50α γενέθλια Quotes

Στροφή 50 έχει να κάνει με ρύθμιση σημάδι σου στον κόσμο. Συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένεια, και το μερίδιο αυτό χαρούμενη μέρα μαζί με τη διασκέδαση, την αγάπη και το γέλιο. Στην 50ή εορτασμούς γενεθλίων του τρέχοντος έτους, το δώρο τους κάτι παραπάνω από παρουσιάζει. Δώρο τους μια φορά δεν θα ξεχάσουμε για το υπόλοιπη ζωή τους, γράψτε πνευματώδης και παρακίνηση πεντηκοστό εισαγωγικά γενεθλίων για αυτούς, και τους δείξουμε μια διαφορετική πλευρά της στροφή 50 με αυτές πεντηκοστής ρήσεις γενεθλίων.
Εμπνευσμένος 50η Αποσπάσματα γενεθλίων? Γράψτε εμπνευσμένη 50ο αποσπάσματα γενεθλίων και να λένε για τους φίλους ή την οικογένειά σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές εισαγωγικά γενεθλίων που θα κάνουν καρδιές τους λειώσει. ? Μάρκους T. Κικέρων ~ Κανείς δεν είναι τόσο παλιό όσο και να πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να ζήσουν μία ακόμη έτος. ? Les Brown ~ Είστε Ποτέ δεν είναι πολύ παλιά για να ορίσετε μια άλλη στόχος ή να ονειρεύονται μια νέα όνειρο. ? JP Sears ~ Ας σεβασμό γκρίζες τρίχες, ειδικά το δικό μας. ? Σοφία Λόρεν ~ Υπάρχει ένα σιντριβάνι της νεολαίας: είναι το μυαλό σας, ταλέντα σας, τη δημιουργικότητα σας φέρει στη ζωή σας και τις ζωές των ανθρώπων που αγαπάτε. Όταν μαθαίνετε να αξιοποιήσει την πηγή αυτή, θα έχετε πραγματικά νίκησε την ηλικία. ? Robert Browning ~ Grow παλιά μαζί μου! Το καλύτερο είναι ακόμα να είναι, η τελευταία της ζωής, για τις οποίες η πρώτη έγινε. φορές μας είναι στο χέρι του ο οποίος λέει, «Μια ολόκληρη θέλησα να κάνω, δείχνει τη νεολαία αλλά οι μισές? Trust Θεού! Δείτε όλες και δεν φοβάστε» ? Μαρία Dressler ~ Μέχρι τη στιγμή χτυπάμε πενήντα, έχουμε μάθει hardest μαθήματά μας. Έχουμε Ανακαλύψαμε ότι μόνο μερικά πράγματα είναι πραγματικά σημαντικό. Έχουμε μάθει να πάρει τη ζωή στα σοβαρά, αλλά οι ίδιοι ποτέ δεν. ? Margaret Atwood ~ ¶ λλη μια πεποίθηση μου: ότι όλοι οι άλλοι στην ηλικία μου είναι ενήλικος, ενώ είμαι μόνο στη μεταμφίεση. ? Carl Sandburg ~ Ο χρόνος είναι ο κέρμα της ζωής σας. Είναι το μόνο νόμισμα έχετε, και μόνο μπορείτε να καθορίσετε πώς θα δαπανηθούν. Να είστε προσεκτικοί μήπως αφήσετε άλλους ανθρώπους ξοδέψουμε για εσάς. ? Λόρδος Βύρων ~ Ήταν μια από τις θανατηφόρες και βαρύτερο συναισθήματα της ζωής μου για να αισθάνομαι ότι δεν ήταν πλέον ένα αγόρι. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να γεράσει στη δική εκτίμησή μου ... και σε ηλικία εκτίμησή μου είναι μη εκτιμητέο. ? Emily Carr ~ Δεν είναι και τόσο κακό, αυτό γερνά, ωρίμανσης. Αφού ο καρπός έχει πήρα την ανάπτυξή της, θα πρέπει χυμό μέχρι και ώριμος. Θεός φυλάξοι θα πρέπει να ζήσουν αρκετά ώστε να υφίσταται ζύμωση και την αποσύνθεση και να πέσει στο έδαφος σε μια σκουός. ? Διαβάστε περισσότερα εμπνευσμένων εισαγωγικά.
Αστεία 50ο Αποσπάσματα γενέθλια? Εδώ είναι μια λίστα με αστείο 50α γενέθλια εισαγωγικά και ρήσεις μπορείτε να επιλέξετε να γράψετε σε μια κάρτα γενεθλίων. ? Ανώνυμος ~ Ευτυχισμένο 20ή επέτειο τριακοστή Γενέθλια σας! ? Κυρία Nancy Astor ~ Αρνούμαι να παραδεχτώ ότι είμαι περισσότερο από πενήντα δύο, ακόμη και αν αυτό κάνει τους γιους μου παράνομη. ? Bernard M. Baruch ~ μου δεν θα είναι ποτέ ένας γέρος. Για μένα, το γήρας είναι πάντα 15 χρόνια μεγαλύτερα από μένα. ? Ανώνυμος ~ Happy 1 / 2 τρόπος να 100! ? Jack Benny ~ Age είναι αυστηρά υπόθεση του νου επί της ύλης. Αν δεν σας πειράζει, δεν πειράζει. ? Ο Bill Vaughan ~ Νεολαία είναι όταν έχετε την άδεια για να μείνει μέχρι αργά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέση ηλικία είναι όταν είστε αναγκασμένοι να. ? Charles M. Schluz ~ Απλά θυμηθείτε, όταν είστε πάνω από το λόφο θα αρχίσουν να πάρει ταχύτητα. ? JF Boyse ~ Η τάση του γήρατος στο σώμα, πω το φυσιολόγοι, είναι να φόρμα οστό. Είναι τόσο σπάνιο, δεδομένου ότι είναι ευχάριστο να συναντηθεί με έναν παλιό άνθρωπο του οποίου οι γνώμες δεν έχουν οστεοποιηθεί. ? Oscar Wilde ~ Για να πάρετε πίσω νιάτα μου θα ήθελα να κάνω τίποτα στον κόσμο, με εξαίρεση να γυμνάζονται για να ξυπνήσω νωρίς, ή να είναι αξιοσέβαστη. ? Ντάνιελ Francois Esprit Auber ~ Γήρανσης φαίνεται να είναι η μόνο διαθέσιμο τρόπος να ζήσει μια μακρά ζωή. ? Διαβάστε περισσότερα αστεία εισαγωγικά γενεθλίων.
Διάσημα πεντηκοστή Quotes γενεθλίων? Ο κατωτέρω κατάλογοι διάσημα αποσπάσματα γενεθλίων που μπορεί έρθει σε πρακτικό την επόμενη φορά είστε επιθυμούν κάποιος στα γενέθλιά τους. ? Αγία Γραφή [2 Κορινθίους 4:16] Ως εκ τούτου ~ εμείς δεν χάνουμε την καρδιά. Παρόλο παθητικής άνθρωπος μας φθείρεται, ακόμη το ενεργητικής άνθρωπος είναι ανανεώνεται καθημερινά. ? Mark Twain ~ ρυτίδες θα πρέπει απλώς να αναφέρει, όπου τα χαμόγελα έχουν. ? Coco Chanel ~ Φύση σας παρέχει στο πρόσωπο που έχετε στα είκοσι, αλλά είναι στο χέρι σας να αξίζει στο πρόσωπο που έχετε στο πενήντα. ? Agatha Christie ~ Έχω απόλαυσε πολύ δεύτερο ανθισμένα ... ξαφνικά βρίσκετε - σε ηλικία 50, λένε - ότι σύνολό νέα ζωή άνοιξε προτού. ? Henry Ford ~ ​​Παίρνετε όλη την εμπειρία και την κρίση των ανδρών άνω των πενήντα από τον κόσμο και εκεί δεν θα ήταν αρκετά αριστερά για να το τρέξει. ? Muhammad Ali ~ Ο άνθρωπος που τις απόψεις του κόσμου στα πενήντα τους ίδιους όπως έκανε σε είκοσι έχασε τριάντα χρόνια της ζωής του. ? Bill Cosby ~ γκρίζα μαλλιά είναι γκράφιτι του Θεού. ? Jim Carrey ~ 50 χρόνια: εδώ μια φορά όταν έχετε να εαυτό χωριστή από τι άλλοι άνθρωποι περιμένουμε από σας, και κάνετε τι αγαπάτε. Γιατί αν βρεθείτε 50 ετών κι εσύ δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, τότε ποιο είναι το νόημα; ? Anouk Aimee ~ Μπορείτε αντιλαμβάνονται μόνο πραγματική ομορφιά σε ένα πρόσωπο καθώς γερνούν. ; Dorothy L. Sayers ~ Εκτός ye γίνουν τόσο τα μικρά παιδιά, εκτός μπορείτε να Αφύπνιση πεντηκοστά γενέθλιά σας με το ίδιο το μέλλον ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τη ζωή που απολαμβάνουν όταν ήσουν πέντε, εσείς δεν μπορεί να μπει στη βασιλεία του Θεού. Κάποιος δεν πρέπει μόνο πεθάνουν καθημερινά, αλλά καθημερινά πρέπει να είμαστε αναγεννηθούμε. ? Αντί επιθυμούν αγαπημένους σας με την ίδια παλιά και θαμπό επιθυμίες γενεθλίων, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέα; Επιθυμία τους αγαπημένους σας με στυλ με αυτές τις 50η αποσπάσματα γενέθλια και τα λόγια που θα κάνουν τα γενέθλιά τους γεμίζουν με χαρά.