Σφήνα Κούρεμα

Το κλασσικό σφήνα σύντομο κούρεμα, έγινε πολύ δημοφιλής στο έτος 1976 ως πρωταθλητής σκέιτερ Dorothy Hamill sported τη μείωση αυτή, όταν κέρδισε το ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο στην ηλικία των 19. Αυτή η εμφάνιση υπογραφή της Dorothy Hamill έγινε έπειτα πολύ δημοφιλής, όπως οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο άρχισε να φοράει αυτό το κούρεμα. Ακόμη και σήμερα, στυλ κούρεμα σφήνα είναι πολύ δημοφιλή και να δώσουν μια μοντέρνα ματιά. Εδώ είναι τα βήματα για την κοπή περικοπές σφήνα για τις γυναίκες.
Πώς να πάρει μια σφήνα Κούρεμα;
Σφήνα περικοπές είναι ένα κομμάτι δύσκολο να κοπεί, και αυτό το κόψετε τα μαλλιά δεν πρέπει να επιχειρηθεί αν δεν έχουν εμπειρία στην κοπή των μαλλιών. · Διοτι κοπής μαλλιών σας σε μια κλασική εμφάνιση haircut σφήνα, αφήστε ένα δεύτερο ιντσών περίμετρο του εμπρός τμήμα των μαλλιών σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το στυλ τμήμα μαλλιά σε ένα κούρεμα σφήνα με κτυπήματα σχήμα. ? Μπορείτε να πάτε για την κλασική κτυπήματα εμφάνιση της Dorothy Hamill by χωρίστρα τα μαλλιά σας στη μέση και στη συνέχεια κοπής μέτωπο τα μαλλιά σας σε ίσα ισοπέδωσε κτυπήματα και στις δύο πλευρές του χωρισμού. ? Εναλλακτικά, μπορείτε να συνοδεύσετε το στυλ κούρεμα σφήνα και ιδέες με πλευρά σαρωτικές κτυπήματα, ή ένα αμβλύ στυλ Κλεοπάτρας Μπανγκ. Στην πλευρά σαρωτικές κτυπήματα θα δώσει μια κομψή και σέξι εμφάνιση. Την αμβλεία κτυπήματα θα δώσει μια τολμηρή εμφάνιση και είναι μια καλή ιδέα γυναίκες που έχουν ένα μεγάλο μέτωπο. ? Now να κόψετε τα μαλλιά σας σε βλέμμα bob σφήνα, κόψτε το περίγραμμα του κάτω άκρου του μαλλιά κομμένα, όπως επιθυμείτε. Κάνετε αυτό δουλεύοντας πρώτα από πίσω προς τα εμπρός σχετικά με το δικαίωμα τμήμα των μαλλιών σας, στη συνέχεια, στο αριστερό τμήμα. ? Χτένα Then μαλλιά σας κατ 'ευθείαν με μια κεντρική χωρίστρα. Τώρα εσείς πρέπει να κρατήσετε στο πίσω τμήμα μαλλιών σε γωνία 90 μοιρών και κόψτε τα μαλλιά προς μια εσωτερική γωνία. Κάνετε αυτό με συνεργάζεται για πρώτη φορά για το μεγαλύτερο μήκος των μαλλιών στην κορυφή, και στη συνέχεια τη μικρότερη στο κάτω μέρος. Το έργο αυτό τον τρόπο στα τμήματα της τρίχας πλευρά. ? Αφού τελειώσετε με το κόψιμο, διασταυρώνει τα μαλλιά που περιέκοψε το κτένισμα τα τμήματα οριζόντια. Με αυτό τον τρόπο ελέγχει την αταίριαστα μήκη, κόψτε το μαλλιά τα οποία δεν τεμαχίζονται με τη σωστή γωνία. ? Διατήρηση Σφήνα στυλ σας Κούρεμα
Με το στυλ μαλλιών σας καθημερινά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. ? Σαμπουάν μαλλιών σας, ή χρησιμοποιήστε ένα ακροφύσιο ψεκασμού νερού σε βρεγμένα μαλλιά σας. ? Τότε πετσέτα στεγνώνετε τα μαλλιά σας, έτσι ώστε η τρίχα είναι υγρό και να μην βραχεί. ? Χρησιμοποιήστε μια τρίχα ίσιωμα βάλσαμο για την περιποίηση τα μαλλιά, και να εφαρμόζουν την από τριχωτό στις άκρες των μαλλιών. ? Χρησιμοποιούν τώρα στεγνωτήρα πλήγμα μέχρι σχεδόν το 70% της υγρασίας αφαιρείται. ? Then τμήμα μαλλιά σας και να διασφαλίζουν τα σημεία χρησιμοποιώντας κλιπ μαλλιών. Εργασία δρόμο σας από την πλάτη τρίχας με εξομάλυνση και κατά το δέρμα της κεφαλής. Στη συνέχεια, τις εργασίες για μέτωπο τα μαλλιά σας, και φροντίστε να μην κατασκευάσει πάρα πολύ όγκο. ? Τελειώστε χρησιμοποιώντας ένα ίσιωμα σίδερο για να ισοπεδώσουν κάθε υφή και την ελαχιστοποίηση του όγκου των μαλλιών. ? Τότε για να ορίσετε κούρεμα σας σε ισχύ, χρησιμοποιώντας ένα εκνεφώματα. ? Να διατηρήσετε κούρεμα σφήνα σας, επισκεφθείτε στιλίστας σας κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες. Που αναφέρονται παραπάνω είναι οι συμβουλές για να κόψετε το κλασικό κούρεμα σφήνα. Ένα άλλο ύφος αυτής της μείωσης είναι το μεγάλο κούρεμα σφήνα, η οποία είναι παρόμοια με την ογκομετρική κούρεμα bob εκτός από τα άκρα μαλλιά οι πλευρές περικοπή αμβλύ. Για να πάρετε αυτό κούρεμα, περιγράψτε στιλίστα σας τις ακριβείς ύφος της περικοπής που θέλετε να πάτε για και το ύφος της κτυπήματα.