Καθαρισμός πιάτων με ξύδι

Το πλυντήριο πιάτων είναι πολύ βολικό ειδικά, αν ο ένας είναι εργαζόμενη γυναίκα που έχει να διαχειριστεί τόσο την εργασία και το σπίτι εξίσου καλά. Αντί για πλύσιμο κάθε μαγειρικά σκεύη στο χέρι ξεχωριστά, μπορείτε να υποβάλετε απλά μαζί σε ένα πλυντήριο πιάτων και εντός προθεσμίας που δεν φορά, βγαίνουν καθαρά. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι το πλυντήριο πιάτων πάρα πολύ, ακριβώς όπως και οποιαδήποτε άλλη στο χρησιμοποιούμενο συσκευή στο σπίτι σας, απαιτείται τακτικός καθαρισμός, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουμε μια προσπάθεια να αφαιρέσει κομμάτια των τροφίμων και των λιπών που θα κολλήσουν στο πιάτο μας and μπολ πριν τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό που συμβαίνει είναι πως υπερωρίες, αυτά τα κομμάτια των τροφίμων, λάδια και λίπη συσσωρεύονται και μπορούν να προκαλέσουν χρώση και προσβολή των βακτηρίων στο πλυντήριο πιάτων. Έτσι, ο καθαρισμός του πλυντηρίου πιάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι πολύ ουσιαστικό. Πολλοί άνθρωποι να συστήσω μαγειρική σόδα και ξύδι για να καθαρίσει πλυντήριο πιάτων για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν έχετε πάρα πολύ ένα πλυντήριο πιάτων και αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει πλυντήριο πιάτων με ξύδι, τότε εδώ είναι το βήμα σοφός οδηγός καθαρισμό πλυντήριο πιάτων με ξύδι.
Μέθοδος καθαρισμού πιάτων με ξύδι και μαγειρική σόδα
Βήμα 1? Για να καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων, θα πρέπει να αρχίσω, πρώτα απ 'όλα, αφαιρώντας το επάνω και το κάτω ράφι. Μόλις αφαιρέσετε τα δύο αυτά, πάρτε ένα φακό και να κοιτάξουμε γύρω από τον αγωγό, στο δάπεδο του πλυντηρίου πιάτων. Αυτός ο τρόπος θα πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το είδος λεκέδων και λέρα ότι έχετε να ξεφορτωθεί off.
Βήμα 2? Το άλλο μέρος όπου συσσωρεύονται ρύποι και βρωμιά πιο πραγματοποιείται σε πλυντηρίου πιάτων είναι κάτω από τον κάτω βραχίονα ψεκασμού, στο πάτωμα. Έτσι, η οποία πρέπει να un-συναρμολογούνται και να απομακρύνονται από το πλυντήριο πιάτων πάρα πολύ. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο που έρχεται με το πλυντήριο πιάτων να ξέρετε για διάφορα τμήματά της και να γνωρίζουν πώς να τους αφαιρέσει κατάλληλα.
Βήμα 3? Πλυντήριο πιάτων Για καθαρισμό με ξύδι, κάνουν μια λύση από τρία φλιτζάνια λευκό ξίδι, μια κουταλιά σόδα και λίγες σταγόνες σαπούνι σε ένα μπολ. Τώρα, πάρτε μια πράσινη καχεκτικός σφουγγαρίστρα, βουτιά το σε αυτό διάλυμα και θαμνώνες τους τοίχους, πάτωμα και πόρτα του πλυντηρίου πιάτων με αυτό. Σιγουρευτείτε ότι τρίβει κάθε γωνία και γωνία του πλυντηρίου πιάτων, με ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή γύρω τον αγωγό.
Βήμα 4? Μόλις τελειώσετε τρίψιμο τα εσωτερικά των πιάτων, καθαρίστε τα εξαρτήματα του πλυντηρίου που καταργήσατε προηγουμένως, χρησιμοποιώντας το ίδιο διάλυμα και το πράσινο ελεεινός.
Βήμα 5? Λαμβάνουν Τώρα μερικά καθαρά ύδωρ και splash στην σωθικά του πλυντηρίου πιάτων ώστε το επιπλέον λύση, grime και βρωμιά, που εξακολουθεί προσκόλληση σε τοιχώματα του πλυντήριο πιάτων μπορεί να αποσπασθεί και έρχεται κοντά τη διαρροή. Επόμενη, επανασυνδέσετε τη τμήματα του πλυντήριο πιάτων που είχατε λάβει έξω νωρίτερα.
Βήμα 6? Μόλις τα συστατικά του πλυντηρίου μετατέθηκε, βάλτε ένα μίγμα γίνεται από ένα φλιτζάνι ξίδι και ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα στο πλυντήριο πιάτων-ασφαλή κύπελλο στην κορυφή ράφι στο πλυντήριο πιάτων και τρέχει μέσω ενός κύκλου. Όταν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο πιάτων είναι άδειο και ότι είστε να τρέχει για τα πιο καυτά επιλογή νερό. Θα αφαιρεθούν όλα τα πρόσθετα διάλυμα καθαρισμού, λεκέδες, βρωμιά και τους ρύπους από το πλυντήριο πιάτων σας.
Διαβάστε περισσότερα για:; Σπιτική Πλυντήριο πιάτων Απορρυπαντικό: Πώς να κάνει το πλυντήριο πιάτων Απορρυπαντικό σου, πώς να καθορίσει ένα πλυντήριο πιάτων που πιάτων θεμάτων · Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο καθαρισμός πλυντήριο πιάτων με ξύδι και μαγειρική σόδα δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά είναι αρκετά εύκολο πάρα πολύ. Οχι μόνο αυτό, ο καθαρισμός πλυντήριο πιάτων σας από καιρού εις καιρόν είναι ένας καλός τρόπος για τη διατήρηση της υγιεινής στην κουζίνα σας.