Ερανικού Ιδέες για παιδιά

Στόχος πίσω ερανικού είναι να δώσει μια καλύτερη ζωή στους πιτσιρικάδες που είναι θύματα φτώχεια, αναλφαβητισμού, εκμετάλλευση, υποσιτισμός, κλπ. Σχολεία, μη οργανώσεις κέρδος και εμπιστοσύνες φιλανθρωπία καταβάλει προσπάθεια καλής στην άνοδο κοινότητα τα καταπιεσμένα κατσικιών σύνολό. Υπάρχουν διάφορες ελκυστικές και δημιουργικές ιδέες ερανικού για τα παιδιά που μπορεί να παραγάγει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για εξύψωση τους. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να πάρετε μερικές ιδέες ερανικού για τα παιδιά.
Ερανικού Ιδέες για Παιδιά: Αυτό το άρθρο θα ρίξει φως στις διαφορετικές ιδέες ερανικού ευεργετική για τα παιδιά. ιδέα ερανικού σας μπορεί να έχει επιτυχία μόνο όταν η ομάδα διοργανώνει την εκδήλωση και την άλλη ομάδα διαφήμισης των εργασιών εκδήλωση μαζί για να κάνουν τα γεγονότα δημοφιλές και ελκυστικό για τους συμμετέχοντες.
Παιχνίδι Εκθέσεις - Μπορείτε να διεξάγετε διάφορους εσωτερικούς, υπαίθρια παιχνίδια και αγώνες όπως το κρίκετ, καραμπόλας, αγώνας δρόμου και να ρίξει μπάλα που απολαμβάνουν από τα παιδιά και του κοινού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος, αγοράζοντας εισιτήρια από εσάς που με τη σειρά τους θα αυξήσουν τα κεφάλαια για τα παιδιά.
Διαγωνισμοί - Ζωγραφική, δράμα, τραγούδι, χορό και κουίζ διαγωνισμοί είναι καλές ιδέες ερανικού για παιδιά. Μπορείτε να οργανώσετε μια παράσταση δημιουργικότητας ή ένα φανταχτερό φόρεμα διαγωνισμό. Τα παιδιά μπορούν να ντύσουν επάνω σε διαφορετικές ενδυμασίες και να προσχωρήσουν στην επίδειξη. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε βιοτεχνική καθιστώντας Διαγωνισμών όπου συμμετέχοντες κάνουν παιχνίδια, έργα βιοτεχνίας και έργα χαρτί δικής τους επιλογής, που Caan αργότερα να πωληθούν για άντληση κεφάλαια. Μπορείτε καθιστούν έναν κανόνα για τα κατσίκια που συμμετέχουν να αγοράσουν εισιτήρια. Έτσι μπορείτε να αντλήσει κεφάλαια για τα παιδιά.
Διοργανώνει Fete - Μπορείτε να οργανώσετε μια μικρή δίκαιο να αντλήσει κεφάλαια. Μια δίκαιη θα πρέπει να έχουν διαφορετικές παιχνίδια ψυχαγωγίας και ατραπών, διακοσμητικά αντικείμενα, έργα σε χαρτί και στάβλοι τροφίμων για να προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Την κονσέρβα έρθει και να απολαύσετε το πανηγύρι μέσω της αγοράς εισιτηρίων από τα υποκαταστήματα. Τα μετρητά συλλέγονται μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για η καλυτέρευση των φτωχών και τους άπορους.
Μετρητές και Κιόσκια - σοκολάτα είναι το πιο δελεαστικό φαγητό για κανέναν. Έτσι μπορείτε να ανοίξετε ένα κατάστημα με σοκολάτες με διαφορετικά είδη σοκολατών και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγοράσουν από stall σας. Όταν οι αγοραστές έρχονται να ξέρουν ότι ο λόγος πίσω από άνοιγμα του καταστήματος της σοκολάτας, είναι η άντληση κεφαλαίων για τους άπορους παιδιά, σίγουρα θα έρθει να αγοράσει από πάγκο σας. Κάνοντας σύσταση λεμονάδα stall είναι μία από τις συνηθέστερες ιδέες ερανικού για παιδιά δημοφιλής στις ΗΠΑ. Μπορείτε επίσης συσκευασμένα λεμονάδα πάγκους με ένα banner έχει παράθεση φιλανθρωπία γραμμένο. Το περίπτερο θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους για πίνετε λεμονάδα μετά πληρώνουν. Έτσι μπορείτε αντλήσει κεφάλαια ακολουθώντας αυτές δύο ιδέες.
Πλυντήριο Ημέρα - Τα παιδιά έχουν μια εγγενή τάση να μιμηθούν τους γονείς τους. Χρησιμοποιώντας ιδέα αυτή, μπορείτε να προσεγγίσετε εμπορικές εταιρίες πλύσιμο οχημάτων που έχουν συνδέσει ups με ΜΚΟ και τα ιδρύματα φιλανθρωπίας. Στη συνέχεια να διοργανώνει «ημέρα πλυσίματος« μια δίνοντας τα παιδιά μια ευκαιρία για να εμφανίσετε καθαρισμό εμπειρία τους, χρησιμοποιώντας απλά υλικά καθαρισμού σαν ένα κουβά με νερό και ένα βουρτσάκι καθαρισμού ή σφουγγάρι. Οι γονείς που επιθυμούν να γίνουν δότες μπορούν να τους παιδιά για την «ημέρα πλύσιμο» και το ταμείο θα κυλήσει προς σας για επενδύσεις που αφορούν τα παιδιά. Intimate You can επίσης φιλανθρωπικά ιδρύματα να δωρίσουν κάποιο ποσό για την πράξη συγκέντρωσης κεφαλαίων.
Ένα μήνυμα για όλους - Μπορείτε να οργανώσετε μια μικρή εκδήλωση για τη διανομή φυλλαδίων και τα πρότυπα που φέρουν εμπνευσμένη εισαγωγικά στην ανθρωπότητα, φιλανθρωπία, τα παιδιά, την αγάπη άνθρωποι κλπ. πρόθυμος να μεταβιβάσει το μήνυμά τους, μπορούν να συμμετέχουν και σημειώνω τα ζεύγη εντολών τους. Για κάθε φυλλάδιο, ένα ποσό μπορούν να καθοριστούν και έτσι οι συμμετέχοντες μπορούν να γράψουν σε αυτό μετά την αγορά από τη διοργανώτρια ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε τη δημοτικότητα της λέσχης ερανικού σας, προσκαλώντας τους ανθρώπους και να αυξήσει τα κεφάλαια για τα παιδιά.
Εορτασμός - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν ιδέα συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά στο σχολείο ή στον κοινωνικό τους συλλόγους να συγκεντρώσει μετρητά για ειδικές περιπτώσεις όπως η Ημέρα του Παιδιού, την ημέρα του Δασκάλου ή Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Για παράδειγμα, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, παιδιά είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουμε σημαίες και πώματα που χρησιμοποιούν δικές τους ιδέες. Έτσι μπορούν έρθουν μέχρι σας με στοιχείων ιδίων τους να τους εμφανίσετε ή ανυψωτήρα τις σημαίες. Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να δώσετε κάποια χρήματα να λάβουν μέρος στην ειδική εκδήλωση την ημέρα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αντλεί κεφάλαια για τις ειδικές αυτές ημέρες.
Λοταρίας - Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία κλήρωση για να αντλήσει κεφάλαια. Μπορείτε να ξεκινήσετε το κλήρωση άντλησης κεφαλαίων από την πώληση μεγάλου αριθμού εισιτηρίων εκ των προτέρων και να δώσει τους αγοραστές την ευκαιρία να κερδίσουν τα δώρα. Τότε διορθώσετε μια ημέρα να δημοσιοποιήσει το νικητής του παιχνιδιού και διανέμουν τα δώρα. Ο μεγάλος αριθμός των πωληθέντων εισιτηρίων θα φέρω ένα τεράστιο ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των παιδιών.
Διαβάστε περισσότερα για? Φιλανθρωπικό σκοπό Ideas? Creative ερανικού Ideas? Ερανικού Ιδέες για Παιδιά: Μια Επιτυχία - Οι αιτίες της συλλογής κεφαλαίων πρέπει να είναι μόνο η καλυτέρευση των φτωχών, άπορους και στερούνται τα παιδιά. Θα πρέπει να καλέσει τους οι εθελοντές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να δωρίσουν ολόψυχα. Ερανικού ιδέες για τα παιδιά θα πρέπει να επισύρουν τις ελάχιστες δαπάνες από τη μεριά σας και την απόδοση μεγιστοποίηση της απόδοσης, την ίδια στιγμή διατήρηση επί υπόψη τις απαιτήσεις των εθελοντών και τα παιδιά. Πρέπει να μεταφέρει το μήνυμα της για τα παιδιά συλλογής κεφαλαίων σε μεγάλο αριθμό ατόμων, φιλανθρωπικά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, έτσι ώστε ένα καλό ποσό να συσσωρευτεί και οι καλύτερες επενδύσεις γίνεται με τα παιδιά. Έτσι, να είναι μια μεγάλη επιτυχία. Read more on επιτυχημένων ιδεών ερανικού.
Ελπίζω ότι αυτές οι ιδέες ερανικού για τα παιδιά θα ωφελήσει κάθε φορά που θα διοργανώσει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τα παιδιά. Αυτές οι ιδέες είναι απλά και οικονομικά αποδοτικές. Η διασκέδαση γεμίζουν οι ιδέες δεν θα αυξήσει μόνο τα κεφάλαια, αλλά και ψυχαγωγία σε κάθε συμμετέχοντα. Ι τερματίσετε αυτή άρθρο με χρυσή λόγια Winston Τσώρτσιλ Κάνουμε μια ζουν κατά ποια παίρνουμε, αλλά κάνουμε μια ζωή με τι δίνουμε.