Καλύτερες θέσεις για να ζήσει 2010

Το καλύτερο διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, όλοι αναζητούν μια θέση που ταιριάζει στις ανάγκες μας και τις τσέπες μας. Βρίσκοντας μια θέση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας, μπορούν να είναι αρκετά ένα τιτάνιο έργο. Τη θυελλώδη οικονομικό σκηνικό, καθιστά το έργο ακόμη πιο σκληρή για σας. Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα αγοράς και έρευνες, υπάρχει μια χούφτα των θέσεων ψηφίστηκε ως καλύτερες θέσεις για να ζήσει του 2010. Για τους περισσότερους από εσάς, η παρωδία της εξεύρεσης ενός νέου σπιτιού, πρέπει να έχει μια εμπειρία γλυκόπικρη. Αλλά, μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών και των πόρων σας, και μια μικρή βοήθεια από Buzzle, να πάρει την καλύτερη θέσεις για να ζήσει στον κόσμο ή τις φτηνότερες θέσεις για να ζήσει στον κόσμο, θα είναι το παιχνίδι ενός παιδιού. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.
2010 Best Places to Live
Dothan? Η πόλη αυτή βρίσκεται στην Αλαμπάμα, κοντά στα σύνορα Φλόριντα και είναι γνωστό ως «Peanut πρωτεύουσα του κόσμου». Ο μέσος μισθός κερδίσει από μια οικογένεια εδώ είναι περίπου 57.560 δολάρια, το οποίο είναι ένα αξιοπρεπές ποσό να αναθρέψει μια οικογένεια σε ένα μέρος όπως αυτό. Η πόλη έχει αναπτύξει και τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις μεταφοράς και με καλές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για τα παιδιά.
Αγκυροβόλιο? Αυτή η γραφική πόλη που περιβάλλεται από χιόνι επιστρωμένα βουνά είναι τα καλύτερα μέρη για να ζει στις ΗΠΑ. Η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία της Αλάσκα, Αγκυροβόλιο πληρώνει περίπου 83.823 δολάρια, κατά μέσο όρο εργαζόμενος. Με ένα χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας, αυτή η πόλη είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αύξηση τα παιδιά σας.
Tucson? Περιτριγυρισμένο από την αμμώδη βουνά και βρίσκεται στην προσχωσιγενή πεδιάδα του Sonoran ερήμου, Tucson της Αριζόνα είναι μια από τις περιζήτητες πόλεις για να ζήσει μέσα Κατά μέσο όρο, μια οικογένεια κερδίζει μέχρι to 47.472 δολάρια στην πόλη του Tucson. Το εθνικό πάρκο και την ενδιαφέρουσα άγρια ​​ζωή της "αυτήν τόπο, την καθιστούν μια από τις καλύτερες θέσεις για να ζήσει μέσα
Springdale? Springdale βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Αρκάνσας. Αυτή η πόλη είναι η έδρα της Tyson Foods Inc, η οποία γι 'αυτό είναι επίσης γνωστό ως το «Κοτόπουλο πρωτεύουσα του κόσμου». Η πόλη έχει ένα γήπεδο πρωταθλήματος και πολλά καλά κολλέγια επίσης.
Highlands Ranch? Highlands Ranch είναι μια κοινότητα, η οποία έχει αναπτυχθεί σωστά, κοντά στο Ντένβερ. Οι ευρύχωρες σουίτες σε αυτήν την κοινότητα, τις εκδηλώσεις της κοινότητας, υπαίθριος χώρος αναψυχής είναι μερικά μοναδικά σημεία πώλησης αυτού του τόπου.
Louisville, CO? Άλλος καλύτερες θέσεις για να ζήσει 2010, Louisville, Κολοράντο. Αυτό το μέρος είναι ζωντανή, αλλά και κάτω στη γη. Το μεγάλο εξωτερικό χώρο, πλησίον της Rocky Mountain National Park, κατέχει υψηλή θέση τα σχολεία και τα χιονοδρομικά κέντρα είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ο τόπος αυτός είναι το καλύτερο για να ζήσει μέσα
Chanhassen, MN? Chanhassen στη Μινεσότα έχει ένα άνετο μικρή πόλη αίσθηση. Αυτός ο τόπος έχει περίπου το 11 λίμνες και 34 τα πάρκα. Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων είναι που κάνει αυτό ένα μέρος από τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν του 2010.
Όστιν? Όστιν είναι η πρωτεύουσα της Πολιτείας του Τέξας. Αυτή η πόλη είναι σημαίνουν για τους λάτρεις της μουσικής. Η ζωντάνια αυτής της πόλης είναι σαφώς ορατή σε 716.000 κατοίκους της, μέσα από 200 αίθουσες τις επιδόσεις του. Έτσι, εάν είστε επάνω για κάποια μουσική, αυτό είναι το μέρος που θα θέλατε να είναι μέσα Διαβάστε περισσότερα στις τιμές των φθηνότερων μέρος για να ζει στις ΗΠΑ.
Durham? Durham στη Βόρεια Καρολίνα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της ακτής του Ατλαντικού και η Μεγάλη καπνιστή βουνά. Αυτή η πόλη είναι γνωστή ως η «City of Medicine», για την επέκτασή της στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες του τόπου, επιτρέπουν τους κατοίκους της να διερευνήσει τη φύση και τις ομορφιές του.
Διαβάστε περισσότερα για:? Καλύτερες θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν, 10 καλύτερες θέσεις για να συνταξιοδοτούνται; Φτηνές θέσεις για να συνταξιοδοτούνται; καλύτερες θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν 2010 · Καλύτερες θέσεις για να ζήσουν 2010 είναι μερικά από τα διάφορα μέρη για να ζήσει μέσα Το κοινό στοιχείο αυτών των πόλεων είναι η είναι μεγαλύτερες θέσεις ποτέ! Ελπίζω, ο κατάλογος αυτός εξυπηρετεί το σκοπό σας και σας βοηθά να πάρετε μια θέση που έχετε πάντα ήθελε.