Gnats στον Οίκο

Σκνίπες είναι μικροσκοπικά έντομα που φέρει ομοιότητα με μύγες και μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Επιπλέον, όταν έχετε εταιρείας στο σπίτι, σκνίπες στο σπίτι μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενοχλητικό. Στην πραγματικότητα σκνίπες είναι το κοινό όνομα που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε διάφορα είδη μικροσκοπικά, τα φτερωτά έντομα όπως μύγες των φρούτων, το δάγκωμα σκνίπες, τα μαλλιά μύγες, μαύρο μύγες, κ.λπ. Η παράσιτα πετούν σε σμήνη γύρω και μέσα στο σπίτι και καταβροχθίζουν συγκεκριμένα πράγματα, ανάλογα με τους τύπου. Some σκνίπες είναι ευχαριστημένοι που τρέφονται με φυτά, μύκητες και τα είδη διατροφής, ενώ άλλοι ίδιοι χορταίνω από το πιπίλισμα ανθρώπινο αίμα. Διαβάστε περισσότερα για σκνίπα παρασίτωση.
Πώς να απαλλαγούμε of gnats στο Σώμα
Ξίδι Φιάλη Trap? Αυτή είναι η πιο κοινή μέθοδος για να απαλλαγούμε από σκνίπες στο σπίτι τον χειμώνα ή οποιαδήποτε άλλη εποχή. Καλυφθούν ορισμένα μηλόξυδο με μπουκάλι και τρυπήστε some τρύπες στο καπάκι της. Τοποθετήστε το στην περιοχή του σκνίπες και να περιμένουμε για αυτό παγίδα για να πάρετε τη λαβή των ενοχλητικά έντομα. Το ξίδι μηλίτη μήλων θα παρασέρνουν τα σκνίπες στο μπουκάλι και αν και η σκνίπες εισέλθει στο μπουκάλι, δεν θα είναι σε θέση να εξέλθει από αυτό. Επιπλέον, το εσωτερικό ξίδι θα τους πνίξουν.
Κατάστημα τροφίμων Σοφά? Gnats δελεάζονται απέναντι ώριμα φρούτα και αρωματικών είδη τροφίμων (καλά, αρωματικοί περιλαμβάνει επίσης σκουπίδια!). Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά σκνίπες είναι από την αποθήκευση όλα τα φρούτα και τα λαχανικά στο ψυγείο. Επιπλέον, η εκκαθάριση διαφυγής και ψίχουλα γρήγορα, ώστε να αποφευχθεί σκνίπες από το να έλκονται. Επίσης σαφές τα σκουπίδια από το σπίτι. Read more on να ξεφορτωθεί gnats στο σπίτι σας.
Αμμωνία? Gnats προέρχονται επίσης από νεροχύτη αποστραγγίσεις και αν τους σημείο κοντά αποχετεύσεις σας πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτούς, επειδή αποχετεύσεις αποτελούν γόνιμο έδαφος gnats. Ελέγξτε νεροχύτη σας αποχετεύσεις και κοιτάξτε για κάποιο σκνίπες εκεί. Εάν η απάντηση είναι θετική, ρίχνουμε μισό φλιτζάνι αμμωνίας κάτω από τον αγωγό και να απέχουν νεροχύτη από τη χρήση με νερό βρύσης για τις επόμενες ώρες. Αυτό θα παρεμποδίσει gnats αναπαραγωγής συνεδρίες και θα ξεφορτωθούν.
Αλλαγή Φωτισμού? Αλλαγή εξωτερικού φωτισμού μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Gnats προσελκύονται σε τακτικές λαμπτήρες μας, έτσι χρειάζεται να τους ξεφορτωθεί και να αντικατασταθούν με βολβούς νάτριο. Αυτές βολβοί δεν θα προσελκύουν τα σκνίπα του.
Stop υπερβολικό πότισμα φυτών; Excessive πότισμα των φυτών οδηγεί σε υγρό έδαφος, το οποίο με τη σειρά του προσελκύει gnats να γεννήσουν τα αυγά τους. Επιπλέον, η διαρροή η περίσσεια νερού από την κατσαρόλα μετά το πότισμα τους, η κακή αποστράγγιση οδηγεί στο εργοστάσιο σήψη, η οποία προσελκύει και πάλι σκνίπες.
Απορρυπαντικό? Σε ένα μπολ, χύστε μερικοί ξίδι μηλίτη μήλου και απορρυπαντικού και αφήνουμε στη μολυσμένη περιοχή. The σκνίπες θα πάρει έλκονται από το ξίδι και πιείτε το. Το απορρυπαντικό σκοτώνει τον σκνίπες και ελευθερώνει σας από ενοχλητικά νύχια τους. Διαβάστε περισσότερα για να απαλλαγούμε από σκνίπες.
Μπανάνα? Πάρτε ένα ώριμη μπανάνα (υπερώριμα είναι καλύτερη) και τόπος λίγες τεμαχίων της σε ένα ευρύ μπολ. Καλύψτε την με πλαστικό περικάλυμμα και στερεώστε με μια λαστιχένια ζώνη. Διαπερνήστε some τρύπες στο πλαστικό περιτύλιγμα, με στυλό και να αφήσει κοντά στο gnats. Η μπανάνα προσελκύει το gnats εσωτερικό του μπολ μέσω των τρυπών ωστόσο gnats συνηθίζει μπορείτε να βγούμε του κύπελλου. Τελικά θα πεθάνουν και εσείς και το σπίτι σας θα είναι δωρεάν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να απαλλαγείτε από σκνίπες? Να απαλλαγούμε από σκνίπες έξω? Είναι ευκολότερο να αποτρέψει σκνίπες from εισβάλλουν σπίτι σας, αντί να αντιμετωπίζουν τα διάφορα μέτρα για να απαλλαγούμε από αυτά. Πρώτον, κρατήσετε σπίτι σας καθαρό? Όχι απλά στα Σαββατοκύριακα, αλλά όλη την εβδομάδα. Διαυγές διαρροές τροφίμων, ρίξει υπερώριμα φρούτα και μπαγιάτικο είδη τροφίμων. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι για την κάλυψη του κασσίτερου σκουπίδια και σκουπίδια σε τακτική βάση. Βάλτε οθόνες συρματόπλεγμα σε πόρτες και παράθυρα να αποτραπεί εισόδου gnats. Ελπίζω αυτό το άρθρο για τον τρόπο εξάλειψης σκνίπες στο σπίτι ήταν κατατοπιστική και χρήσιμη!