Φουντούκι Oil

Φουντούκι, που συνήθως αναφέρεται ως ένα καρύδι cobnut or φουντουκιού είναι δύναμη γεμάτη με διατροφή δεν χρησιμοποιούνται μόνο για το μαγείρεμα, αλλά και ως ένα εξαιρετικό συστατικό φροντίδας δέρματος. Φουντούκι του πετρελαίου είναι ένα ελαίου από το σφαιρικό στο οβάλ COB χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πίεσης εν ψυχρώ. The φουντούκι είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη καρύδι που καλλιεργείται στην Τουρκία, την Ευρώπη, το Ιράν και τον Καύκασο, ενώ η Τουρκία είναι ο κύριος παραγωγός με σχεδόν το 75% της παγκόσμιας παραγωγής. Φουντούκι είναι επίσης καλλιεργείται για εμπορικούς σκοπούς και στις δύο αμερικανικές πολιτείες της Βόρειας? Όρεγκον και Ουάσιγκτον, και μερικά μέρη του Καναδά.
Φουντούκι πετρελαίου Χρήσεις
Το πετρέλαιο φουντουκιών έχει ένα ισχυρό άρωμα καρυδιού, και ένα ελαφρύ χρυσοκίτρινο χρώμα, ελαφρώς πιο σκούρα από τα περισσότερα φυτικά έλαια. Το πετρέλαιο εξάγεται από ψημένα φουντούκια είναι μια σκιά σκοτεινότερη. Μετά είναι μερικές δημοφιλείς χρήσεις του αιθέριου ελαίου.
Φουντούκι Oil σάλτσα σαλάτας & Μαγειρική? Πλούσια γεύση, λάδι φουντουκιού ενισχύει τη γεύση των ψαριών και των πουλερικών πιάτα με έντονο άρωμα της. Μπορεί επίσης να προστεθεί στο ψήσιμο. Όπως έχει υψηλό σημείο καπνού? 430 ° F, και το πετρέλαιο είναι επίσης πολύ ψηλά στην κορεσμένα λιπαρά και θερμίδες? 16.1g και του 1927 CAL, αντίστοιχα από ένα μόνο φλιτζάνι, που ισοδυναμεί με 218,0 γραμμάρια, αυτό το πετρέλαιο δεν έχει σκοπό για βαθύ τηγάνισμα . Φουντούκι χρησιμοποιείται περισσότερο για τη γεύση που αυτό προσθέτει στην μαγειρεμένα γεύματα.
Φουντούκι του πετρελαίου που χρησιμοποιείται ως σάλτσα σαλάτας μπορεί να μετατρέψει βαρετό σαλάτα σας σε ένα υπέροχο μία. Ένα δημοφιλές συστατικό για oil βινεγκρέτ, σαλάτα φουντούκι σάλτσα είναι μια συμπάθεια στη Γαλλία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για τη λήψη δική σαλάτα σας σάλτσα, επιλέξτε φουντουκελαίου που έχει πιεστεί πίτα. Οχι μόνο θα φουντουκελαίου προσθέσει μεγάλη γεύση σε τρόφιμα, αλλά εγκυμονεί πολλά οφέλη για την υγεία επίσης. Οχι μόνο ως σάλτσα σαλάτας, χρησιμοποιήστε αυτό το πετρέλαιο θαύμα κατά τη διάρκεια ζυμαρικά με λίγο τυρί, ή πάνω από ψητά ψάρια, κοτόπουλο ή κρέας.
Φουντούκι πετρελαίου για το δέρμα? Μια ελαφριά το πετρέλαιο, το πετρέλαιο φουντουκιού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό οξύ, καθιστώντας το μια εξαιρετική μαλακτική και ενυδατική κρέμα. Είναι ελαφρύ παίρνει απορροφάται εύκολα από το δέρμα, και χρησιμοποιείται ειδικά ως διατύπωση για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος του πετρελαίου. στυπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές του τελειοποιεί και να κλείνει τους πόρους, τους ελέγχους επιπλέον σμήγμα και ακμή, όλο αυτό το διάστημα τόνωση προσώπου δέρμα με τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
Ένα εξαιρετικό λάδι για μασάζ σώματος, φουντουκελαίου έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, που βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων και την ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων. Τακτική εφαρμογή ελέγχων ελεύθερες ρίζες και μαλακώνει τις ρυτίδες και τις καθυστερήσεις. Χρησιμοποιείται ως πετρελαιοπηγή αρωματοθεραπείας καθιστά για πολύ αποτελεσματική πετρέλαιο μεταφορέων. Φουντούκι έλαιο χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, όπως κρέμες, λοσιόν καθαρισμού, λάδι μασάζ, σαπούνια και καλλυντικά.
Φουντούκι πετρελαίου Οφέλη για την υγεία? Ένας πυρήνας φουντουκιού περιέχει σχεδόν το 60 με 70% του πετρελαίου, η οποία αποτελείται από λινελαϊκό οξύ, που είναι απαραίτητες πρωτεΐνες, βιταμίνες (Β1, Β2 και Β6), τους υδατάνθρακες και το β-σιτοστερόλες. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες είναι απαραίτητη για τη σωστή διαμόρφωση του αίματος, και τις ενισχύσεις στην φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού. Καταναλώνουν φουντούκι, είτε σε μορφή καρύδι ή το πετρέλαιο διατηρεί την καρδιά υγιή.
Δοκιμάστε από κάποιο από τα πολλά εύκολες συνταγές φουντουκελαίου για ορισμένες καταπληκτικές σαλάτες συνταγή? Δύο φουντουκελαίου κ.σ. πετιούνται σε ένα μπολ με ψιλοκομμένο σκόρδο (2 σκελίδες), μισό κουταλάκι μουστάρδα Dijon και μια-δυο κουταλιές της σούπας μέλι με μια πρέζα αλάτι. Ψιλόβροχο αυτή τη σαλάτα σας, και απολαύστε τη γεύση!