Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν Παντρευτείτε

Καθώς γράφω αυτό, βλέπω ένα κύμα και οι δύο, άνδρες και γυναίκες, κλαίγεσαι για τα δεινά του γάμου τους. αστείο της, διότι όλοι τους ήσαν ερωτευμένοι (των αντίστοιχων εταίρων τους) σε ένα σημείο του χρόνου. Λοιπόν, τι έγινε; Λοιπόν, ήταν πολύ όπως αγάπη πιθανώς. Οι αγώνες μπορούν να γίνονται στον ουρανό, αλλά οι γάμοι που έγιναν εδώ, από τον έλεγχο συμβατότητας. Στην αρχή της κάθε σχέση, κάθε στιγμή, φαίνεται hunky-Dory. Ακριβώς, σε αυτές τις ρόδινα φορές ζευγάρια βυθίζει σε ένα γάμο που τους καθιστά κλείδωμα μοίρα τους για πάντα και έτσι εισέρχεται σε μια επιχείρηση ενταχθεί για τη ζωή. Ο γάμος είναι μια κοινή επιχείρηση με προσθήκη ρομαντισμό. Εάν το καταστατικό και το μνημόνιο συμφωνίας δεν είναι πλαισιωμένο πολύ πριν από την είσοδο αυτής της προσπάθειας, μια σίγουρη συνταγή για θυελλώδη βόλτα μέχρι το τέλος. Λοιπόν, εδώ είναι πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το γάμο.
Τι πρέπει να γνωρίζετε Πριν από το γάμο
Δυνατότητα Ρύθμιση?, Όπως προαναφέρθηκε, κάθε εταίρος στην πρώιμη φάση της σχέσης, επιθυμεί να κάνει τις αναγκαίες προσαρμογές. Ωστόσο, εάν πάντα ένα πρόσωπο της, που κόβει τη χαλαρότητα, το άλλο άτομο αρχίζει να εκμεταλλευτώ αυτή την κίνηση ως δεδομένη. Σταδιακά, οι διορθώσεις become συμβιβασμούς και θυσίες, σε αντίθεση με αποφάσεις κατόπιν ενημέρωσης (προσαρμογές). Για παράδειγμα, ο άνθρωπος στη σχέση που ενδεχομένως θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο κατά τα Σαββατοκύριακα και η γυναίκα μπορεί να θέλει να εμμείνει στην τακτική παρουσιάζει την όπερα της. Καταπολέμηση πάνω από το τηλεχειριστήριο και τις ώρες τηλεόραση είναι πολύ κοινά σε κάθε νοικοκυριό. Κάθε εταίρος πρέπει να μετριάσω τις συνήθειες οικειοθελώς, προκειμένου να κάνει τα πράγματα προπόνηση. Γιατί οι άνθρωποι παντρεύονται, αν δεν θέλουμε να γίνουν διορθώσεις για το άλλο; Έτσι, αν είστε πρόθυμοι να αναλάβουν μια βουτιά to be wedded, θα πρέπει να γνωρίζετε την επιθυμία του άλλου ατόμου πάρα πολύ.
Χρήματα, μέλι!? Ένας γάμος σίγουρα δεν λειτουργεί με τον τρόπο του «τα χρήματα μου είναι τα λεφτά μου και τα χρήματά σας είναι και τα λεφτά μου». Μεταξύ όλα τα πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν από το γάμο, τα χρήματα είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι υλιστική, τσιγκούνης, σπάταλο ή συντηρητικές σχετικά με τα θέματα τα χρήματα. Αυτές οι μπιχεβιοριστικές χαρακτηριστικά δεν παρουσιάζουν επάνω σε πρώιμο στάδιο, αλλά να αρχίσουμε να περάσει στο μέχρι το τέλος του έξι με επτά μήνες από μια σχέση. Ότι είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας σχετικά με τα χρήματα στο σύντροφό σας, πριν δέσιμο κόμπο. Ένας γάμος φέρνει προστιθέμενη ευθύνες των παιδιών, τα πεθερικά, ενασχόλησης με τα οικιακά και άλλα έξοδα. Συνάντηση όλων αυτών των απαιτήσεων με ένα μη συνεργάσιμες εταίρος μπορεί να είναι ανηφορικός. Ως εκ τούτου, να προσδιορίζουν την κλίση της οικονομικής διαχείρισης πριν πάρετε ένα βήμα μπροστά στη σχέση.
Καθαρισμός Rules? Άντρες μπορεί να είναι πολύ βρώμικο εταίρους να ζήσουν με. Οι άντρες είναι εγγενώς ανοργάνωτα, δεξιά από τα αποθέματα σε κάλτσες. Με μερικές ερωτήσεις για να ζητήσει, πριν να παντρευτείτε, μπορείτε να κάνετε τα σημεία σας και να καταλάβετε το σημείο άποψη του συνεργάτη σας επίσης. If καθαριότητα είναι το πράγμα σας, τότε να καταλάβω »που καθαρίζει τι κανόνες και πειραματιστείτε με τα καλά στο χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε καθαρισμού στα οποία πρόκειται να λάβει εβδομαδιαία περιστροφές. Από το καθάρισμα είναι το πράγμα σας, δεν σημαίνει αυτός είναι ο μόνο πράγμα που θα κάνετε. Έτσι, ανάμεσα στα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν παντρευτώ αντιμετωπίσει τη σημασία της καθαριότητας, πριν η κατάσταση γίνει αξιοθρήνητη.
Μόνιμη Μάχες? In-νόμοι είναι άθλιος μάχες σε κάθε νοικοκυριό και ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διακοπών. Οι ερωτήσεις από το που βρίσκονται οι διακοπές υποτίθεται ότι πρέπει να δαπανηθεί και πόσο καιρό είναι σε-νόμοι υποτίθεται ότι πρέπει να διαμένουν πάνω, μπορεί να γίνει μακροχρόνιες επιχειρήματα με το σύζυγό σας, μετά το γάμο. Εάν δεν είστε η «οικογένεια αγάπης τύπος», απεργία μια σαφή κατανόηση με το σύζυγό σας για να διατηρήσει υγιείς τους οικογενειακούς δεσμούς σε μακροπρόθεσμη βάση.
Αυτά ήταν μερικά από τον υποτυπώδη πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το γάμο. Αν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με κοινό νου, παίρνουν υποτονική «αγάπη για τον άλλο» με. Μπορείτε να πάρετε κάποια βοήθεια από ερωτήσεις σχέσης να ζητήσει πριν από το γάμο να γνωρίζουμε το σύντροφό σας καλύτερα. επιτακτική ανάγκη του ότι η επικοινωνία είναι καλά διατηρημένο σε μια σχέση ώστε να καταστεί διαρκέσει για πάντα.