέ δεν υπήρξαν. - Bach Richard.
Αυτοί ήταν μερικά από τα πιο διάσημα θλιβερή αποσπάσματα αγάπης που είναι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω τις ευχάριστες στιγμές που μοιραστήκατε με τους αγαπημένους σας και να κάνετε τα μάτια σας πρήζονται. Αν βρήκατε αυτές τις τιμές να είναι ενδιαφέρον, θα πρέπει επίσης να περάσει από:? Famous Quotes Sad? Sad Αποσπάσματα? Love Quotes? Πιο φωτεινή πλευρά του αυτά τα περίφημα θλιβερή αποσπάσματα αγάπης που σας κάνουν να κραυγή ότι θα σας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύτιμες αυτές τις λίγες στιγμές στη ζωή σας ήταν, και πώς έκαναν ολόκληρη τη ζωή σας αξίζει τον κόπο.