Χρησιμοποιούμενες τιμές Gun

Σχεδιάζει να αγοράσει ένα όπλο; Λοιπόν, είναι μια μεγάλη ιδέα, αλλά βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε μια άδεια και αρκετά δολάρια στην τσέπη σας. Για να πάρει αρκετά πυρομαχικά για όπλο σας, θα πρέπει να υπάρχει αρκετό πράσινο οπλοστάσιό στην τσέπη σου, ρε παιδιά; Παρ 'όλα αυτά, το θέμα στο χέρι είναι η αγορά για τα πυροβόλα όπλα. Αφήνει να κάνει τα πράγματα λίγο ευκολότερη για σας. Αρχικά θα μπορούσε να είναι οικονομικά και πρακτικά για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ή χρησιμοποιούνται όπλο. Αργότερα θα μπορούσατε να πάτε μέσα για ένα νέο όπλο. Θα έλεγα ότι η αγορά ενός μεταχειρισμένου όπλο φαίνεται πιο περίπλοκη από ό, τι αγοράζουν ένα νέο. Είστε διατεθειμένος να πάρει τη μετάβαση και να κάνει ένα πλάνο στο χρησιμοποιούμενες τιμές όπλο; Εδώ ισχύει η έκρηξη!
Used Gun Value - Εκτιμήσεις? Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάποιος πρέπει να ελέγξει πριν από τον μηδενισμό in κατά ένα πυροβόλο όπλο. Παρεμπιπτόντως αυτά τα πολύ παράγοντες που καθορίζουν την αξία του όπλου.
Πιστόλι ή ένα τουφέκι;; Έχετε αποφασίσει για το τι θέλετε να αγοράσετε; Είναι πρόκειται να είναι η βασιλική τουφέκι ή το μικρό περίστροφο; Το κόστος ενός μεταχειρισμένου όπλο εξαρτάται από τον τύπο του πυροβόλου όπλου είναι και το μοντέλο και τη μάρκα. Ο μηχανισμός - μπουλόνι δράσης ή ημι αυτόματο ή μοχλό δράσης ή μόνο πλάνο, προσθέτει επίσης στο μπαράζ παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη πριν από την τιμή του όπλου είναι σταθερή.
Ο όρος? Εντάξει, έτσι ώστε να έχουν λάβει την επιλογή σας και πρόκειται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο του πιστόλι. Mauser or Beretta μπορεί να είναι; Δεν πειράζει. Τώρα τι έχετε να κάνετε είναι να εξετάσουν την κατάσταση του όπλου. Υπάρχει δίκαιη ευκαιρία ότι περισσότερες φθαρεί το όπλο είναι λόγω της χρήσης, το λιγότερο από την τιμή θα είχε, γενικά. Αν δεν είναι σε άριστη κατάσταση, που είναι το πιο απίθανο. Για αυτό θα πρέπει να δείτε το μπουλόνι και ελέγξτε αν οι επιφάνειες φθείρονται. Όταν είναι κλειστή, έχει η δράση κλειδώσει ομαλά και σωστά; Τη φθορά των εξωτερικών τμημάτων του όπλου μπορεί να είναι μερικές φορές περιθωριοποιούνται αν ο εσωτερικός μηχανισμός είναι μέχρι το σημάδι. Διαβάστε περισσότερα για στρατιωτικά τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών.
Κανονικά, όταν ελέγξετε το όπλο ορθά, παίρνει αρκετά σαφής ως προς το πόσο καλά έχει το όπλο έχει διατηρηθεί. Εκτός από το μπουλόνι, ελέγξτε το εσωτερικό της κάννης του όπλου, που καλείται άντεξε. Εάν η διάμετρος της κάννης έχει συντομευθεί λόγω καταλοίπων σκόνης δημιουργηθεί, σκεφτείτε δύο φορές. Διαφορετικά, ο καθαρισμός δεν είναι μείζον ζήτημα αν άλλα πράγματα έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Ρωτήστε αν μπορείτε να φωτιά και το ελέγχει έξω Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για την τιμή που χρησιμοποιήθηκε όπλο.
Τα πρότυπα? Οι χρησιμοποιούμενες τιμές πιστόλι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - μοντέρνα και αντίκες. Τα σύγχρονα πρότυπα πυροβόλων όπλων είναι νέο, τέλεια, εξαιρετική, πολύ καλή, καλή και δίκαιη. Τα παλιά αυτά από την άλλη χρησιμοποιεί όρο ονομάζεται «εργοστάσιο νέων» για να αναφερθεί στο γεγονός ότι τα μέρη είναι στην άριστη κατάσταση. Τα πρότυπα αυτά καθορίζονται από την Εθνική τουφέκι Σύνδεσης (ΕΡΑ). Η χρησιμοποιούμενη τιμολόγηση όπλο των παλαιών αυτά θα ήταν προφανώς περισσότερο από τα σύγχρονα.
Οι τιμές των Guns? Φαίνεται ότι ένα όπλο είναι περισσότερο δαπανηρή από ό, τι ένα περίστροφο. Μεταχειρισμένα περίστροφα μπορούν να κοστίσουν τίποτα από $ 400 σε κάτι σαν $ 2.000. Το ανώτατο όριο, φυσικά, εξαρτάται από το τι είδους μοντέλο είναι, το περιοδικό, το φυσίγγιο και ποια είναι η κατάσταση. Η σειρά ξεκινά από περίπου $ 700 ως προς την απορρόφηση τουφέκια. Ό, τι μάρκα και το μοντέλο να αγοράσετε ακόμη και με όλες τις προφυλάξεις και τον έλεγχο, ίσως να καταλήξετε με κάτι που δεν σας ταιριάζουν. Δεν χρειάζεται να πληρώσουν το κορυφαίο δολάριο για αυτό. Σε αυτήν κατάσταση μπορείτε επίσης ζητήσετε αντικατάστασης. Εάν είστε αβέβαιοι για την τιμολόγηση, συμβουλευτείτε ένα μεταχειρισμένο οδηγός τιμών όπλο. Που θα σας δώσει μια δίκαιη ιδέα για τα τρέχοντα επιτόκια. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες όπλο για το κυνήγι ελαφιών.
Υπάρχουν - αυτό ήταν όλο για χρησιμοποιούμενες τιμές όπλο. Έτσι, ποιο είναι εσείς πρόκειται να πάει στομφώδης με; Remington ή ένα Colt;!