Εκχύλισμα φυκιών

Φύκια, επίσης γνωστό ως «φύκια», όπως είναι μια θαλάσσια φύκια, που διαπιστώθηκε είναι διάφορες αποχρώσεις και αποχρώσεις. Ανήκει σε διαφορετικές ομάδες του κόκκινου, καφέ και πράσινα φύκια. Είναι πλούσιο σε σίδηρο και βοηθά στη λειτουργία των κυττάρων του αίματος, το ιώδιο που βοηθά στην καλή λειτουργία του θυρεοειδούς και αποτρέπει βρογχοκήλη πάρα πολύ. Άνθρωποι που ζουν στις παράκτιες περιοχές της Κίνας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, κ.λπ. consume noodles που παρασκευάζονται από φύκια. Υπάρχουν πολλές λιχουδιές, που γίνονται με φύκια ως κύριο συστατικό ή για γαρνιτούρα. Αυτό το απόσπασμα χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό στην οδοντόκρεμα.
Τη διατροφική αξία της εκχύλισμα φυκιών έχει ως εξής:
Διατροφή (ανά 100 g) Αξία? Carbohydrates40.2 gm? Calcium1, 093 mg? Fat1.1 gm? Iron100 mg? Niacin5.7 mg? Phosphorus240 gm? Protein7.5 gm? Βιταμίνη Α1 IU
Εκχύλισμα φυκιών Οφέλη
Έρευνες έδειξαν ότι τα φύκια απόσπασμα μειώνει τον κίνδυνο οστεοαρθρίτιδας, μια ασθένεια των αρθρώσεων, με 15%. Με τη χρήση ενός φύκια φάρμακο για δύο έως τρεις μήνες, οι ασθενείς μπορούν να απαλλαγούν από κοινού πόνους. Καταναλώνουν φύκια, βοηθάει στην πρόληψη των ανεπαρκειών και τα μεταλλικά και πεπτικά προβλήματα. Μερικές μελέτες έχουν δείξει επίσης ότι εκχύλισμα φυκιών βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Εκχύλισμα φυκιών αυξάνει το μεταβολισμό του οργανισμού μας. Επίσης βοηθά στον έλεγχο της παχυσαρκίας, καθώς διαλύεται σε λιπαρές αποβλήτων. Εμποδίζει επίσης την οστεοπόρωση. ένα καλό φάρμακο της για τους ανθρώπους που υποφέρουν από ανικανότητα, απίσχνανση ή αναιμία. Εκχύλισμα φυκιών τα συμπληρώματα μπορεί να έχει τις ιδιότητες στη θεραπεία κρύο, γρίπη, αρθρίτιδας, της φυματίωσης και σε κάποιο βαθμό, και τους όγκους. Φύκια εκχυλίσματα βοηθήσουν στην καταστολή της όρεξης και τη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Βελτιώνει επίσης την ενέργεια και παρέχει healthy ινών. Επιπλέον, μειώνει επίσης την χοληστερόλη, ενισχύει στο ανοσοποιητικό σύστημα, κλπ. Το φύκι φυτών αποτελείται από περισσότερες από 30 μικρο θρεπτικές ουσίες.
Φύκια Εκχυλίσματα για Φροντίδα Ακμή και δέρματος
Σμηγματογόνοι αδένες είναι παρόντες στο δέρμα μας, κυρίως στο πρόσωπο και το τριχωτό της κεφαλής. Παράγουν πετρελαίου να εξασφαλίσουν την επιδερμίδα με υγρασία. Όταν το πλεόνασμα υγρασία εκκρίνεται, αυτό οδηγεί σε ακμή. Εκχύλισμα φυκιών βοηθά στη μείωση αυτών έκκριση και, συνεπώς, αποτρέπει το σχηματισμό της ακμής στο πρόσωπο. Βελτιώνει επίσης την τα επίπεδα pH του δέρματός μας. Αυτό το θαλάσσιο φυτό αποτελείται από διάφορα μέταλλα, η οποία ενισχύει τον τόνο του δέρματος, παρέχοντας στο δέρμα λάμψη και απαλή υφή. Εκτός από τη βελτίωση της χροιά του δέρματος, επίσης επισκευές το κατεστραμμένο δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα είναι. Είναι φαρμακευτικές ιδιότητες θεραπεία παθήσεων του δέρματος όπως έκζεμα και η ψωρίαση. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο φύκια χαρίζει μία φρέσκια και νεανική σώματος, αλλά και διατηρεί την ορμονική ισορροπία, δεδομένου ότι αποτοξινώνει τον οργανισμό. Διαφορετικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος που περιέχουν εκχύλισμα φυκιών είναι διαθέσιμες στην αγοράς.
Εκχύλισμα φυκιών Λιπάσματα
Εκτός από τη μαγειρική και την ιατρική χρησιμοποιεί, εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται επίσης στη γονιμοποίηση. Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των φυτών. Χρήση φύκια τα λιπάσματα, οδηγεί στην ταχύτερη ανάπτυξη των μονάδων και βελτιώνει την ταχύτητα της φωτοσύνθεσης. Το φύκι εκχύλισμα λιπάσματα, παρέχει πλέον ανθοφορίας. Βελτιώνει την ποιότητα των καρπών, καθιστώντας τα μεγαλύτερα σε μέγεθος και υγιεινό για κατανάλωση. Εκχύλισμα φυκιών τα λιπάσματα μπορούν να προστεθούν στο έδαφος του εδάφους στον κήπο ή το δοχείο σας, δεδομένου ότι διατηρεί τη δομή και τη σταθερότητα του εδάφους. Επίσης, ενισχύει τα φυτά ώστε να μπορούν να αντιστέκονται στην ξηρασία, προστατεύουν τον εαυτό τους κατά των ασθενειών των φυτών και τον παγετό πάρα πολύ. Οι ρίζες των φυτών που πρόκειται να φυτευτούν πρέπει να βυθίζεται σε εκχύλισμα φυκιών διάλυμα πριν από τη φύτευση στο έδαφος. Αυτό ισχύει και για τα σπέρματα ή την κοπή των φυτών που θα φυτευτούν. Υγρό εκχύλισμα φυκιών τα λιπάσματα χρησιμοποιούνται συνήθως κατά τη βλαστική περίοδο, όπου τα φυτά μεγαλώνουν γρήγορα. Συνολικά, εκχύλισμα φυκιών τα λιπάσματα είναι μια καλή επιλογή για τον κήπο σας, δεδομένου ότι βελτιώνουν τη γονιμότητα του εδάφους.
Αυτές ήταν μερικές ευεργετικές και υγιή χρήσεις του εκχυλίσματος φυκών. Ελπίζω, αυτό το άρθρο σας έχει δώσει αρκετά λόγοι για να χρησιμοποιείτε εκχύλισμα φυκιών δεν είναι μόνο στις γαστρονομικές απολαύσεις, αλλά και σε κήπους σας πάρα πολύ. This φύκια αξίζει εκατομμύρια δολάρια σήμερα, για τις χρήσεις πολλαπλών χρήσεων και τα οφέλη της.