Ιταλική Τατουάζ για Άνδρες

Η χώρα του πίτσες και ζυμαρικά, έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει στους λάτρεις της τέχνης. Μια μυριάδα ιταλικά σχέδια τα τατουάζ είναι γνωστή σε όλη την υφήλιο για το τι αντιπροσωπεύουν. Είναι ενδιαφέρον, δεν είναι ιταλικά σχέδια απλώς περιορίζεται σε πολύπλοκα σχήματα. Ριζική one liners και η ιταλική φράσεις αγάπη είναι επίσης ένα μέρος των ιταλικών σχεδίων δερματοστιξίες. Η Ιταλία είναι γνωστή για τα ρομαντικά λαογραφίες και παραμύθια του. Αυτό είναι ο λόγος για τον ιταλικό δερματοστιξίες για τους άνδρες, και σήμερα, αποτελεί κυρίως η αγάπη. The πυρακτώσεως ιταλική πατριωτισμός είναι επίσης εμφανής μέσα από τις παραλλαγές της ιταλικής σημαίας σχέδια τατουάζ. Έτσι, εάν έχετε τελικά αποφάσισε να πάρετε μια ιταλική δερματοστιξία, είναι μια σφραγίδα. Ας δούμε ποιες είναι μερικές από τις απίστευτες σχέδια και επιγραφές που μπορείτε να πάρετε στο δέρμα σας.
Σχεδιασμός για την ιταλική Τατουάζ
Για όλους τους άνδρες που θέλουν να κάνουν μια δήλωση, δοκιμάστε να φοράει αυτά τα ιταλικά φράσεις στο μανίκι σας. Μερικά από αυτά είναι πνευματώδης, μερικά έχουν τόνο matter-of-fact, μερικά απλά και σαρδόνιο. Εν λόγω ιταλικών τατουάζ για τους άνδρες είναι σίγουρο ότι θα σας πάρει μια δεύτερη ματιά.
Ιταλική PhrasesMeaning? Esse ζάρια qui nufesso αρσενικό di macaruniWho μιλάει άσχημα μακαρονιών είναι ανόητος? Quest "la vita e qui il gioire, un 'ora di abbrezzo e poi moireThis είναι η ζωή και αυτό είναι η χαρά: μια ώρα αγκαλιά και στη συνέχεια για να πεθάνει ; L 'amore Domina senza regoleLove rules χωρίς κανόνες, Chi più sa, meno credeThe περισσότερο ένα ξέρει, το λιγότερο ένας πιστεύει; Finchè vita c'è c'è speranzaWhere εκεί ζωή, υπάρχει ελπίδα · L' amore e ciecoLove is τυφλός, L «Amore Domina senza regoleLove rules χωρίς rules? Meglio un giorno da leone che pecoraBetter da Cento ενός ημέρα σαν λιοντάρι παρά εκατό ως πρόβατα? Smuovere Mare e montiTo ουρανό κίνηση και τη γη? Παραμύθι padre il, παραμύθι il figlioLike πατέρα, όπως και ο γιος ; Tutto è permesso in guerra ed σε amoreAll είναι δίκαιο στον πόλεμο και αγάπης, Val più la grammaticaExperience della pratica είναι πιο σημαντική από θεωρία, Βιβή e vivereLive lascia και ας ζώντα · Per sempreForever · La vita e bellaLife είναι όμορφη, A chi dai il Dito si prende γραμμών και συνίσταται il braccioGive τους ένα δάχτυλο και αυτοί θα λαμβάνουν ένα χέρι · Μια ciascuno il suoTo καθένα δικό του · Μια ogni uccello il suo Nido è belloThere που δεν έχουν θέση σαν το σπίτι · Μια rubar poco si VA σε Γαλέρα, ένα rubar tanto si στ carieraSteal λίγο, πηγαίνετε στην φυλακή · κλέψει πολλά, κάνει μια καριέρα του · Acqua Cheta Rovina i pontiSilent νερά είναι βαθιά · La Calma e la Virtu dei ηρεμία fortiThe είναι η αρετή των ισχυρών; Chi incomincia Bene è μια μετα dell 'αρχίσει operaWell είναι το μισό done? Τσι fa da Sé, στ τοις treIf θέλετε κάνει κάτι, το κάνετε μόνοι σας? Τσι la fa l'aspettiWhat πάει γύρω, έρχεται γύρω? La Morte mi troverà vivo θάνατος θα με βρείτε ζωντανό? Meglio tardi che maiBetter αργά παρά ποτέ δεν? Quel μη che ammazza, ingrassa Αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό?
Τατουάζ με την ιταλική σύμβολα
Άλλες από τις φράσεις και ρήσεις, ιταλική διακριτικά που απεικονίζει διαχρονική κληρονομιά και τον πολιτισμό, επίσης, κάνει για τα μεγάλα σχέδια δερματοστιξιών. The τρίχρωμη σημαία που αντιπροσωπεύει για τον πατριωτισμό και αγάπη για τη χώρα να μπορεί να εμποτισμένα με καρδιακή ή κορυφής για ένα μανίκι δερματοστιξία. Πεμπτουσία ψηλά κυπαρίσσια, και ροζ, κίτρινο και κόκκινα τριαντάφυλλα είναι μερικά από τα πιο διάσημα ιταλικά δερματοστιξίες για τα κορίτσια. Εικόνα του Ramo fiorito με τη λεπτή ροζ, μοβ και λευκό ανθίζει τοποθετείται στο πόδι φαίνεται επίσης πολύ ιταλική. Εκτός από αυτούς, ιταλική κόρνα και την ιταλική σταυρού είναι μερικά από τα δημοφιλή ιταλικά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες.
Αυτές ήταν ορισμένες από τις ιταλικές τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες που μπορείτε να πάρετε. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ένα επαγγελματικό καλλιτέχνη δερματοστιξιών για να γίνει αυτό ιταλική σωστή δουλειά, γιατί κανένας δεν θέλει Amare (αληθινή αγάπη) να είναι μόνιμα και εμποτισμένα as amaro (πικρή)!