Σοφίτα Εγκατάσταση Ladder

Πολλά σπίτια εξακολουθούν να παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους στη σοφίτα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης κάποιο διάστημα στο ίδιο το σπίτι και ίσως γι 'αυτό και ο άνθρωπος έκανε την ευφυέστατη εφεύρεση της κατασκευής εξαφανίζονται σκάλες σοφίτας. Οχι, εγώ δεν είμαι μιλάμε για σκάλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόλις τελειώσει, θα εξαφανιστεί από μόνη της. Μιλώ για built-in σκάλα σοφίτα από ό, τι μπορούν να κατεδαφιστεί από τον πυθμένα του σοφίτα σας όποτε χρειαστεί. Ρίξτε μια ματιά στο πόσο εύκολα αυτό το έργο εγχώριας βελτίωσης των εγκαταστάσεων σκάλα σοφίτας είναι. Διαβάστε περισσότερα για εγχώριες βελτιώσεις.
Πώς να εγκαταστήσει ένα Ladder αττική
Υλικά που απαιτούνται Ακόρδονου πιστόλι βίδα, τρυπάνι bits, Finish καρφωτής and ευκάμπτου αγωγού-Pin καρφωτής; Compressor · 3 ½ ιντσών, βίδες, 22 ½ ιντσών 2 x 4 μπλοκ, ποσότητα 2, 2 σκάλες, ηλεκτρικά παράθυρο δισκοπρίονο; περιβλήματος, ταινία μέτρο · Hammer ? Βήμα # 1: Για την εγκατάσταση σκάλα σοφίτα, θα χρειαστεί να αγοράσει τη σκάλα πρώτα. Καθώς έρχεται σε διάφορα μεγέθη που είναι διαθέσιμα στα τοπικά καταστήματα υλικού σας, θα πρέπει να έχετε σωστές μετρήσεις για να αγοράσει το σωστό μέγεθος. Τώρα αυτό θα εξαρτηθούν από το πώς υψηλό ανώτατο όριο σας και αν έχετε δεσμεύει ή το χέρι στέγη κοπεί όπως καλά. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα επαγγελματικό προσωπικό υλικό ρίξτε μια ματιά σε αυτό πριν από την πραγματοποίηση της αγοράς. Είναι πράγματι μια καλή ιδέα εάν έχετε πάρει / βοήθεια του για την εγκατάσταση σκάλα στη σοφίτα.
Βήμα # 2 Μόλις έχετε το προϊόν στο σπίτι, πάρτε έξω από το κουτί τα πάντα και τοποθετήστε το στο πάτωμα. Κρατήστε στο πλαίσιο σκάλα κάτω και ανοιγμένη. Θα χρειαστεί να κόψετε το περίβλημα όταν η ίδια η σκάλα τοποθετείται στο πάτωμα. Πάρτε τον ηλεκτρικό κουτί φαλτσοπρίονο και προ-κόψτε το κέλυφος που θα ταιριάζει στην όρθια σκάλα. Παρά το γεγονός ότι, δεν είναι καιρός να το εγκαταστήσετε ακόμα. Τοποθετήστε το κάλυμμα κατά μέρος δεδομένου ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη σκάλα πάει στην τρύπα του.
Βήμα # 3: Για την έναρξη του ανώτατου ορίου για την εγκατάσταση σκάλα σοφίτα, θα πρέπει να διαβαστούν οι οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν. As του περιβλήματος πρέπει να γίνει αναπόσπαστο τμήμα της ολόκληρη τη δομή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι εκκαθαρίσεις και του πλαισίου είναι αποδεκτή από το προϊόν που αγοράσατε.
Βήμα # 4: Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που σας κάνουν να εγκαταστήσετε σκάλα σοφίτα χωρίς την κίνηση της μονάδας. Ωστόσο, αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτεθεί σε κίνδυνο σοφίτα να πλαισιώνουν τα καλώδια δεσμεύουν. Όπως θα δεν είναι αρκετό φως επάνω στη σοφίτα για να πάρει την εργασία γίνοντη δεξιά, εγκαταστήστε τη σκάλα χρησιμοποιώντας την αντίθετη μέθοδο. Που σημαίνει, θα πρέπει να έχετε έναν έμπειρο ανάδοχο τη διενέργεια των εργασιών.
Βήμα # 5: Το βήμα αυτό σίγουρα θα ζητήσουν βοήθεια κάποιου. Μην προσπαθήσετε να κάνετε αυτό το μέρος μόνο του, ή αλλιώς μπορείτε να τραυματιστείτε σοβαρά. Ως τέχνασμα field εφαρμόζονται από τους επαγγελματίες, η εργασία γίνεται λίγο δύσκολο. Θα πάρετε το καπάκι της σκάλας που είναι στραμμένη προς το πάτωμα, ενώ εσείς (πρώτο πρόσωπο), να άρει το πλαίσιο και από το καπάκι. Σήμερα σηκώστε το πλαίσιο σκάλα προς τη σκάλα κλειδώνει στο ανοιχτό τμήμα, ενώ το δεύτερο πρόσωπο που θα κάνει δύο γεωτρήσεις σε όλα τα μέρη. Αυτή θα είναι ακριβώς πάνω από τη συνέλευση του βραχίονα. Χρησιμοποιήστε εγκεκριμένη ξυλόβιδες ενώ τους ωθήσει στην όρθια πλευρά, έως βγαίνει στην πλάτη.
Βήμα # 6: Ακολουθήστε βήμα 5 και στις δύο πλευρές και, στη συνέχεια, πολύ αργά αφήστε το σε όρθια θέση σκάλας. Τώρα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η σκάλα είναι στην πραγματικότητα διαμένουν στο ανοικτό τμήμα που θα σας βοηθήσει να τελειώσει η εγκατάσταση σκάλα σοφίτα. Το υπόλοιπο των ακατέργαστων ανοικτό τμήμα θα χρειαστούμε όλες τις βίδες ξύλο και το όπλο έτοιμο για τρύπες σε κάθε θέσεις.
Βήμα # 7: Πάρτε το όπλο συμπιεστή και βίδα για να ολοκληρώσετε την τοποθέτηση όλων των βιδών του ανοικτού τμήματος. Δεδομένου ότι οι δύο σκάλα είναι σε μέρος που θα άρει την σκάλα στην θέση του, θα πρέπει να καρφί ανάπαυσης καρτέλες in. τρυπάνι υπερμεγέθεις τρύπες που θα συμβάλει στην καρτέλα περιστροφή επάνω και κάτω. Βιδώστε τα πάντα σε θέση και να κάνετε μια δοκιμή για να ελέγξετε εάν η καρτέλα περιστροφές. Τώρα θα δούμε αν η σκάλα ταιριάζει πραγματικά σε ανοικτό χώρο. Το πρώτο πρόσωπο που θα φέρει τη μονάδα κάτω από τη σκάλα και το δεύτερο πρόσωπο που θα καθοδηγήσει ανάλογα, ώστε να αρθρώσει τις πλευρές της σκάλας επάνω. Οι κατά μονάδα πηγαίνει μέσα από την τρύπα και πάνω από τις καρτέλες. Το δεύτερο πρόσωπο που θα ανέβει στο / σκάλα του ως την ανοιχτή πλευρά της μονάδας αυτόν πρόσωπα του / της. Όπως ο ίδιος ενδιαφερόμενος είναι εκεί πάνω, η μονάδα θα τοποθετηθεί πάνω από την τρύπα και γυρίζει τα 4 καρτέλες οι οποίες είναι γύρω από την οποία θα στηρίξει το σύνολο της μονάδας. Ως το τελευταίο σημείο αυτό το βήμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι κλειδαριές ασφαλείας βιδωμένη επάνω από το βραχίονα συναρμολόγησης.
Βήμα # 8: Τώρα πηγαίνει κάτω προσαρμογή πόρτας, όπως τοποθετείτε το 3 ιντσών βίδες στις τρύπες που παρέχονται. Θα spin τις καρτέλες για να την ακριβή σημεία στήριξης ολόκληρη τη μονάδα. Κλείστε τη μονάδα του και να δούμε αν οι προσαρμογές είναι σφιχτά ή χαλαρά. Το τελευταίο μέρος σε αυτό το βήμα για να τακτοποιήσει τα πόδια της σκάλας. Πάρτε του πριονιού ικανότητα και το επίπεδο αυτό ακριβώς ανάλογη με το πάτωμα. Τα πόδια της σκάλας θα κλειδώσει μαζί στο διαστήματα καθώς τα τελειώματα. Σιγουρευτείτε η σκάλα είναι ευθεία μέχρι του δαπέδου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα είδη σκάλας.
Αν είστε αναδιαμόρφωση ή την κατασκευή ενός νέου σπιτιού, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για μια εγκατάσταση σκάλα σοφίτα. Σιγουρευτείτε ότι η σκάλα είναι προσιτό αφού διατεθεί και δεν προσέγγιζαν τις εξόδους κινδύνου ή ένα εμπόδιο για τα αυτοκίνητα στο γκαράζ. Πάλι, εάν δεν έχετε καμία ιδέα για το τι κάνετε με την εγκατάσταση σκάλα σοφίτα, παρακαλούμε να κάνετε έκκληση για έναν έμπειρο ανάδοχο για να το κάνει σωστά.