Σαββατοκύριακο οικογενειακές αποδράσεις

Σήμερα, οι Μικρές Περιπλανήσεις Σαββατοκύριακο γίνονται δημοφιλέστερες από τις πιο διακοπές. Μπορεί κανείς να διενεργήσει τις εξόδους χωρίς πολύ σχεδιασμό, αλλά και οι πολλές ώρες ταξιδιού μειώσει σε μεγάλο βαθμό. Σχεδιασμός τέτοια ταξίδια απαιτεί γρήγορες λήψη αποφάσεων δικαιώματος και την επιλογή προορισμών σύμφωνα με τις ανάγκες.
Σαββατοκύριακο Οικογένεια Getaways? Τα διάφορα αποδράσεις Σαββατοκύριακου για οικογένειες παρέχονται στις ακόλουθες παραγράφους. Υπάρχουν πολλές θέσεις για εκείνους live στο βορειοανατολικό μέρη των ΗΠΑ. Οι πληροφορίες για τους τουρίστες προορισμών στην Πενσυλβανία και κοντά στη Νέα Υόρκη είναι κυρίως δίνεται στο παρακάτω άρθρο. Κάποιος μπορεί επίσης να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες για φθηνό / προσιτή σχέδια για οικογενειακές αποδράσεις Σαββατοκύριακου. Read more on αποδράσεις του Σαββατοκύριακου για τα ζευγάρια.
Σαββατοκύριακο Οικογένεια Αποδράσεις στη Νέα Υόρκη? Υπάρχουν πολλές οικογενειακές αποδράσεις κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης. Pocono βουνά, την ακτή Jersey, Catskill βουνά και το Montauk Point είναι οι δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Εδώ είναι μια μικρή υπόψη τις πληροφορίες σχετικά με αυτές τις οικογενειακές αποδράσεις Σαββατοκύριακο. Μπορεί κανείς να επισκεφθείτε μέρη όπως το Ocean City, Atlantic City και το Long Beach Island που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής Jersey. Τα όρη Pocono είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε, λόγω των διάφορων επιλογών που διατίθενται για απόλαυση για όλες τις εποχές. Snowboard και κάνει σκι οι δραστηριότητες προτίμησε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ τουρίστες μπορούν να απορροφούν σε πάρκα νερού κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Camping είναι επίσης μια ευχάριστη δραστηριότητα του καλοκαιριού στον τομέα αυτό.
Weekend Οικογένεια Αποδράσεις σε ΠΠ? Οι πόλεις όπως η Βαλτιμόρη μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα σαββατοκύριακα. Οι θέσεις όπως PSINET Στάδιο, Oriole Park και διάφορα μουσεία της Βαλτιμόρης αξίζει να επισκεφθείτε.
Allegheny Εθνικό Δρυμό μπορούν επίσης να ληφθεί υπόψη για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου για τα άτομα από την Πενσυλβανία. Τα άφθονα φυσικών πόρων, της άγριας πανίδας και ορεινή τοπογραφία παρέχει ένα ωραίο διάλειμμα από την καθημερινότητα της εργασίας.
Μπορεί κανείς να επίσης να σκεφτείτε επισκέπτη της πόλης του Αννάπολης τα σαββατοκύριακα. Είναι γνωστό ως το περπάτημα στην πόλη και τα σπίτια πολλά κτήρια από το χρονικό διάστημα μεταξύ 17ου και 19ου αιώνα. Ένα από τα ειδικά πράγματα για αυτής της πόλης είναι πως αρχαιολογικές ανασκαφές / ανασκαφές γίνονται συνεχώς. Στην πραγματικότητα, οι τουρίστες μπορούν να βιώσουν την διαδικασία της εκσκαφής μέχρι treasures όλα από μόνες τους. are Ψυχαγωγικές δραστηριότητες και περιηγήσεις στα αξιοθέατα συνιστάται επίσης για τους τουρίστες.
Απόκριες Σαββατοκύριακο Getaways? Το Halloween κατά το μήνα Οκτώβριο μπορεί να γιορτάζεται στις πόλεις που διοργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις για την περίσταση. Των εορτών αυτών συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του μήνα. Για να απολαύσετε φορεσιά μπάλα και spooky εκδηλώσεις, Σάλεμ είναι ο ιδανικός προορισμός.
Φτηνές Σαββατοκύριακο Οικογένεια Αποδράσεις? Οι κοντινές λοφίσκους και τα βουνά, θα μπορούσε να αποδειχθεί να είναι ένας ιδανικός προορισμός Σαββατοκύριακου από το σημείο της εξοικονόμησης χρημάτων. Κάποιος μπορεί να απολαύσει διάφορες δραστηριότητες κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία σε τέτοια σημεία. Ορισμένοι από τους προορισμούς τουρίστες έχουν κανό ταξίδι και ποταμών εγκαταστάσεις. Ακόμη και αν οι υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες, οι φορείς πράσινο και το νερό σήμερα κοντά σε ορεινές περιοχές έχουν μια θεραπευτική επίδραση στο μυαλό μας. Υδάτινα πάρκα αποτελούν επίσης μια προσιτή επιλογή, υπό την προϋπόθεση ότι ένα τα βιβλία δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο having εσωτερικές εγκαταστάσεις πάρκο νερού. Πολλά τέτοια εσωτερική πάρκα είναι διαθέσιμα στις μητροπολιτικές πόλεις. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο:? Inexpensive Σαββατοκύριακο Getaways? Προσιτό ρομαντικό Σαββατοκύριακο Getaways? Προϋπολογισμού για διακοπές Mini - Weekend Getaway? The οικογενειακές αποδράσεις Σαββατοκύριακου είναι ένας ωραίος τρόπος για να έχουν περισσότερη διασκέδαση χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει πολύ χρόνο και χρήμα σε διακοπές. Επιπλέον, προσφέρει ανακούφιση από τους έντονους ημερήσιο πρόγραμμα και αναζωογονεί μας για την επόμενη εβδομάδα. Οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου παραπάνω πληροφορίες θα ήταν να αποδειχθεί χρήσιμη.