Κολωνία για Άνδρες ότι γυναίκες Αγάπη

Μυρωδιά μια ακαταμάχητη δύναμη και κολόνιες των ανδρών δεν αποτελούν εξαίρεση. Ένα καλά επιλεγεί κολόνια μπορούν να μεταμορφώσουν στυλ και εμφάνιση σας και θα σας κάνει να νιώθω καλά και σίγουροι. Με τόσα πολλά κολώνιας διαθέσιμα σήμερα, γίνεται δύσκολο να καταλάβω τι μπορεί να το καλύτερο Κολωνία για άνδρες που γυναίκες αγαπούν. Έρευνα δείχνει ότι ορισμένα κολόνιες ότι οι γυναίκες αγαπούν ποικίλλουν από λεπτές έως και ήπια ισχυρή κολόνια. Συνήθως τον τύπο κολόνια που προσελκύει γυναίκες η πιο έχει κάποιου είδους musk εμπλέκονται στο μείγμα. Δεν έχει σημασία οτιδήποτε κολόνια επιλέγετε, κρατήσετε κατά νου ότι ένα άρωμα που κάνει μια γυναίκα άπαχο σε στενότερη για μια whiff είναι οποιοσδήποτε στιγμή καλύτερη από μια μυρωδιά που κάνει μια γυναίκα σκάσω. Έτσι κρατήστε κολόνια δύναμη σας ως αόριστη και μαλακά μάλλον παρά ισχυρό και stinky. Ειδικά εάν εργάζονται σε μικρές τέταρτα όπως ένα μικρό γραφείο ή cubicle, αποφύγετε φορώντας κολόνια που έχουν ισχυρή, ισχυρός μυρωδιά. Περισσότερα για τα αρώματα.
Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε μια κολόνια είναι να spritz λίγο στο δέρμα σας και φορέστε το για μια ολόκληρη ημέρα. Στη συνέχεια αξιολογεί πώς η μυρωδιά αρχίζει και πώς αλλάζει μετά από κάθε ώρα. Αν σας αρέσει ο τρόπος που ενώνεται με φυσική μυρωδιά σας και, στη συνέχεια, μετά από τη δοκιμή πολλά άλλα κολόνιες, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει το καλύτερο. Μόλις έχετε αποφασίσει για μια κολόνια ότι οι γυναίκες αγαπούν, δοκιμάστε με λίγα περισσότερα διαφορετικά αρώματα που φορούν same κολόνια καθημερινά να είναι λίγο βαρετή. Επιπλέον όταν μυρίζετε διαφορετικούς ακριβώς για καθημερινά μπορείτε θα δείχνοντας αυθόρμητες φύση σας και στυλ οποίες δεν γυναίκα μπορεί αγνοήσει. Αλλά αν εξακολουθούν να έχουν συγκεχυμένη για την κολόνια που προσελκύει τις γυναίκες, τότε εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα αρώματα για άνδρες που δεν θα σας κάνει να περάσει απαρατήρητη. Περισσότερα για την επιλογή του σωστού άρωμα.
Καλύτερο Κολωνίας για τους άνδρες που οι γυναίκες αγαπούν
Έτσι, αν θέλετε οι γυναίκες κομπλιμέντα για το πώς αγαθό που μυρωδιά, θα αγαπήσετε σίγουρα τη συλλογή κολόνια άνδρες που δίνονται παρακάτω.
Αιωνιότητα από Calvin Klein? Η κολώνια φέρει ένα φρέσκο, σαγηνεύοντας μυρωδιά που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Ξεκίνησε από το σπίτι σχεδιασμό των Calvin Klein, το 1989. Συνήθως χαρακτηρίζεται από δροσιστική, της πικάντικο, άρωμα κεχριμπάρι λεβάντα,, αυτό αρρενωπός μυρωδιά κατέχει ένα μίγμα της χόρτα, τραγανή γιασεμί, φασκόμηλο, βασιλικό και ροδόξυλο και κοστίζει κάπου γύρω USD 57.
Polo Blue από τον Ralph Lauren · αν και υπάρχουν πολλές άλλες κολόνιες from RL, αυτό το κλασικό είναι μακράν η πιο αισθησιακές διαθέσιμα για τους άνδρες. Μία δεν μπορεί να αγνοηθεί με λίγο παφλασμό αυτού γύρω το γιακά, επομένως είναι φανταστική και δεν βγαίνει ποτέ του ύφους. Η αίσθηση ελευθερίας του μεγάλου, μπλε ουρανός, την ενέργεια του ανοικτής υδάτων, ένα αναζωογονητικό φύσημα νωπού αέρα ότι αυτό κολόνια προβλέπει, λειτουργεί καλύτερα για την άνθρωπος που ζει ζωή στο μέγιστο. Κοστολόγηση γύρω USD 57, Polo Ralph Lauren Blue είναι ένα νέος ορισμός των περιστασιακά κομψότητα.
Bvlgari Black by Bvlgari? Δρομολογήθηκε από το σπίτι σχεδιασμό Bvlgari το 1998, η κολώνια φέρει μια δροσιστική, ξυλώδης και mossy άρωμα, οποία αγαπιέται από πιο κυρίες. Έχοντας ένα μίγμα μαύρου τσαγιού και καπνιστή δάση, αυτό άρωμα σχεδιαστών είναι συνήθως συνιστώνται για τη διάρκεια της ημέρας φθορά και μπορεί να σας κοστίσει περίπου USD 37.
Armani Κώδικας από Giorgio Armani? Η κολώνια έχει κομψούς, σέξι, αρρενωπός άρωμα που διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα φρέσκου λεμονιού και περγαμόντο μαλακώνεται με πινελιές από άνθη πορτοκαλιάς, προθερμασμένου με καταπραϋντική guaiac ξύλο, και φασολιού τόνκα. Έχοντας ένα σαγηνευτικό άρωμα, αυτή η κολόνια, συνιστάται για την ημερήσια φθορά και μπορεί να σας κοστίσει μέχρι USD 45.
Kenzo από Τόκιο? Η κατοχή ενός μίγμα των σύγχρονων αστικών συναίσθημα με την ηρεμία της παραδοσιακής ιαπωνικής μοτίβα της φύσης, αυτό το γοητευτικό ταιριάζει κολόνια άνδρες όλων των ηλικιών. Με τη δυτική έννοια του φρενήρης θαυμασμό και ένα μίγμα των σημειώσεων, όπως πιπερόριζα, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, shiso, κάρδαμο, φίλε, πράσινο τσάι, σφρίγος, ροζ πιπέρι, και νεράντζι, Kenzo Κολωνίας είναι ένα από τα δικά του είδους του που έχει μοναδικό συνδυασμό κομψή γοητεία εκλεπτυσμένη. Η κολώνια μπορεί να φορεθεί οποτεδήποτε, οπουδήποτε και μπορεί κοστίσει εσείς ακριβώς USD 25.
Μπορείτε επίσης αρέσει ανάγνωση σχετικά:? Τύποι Άρωμα? Άρωμα Επιλογής: Τρόπος Επιλογή Perfume? Perfume Αγοράζοντας - Τρόπος Αγοράστε Perfume? Έτσι τι περιμένεις, pick σε οποιαδήποτε μία ή όλες αυτές Κολωνία για άνδρες που γυναίκες αγαπούν , και αφήστε αγάπη κυρία σας πηγαίνετε αδύναμη στα γόνατά της. Για να γίνω πιο στυλίστα, δημιουργήστε το δικό σας άρωμα ανάμειξη ένα από τα παραπάνω αρώματα ή ένα από τα επιθυμητά μυρωδιά σας με ένα φυσικό άρωμα όπως η πρωτοβουλία Jasmine, βανίλιας ή κανέλας και να έχουν προσωπική άρωμα σου και δήλωση στυλ.