Φυσικά αναπαυόμενος Hair

Relaxers οι κρέμες ή λοσιόν που χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει το μπούκλες και να καταστούν πιο εύχρηστα και λιγότερο κατσαρός. Αυτή η διαδικασία των πρωτεϊνών για τα μαλλιά, να καταστεί η σγουρά μαλλιά, λιγότερο σγουρά ή ίσια. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορα relaxers χημικών διαθέσιμα σε καλύτερες μάρκες, θα θέλατε ενδεχομένως να επιλέξει μια φυσική. Το χημικό relaxers τρίχας μπορούν να έχουν σοβαρές παρενέργειες και βλάβη τα μαλλιά σου. Opting φυσικό relaxers μαλλιών για σγουρά μαλλιά είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή δεδομένου ότι αυτές είναι πλήρεις ασφαλή για κλειδαριές σας. Οπότε ας προχωρήσουμε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένα από τα καλύτερα φυσικά relaxers τρίχας. Read more on προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Φυσικές συνταγές αναπαυόμενος Μαλλιά
Φυσική τρίχα αναπαυόμενος Νο 1: Ελαιόλαδο? Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για τα μαλλιά σας. Για να κάνετε μια συνταγή αναπαυόμενος μαλλιά, λαμβάνει ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο και ζεσταίνετε μέχρι να είναι ζεστή. Τώρα βγάζουμε από τη φωτιά και να αρχίσει την εφαρμογή της στα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλο χαίτη σου και το μήκος των μαλλιών. Σήμερα λαμβάνει μια ζεστή πετσέτα και τυλίξτε τα μαλλιά σας. Εφαρμογή θερμότητας για την πετσέτα χρησιμοποιώντας έναν στεγνωτήρα πλήγμα για περίπου 5-10 λεπτά. Περιμένετε για 1-2 ώρες και μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας όπως συνήθως.
Φυσική τρίχα αναπαυόμενος # 2 κρέμα καρύδας? Καρύδα κρέμα είναι ένα άλλο κλασικό συστατικό που λειτουργεί καλύτερα για την περιποίηση των μαλλιών. Είναι ένα δημοφιλές φυσικό αναπαυόμενος μαλλιά. Πάρτε 4 κουταλιές της σούπας κρέμα καρύδας, 2 κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας και 12 oz του χωρίς λιπαρά γιαούρτι (όχι προστεθεί ζάχαρη), να κάνει το αναπαυόμενος. Έναρξη με την τήξη κρέμα καρύδας και λάδι ινδικής καρύδας σε μπεν μαρί. Σήμερα εφαρμόσουν πλήρως, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Ξεπλύνετε μετά από μια ώρα.
Φυσική τρίχα χαλαρών # 3: Γάλα? Το γάλα είναι επίσης γενικά χρησιμοποιείται σαν ένα φυσικό αναπαυόμενος μαλλιά. Θα χρειαστείτε ένα μικρό μπουκάλι σπρέι για αυτό. Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι γάλα σε αυτό το μπουκάλι σπρέι. Τώρα ράντισμα πάνω από τα μαλλιά σας, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι κλειδαριές σας που καλύπτονται με το γάλα. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας μετά από 1 ώρα για να έχουν χαλαρώσει τα μαλλιά.
Φυσική τρίχα αναπαυόμενος αρ. 4: Βούτυρο Κακάο? Κακάο ενεργεί βούτυρο ως αποτελεσματικό moisturizer, καθιστώντας τα απαλά και τη χαλάρωση της μπούκλες. Μπορείτε να αγοράσετε βούτυρο του κακάο από σουπερμάρκετ και να εφαρμοστεί αμέσως υπερβεί του ελέγχου σας Μπανγκ. Make ότι έχετε εφαρμόσει ένα παχύ στρώμα από το ίδιο για τα μαλλιά σας. Τελειώστε με το τύλιγμα μια υγρή, ζεστή πετσέτα στα μαλλιά σας για περίοδο 1-2 ώρες.
Φυσική τρίχα αναπαυόμενος 5: Lemon? Λεμόνι λειτουργεί το καλύτερο για τα μαλλιά με τη χαλάρωση τους και δίνοντας του μια λαμπερή εμφάνιση. Πάρτε 1 / 2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και 3-4 φλιτζάνια ζεστό νερό σε αυτό. Ανακατέψτε καλά και να εφαρμόσουν αυτό το μίγμα στα μαλλιά σας πολύ καλά. Πλύνετε ως συνήθως μόνο μετά από 2 ώρες και δείτε τη διαφορά.
Φυσική τρίχα χαλαρών # 6: Honey? Το μέλι είναι ένα από τα αποτελεσματικά φυσικά relaxers για το μαύρο μαλλιά. , Θα χρειαστεί 1 φλιτζάνι μέλι, 1 / 2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 / 2 φλιτζάνι χυμό λεμόνι και 1 / 2 φλιτζάνι καραμέλα. Ανακατέψτε τα συστατικά αυτά είναι πολύ καλά σε ένα μπολ. Εφαρμόστε τη σωστά για τα μαλλιά σας και ξεπλύνετε μετά από 1 / 2 ώρα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά relaxers μαλλιών για μαύρα μαλλιά.
Διαβάστε περισσότερα για:? Hair Straighteners; ισιώσετε τα μαλλιά χωρίς χημικές ουσίες · Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προαναφερόμενα φυσικά relaxers τρίχας και να τους προσθέσετε στη φροντίδα μαλλιών σας ρουτίνα να έχουν μαλακή και διαχειρίσιμη κλειδαριές. Αυτά μπορεί να σας δώσει αργή αποτελέσματα, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή καλύτερα από ό, τι η χημική relaxers τρίχας.