Κυψέλη Hairstyle

While χτένισμα έρχονται και παρέρχονται, κυψέλη ένα τέτοιο χτένισμα που είναι δημοφιλής σήμερα όπως πολύ όπως ήταν στα τέλη του 1950, όταν ξεκίνησε ως μια δημοφιλή χτένισμα. Συνήθως φόρεσε with φορέματα σε εκείνες τις ημέρες, αυτό το χτένισμα προέρχονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το απόλυτο χτένισμα είναι γνωστό ότι κορυφώνεται της δημοτικότητάς της δεκαετίας του 1960, και έγινε ένα χτύπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες. Οι γυναίκες ήταν απλώς τρελός για μια κυψέλη updo, επίσης γνωστό ως Β-52. Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι δεν σας ενδιαφέρει να μάθει για την ιστορία κυψέλη χτένισμα, αλλά θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργήσετε μια κυψέλη hairstyle. Ας περάσουμε σε να ξέρετε για το πώς να κάνει μια κυψέλη χτένισμα. Διαβάστε περισσότερα για 1950 hairstyles.
Κυψέλη Χτένισμα: οδηγίες βήμα προς βήμα
Βήμα 1? Έναρξη αυτής updo hairstyle με το πλύσιμο μακριά μαλλιά σας με ένα σαμπουάν body building και κλιματιστικό. Πετσέτα στεγνώνετε τα μαλλιά σας.
Βήμα 2? Πάρτε μια σταθερή λαβή styling gel ή αφρό styling για να πάρει την ιδανική βάση για αυτό το χτένισμα. Εφαρμόστε από τις ρίζες και να κινηθούν προς τις άκρες.
Βήμα 3? Πάρτε ένα στεγνωτήρα πλήγμα και δοξάρι μαλλιά για να δημιουργήσουμε όσο το σώμα όσο μπορείτε. Μόλις τα μαλλιά είναι τελείως στεγνό, ρίξτε μια ευέλικτη σπρέι styling μαλλιών. Ψεκάστε το λεπτομερώς κλειθροποιίας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει το έργο για τα μαλλιά σας.
Βήμα 4? Πρώτα κλιπ στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας, από το μέτωπο στην κορώνα για τα μαλλιά, για να τους κρατήσει έξω από το δρόμο. Τα μαλλιά στο στέμμα και κοντά στα αυτιά θα στιλ στο τέλος.
Βήμα 5? Κρατήστε τα μαλλιά από το σβέρκο και εκείνων που πίσω από τα αυτιά μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σας (μόλις δύο εκατοστά κάτω από στέμμα σας). Χτενίστε αυτή την ενότητα μαζί όμορφα. Τώρα να αναλάβουν, όπως εσείς κάνετε, ενώ συνδέει ένα υψηλό πόνι, να καρφίτσες Bobby και κλιπ τους σε πρότυπο Χ πέρα ​​από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας για τη διεξαγωγή μαλλιά σας. Αποδελτίωση these σωστά είναι απαραίτητη για να διαμορφώσει μια τέλεια βάση για αυτό το χτένισμα.
Βήμα 6? Έναρξη styling these κλειδαριές που έχετε κρατήσει ψηλά στο προηγούμενο βήμα σε στροβιλίζεται. Οι εργασίες στρώμα από το στρώμα. Πάρτε των σκελών δράσης και στυλ τους σε στροβιλίζεται, η εξασφάλισή τους με καρφίτσες για τα μαλλιά μόλις μία γραμμή κάτω από το όριο της pin bobby. Τώρα χρήση σπρέι μαλλιών για τη σωστή ρύθμιση. Εργασία στο επόμενο στρώμα και ομοίως, στροβιλίζεται και η εξασφάλισή τους σε προηγούμενες στροβιλίζεται. Κρατήστε εργασίας έως ότου όλα τα μαλλιά σας τράβηξε επάνω είναι καμπυλωμένο, στροβιλίζεται και στυλ. Τελειώστε με το σπρέι μαλλιών.
Βήμα 7? Αρχίσει να εργάζεται για τα μαλλιά πιο κοντά στο στέμμα. Τραβήξτε τους με τη λήξη της χτένας ουρά αρουραίων προς τα παλαιότερα στυλ μπούκλες. Κρατήστε τον ψεκασμό σπρέι για τα μαλλιά και να συνεχίσει να το κάνει αυτό για να έχουν πολλές μπούκλες και στροβιλίζεται για να δημιουργήσετε ένα ύψος.
Βήμα 8? Τώρα αφαιρέστε το κλιπ μαλλιών που χρησιμοποιούνται για να διατηρούνται τα μαλλιά από το μέτωπο έως στέμμα σου. Πάρτε ένα χτένα ουρά αρουραίων και το τμήμα εργασίας ανά τμήμα. Back-χτένα ένα μικρό τμήμα κάθε φορά, αλλά να είστε προσεκτικός. Μόλις τελειώσετε το χτένισμα πίσω το μέτωπο τα μαλλιά, τη χρήση σπρέι μαλλιών για να εξασφαλίσει το στυλ. Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε ιδέες για την καλύτερη hairstyles updo χορό.
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το μπροστινό μέρος ήμισυ του αρχικώς κομμένους ενότητα για το γεγονός ότι κτυπήματα στο πρόσωπό σας. Αυτό θα δώσει ένα τελειωμένο βλέμμα στο χτένισμα. Αφού έχετε τελειώσει την εργασία για τα μαλλιά σας, και πάλι ψεκάζονται σχολαστικά με σπρέι μαλλιών, έτσι ώστε να κλειδώσει την εμφάνιση. Λοιπόν, ένα δημοφιλές και η μεγάλη κυψέλη looking χτένισμα γίνεται! Δοκιμάστε και έχουν τη δική παραλλαγές σας με αυτό τον τρόπο πενήντα για να πάρετε μια μοναδική εμφάνιση. Όλα τα καλύτερα!