Οθόνη Επισκευή Πόρτα

Μια πόρτα οθόνη κάνει θαύματα για ένα σπίτι. Από την ανάγκη να είναι ασφαλές από παράσιτα, για να εξακολουθεί να επιτρέπει στο δροσερό αεράκι να βρει το δρόμο της στο σπίτι, μια πόρτα οθόνης εκτελεί αυτήν διττή λειτουργία όμορφα. Αλλά τι όταν η θύρα είναι κολλήσει, ή η οθόνη παίρνει σχισμένο; Αυτό είναι όταν έχεις να παρέμβουν και να το επιδιορθώσει. Δεν θέλετε να χάσουν για τα πλεονεκτήματα της ένα τέλεια λειτουργική πόρτα οθόνης. Για να εξοικονομήσετε ορισμένα έξοδα επισκευής της οθόνης πόρτα, και να σας διδάξει πώς να το κάνετε μόνοι σας, αυτές οι οδηγίες για το πώς να επισκευάσει μια πόρτα οθόνη θα βοηθήσει.
Οδηγίες της οθόνης Επισκευή Πόρτα
Αν το πρόβλημα είναι μικρό, και να μπορείτε να αναγνωρίσετε μόνοι σας, επιδιόρθωση η πόρτα οθόνη είναι το επόμενο βήμα. Ρίξτε μια ματιά στα προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια πόρτα οθόνης, και πώς να φροντίζουν τους.
Dirt Συλλογή κατά το Συρόμενο Οθόνη Πόρτα τραγούδια? Μερικές φορές οι μικρές ψηφίδες, κλαδιά, και πολύ σκόνη μπορούν να εγκατασταθούν στα ίχνη μια συρόμενη πόρτα οθόνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην ομαλή συρόμενες από την πόρτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να καθαρίσετε το τραγούδι όλων αυτών των μολύνσεων, είτε χειρόγραφα είτε με ένα ξεσκονόπανο, ή με φυσητήρα αέρος. Θα ήταν επίσης να συμβάλει περαιτέρω εάν μπορούσατε να λιπαίνετε τις πίστες με λίγο λάδι, για τη διασφάλιση της διαφάνειες πόρτα ομαλά.
Οθόνη Πόρτα Frame ευθυγράμμιση? Μερικές φορές, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πλαίσιο της πόρτας. Μια μικρή κάμψη, ή οποιαδήποτε άλλη ψεγάδι στο πλαίσιο δεν μπορεί να επιτρέψει την πόρτα για να εφαρμόζει σωστά στο κάδρο. Στην ιδανική περίπτωση, μια πόρτα οθόνης υποτίθεται ότι πρέπει να ξεπλένονται, ή σύμφωνα με το πλαίσιο της πόρτας, που δεν αφήνουν περιθώρια για τυχόν κενά περισσότερο ή λιγότερο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ελέγξετε το μήκος της πόρτας, καθώς επίσης και η γωνία από την πόρτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι απόλυτα κάθετος προς την τροχιά ή δαπέδου. Για την ζητήματα ευθυγράμμισης είναι καλύτερα να ζητήσει τη βοήθεια ενός επαγγελματία όπως ίσως καταλήξετε επιζήμιες πόρτα σας σε μιά προσπάθεια το επισκευάσουμε. Να επιμηκύνει την πόρτα, βίδες χρησιμοποιούνται στην άνω άκρη και το κατώτερο άκρο της θύρας οθόνης. Απλά ρυθμίστε τις βίδες ως ανά επιθυμητό μήκος. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή θυρών πλαίσιο.
ΠΕΠ και δάκρυα στο Screen Mesh? Αν υπάρχει ένα rip ή μια τρύπα στο οθόνη, μπορείτε ακόμη και patch τα κάτω εύκολα. Ωστόσο, αν η διάμετρος της οπής υπερβαίνει τα 3 ίντσες, τότε μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε την οθόνη. Αυτό ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο, ανάλογα από το είδος των ματιών εργάζεστε. Επίσης, αν είναι φίμπεργκλας ή πλαστική οθόνη που μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθεί, καθώς είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. Αυτές οι οδηγίες θα σας πει πώς να αντιμετωπίσει αυτό προβλήματος. ? Εάν η οθόνη είναι σχισμένο, μπορείτε να ραφή βαρύ νήμα δασμού, που ταιριάζει το χρώμα του ματιού. Το νήμα θα πρέπει να είναι ραμμένη στα στενά, αλλά κατά τρόπο που δεν στρεβλώνει την εμφάνιση της οθόνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες κονίας νοικοκυριό να σφραγίσει τις βελονιές, οποία θα τους καταστήσουν δύσκολα ορατά. ? Αν είναι ορατό τρύπα, πρώτα κόψτε τις άκρες από την τρύπα για να του δώσει μια ακόμα, τετράγωνο σχήμα χρησιμοποιώντας ένα απόκομμα κασσίτερου. Ανάλογα με τον μέγεθος της τρύπας, έτοιμα patches είναι διαθέσιμα να τα διορθώσετε. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να κόψετε ακόμα ένα μπάλωμα από μια νέα ρολό οθόνη. Το μέγεθος του έμπλαστρο πρέπει να μισή ίντσα μεγαλύτερη από υφιστάμενων τρύπα, από όλες πλευρές. ? Κατάργηση δύο strands των ματιών από όλες τις πλευρές του patch, και χειροκίνητα it υφαίνουν σε υφιστάμενων ματιού να σφραγίζεται. Αυτό ενδέχεται να είναι λίγο χρονοβόρα. To ενισχύσει την ύφανση you μπορούν να χρησιμοποιούν είτε τσιμέντο νοικοκυριού ή να υπάρχουν σαφείς polish νυχιών. · Όσον αναφέρθηκε προηγουμένως, για τις μεγαλύτερες τρύπες ή σχισμές, είναι πιο συνετό να αντικαταστήσει την οθόνη εντελώς. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να αναστατώ πρώτα την πόρτα οθόνη από το πλαίσιο ή κομμάτι. Τότε αφαιρέστε το splines εκατέρωθεν, ότι κρατήστε την οθόνη στη θέση. Αντικαταστήστε την με ένα κομμάτι της οθόνης μεγαλύτερο από το πλαίσιο της πόρτας οθόνης, πιέστε καλά, και να τεθεί η splines πίσω. Αποκόψτε κάθε αναγκαία επεκτάσεις της οθόνης. Εξασφαλίστε ότι την οθόνη έχει ταιριάζουν καλά και σφιχτό. ? Λάβουν Επίσης μια ματιά στο συρόμενη οθόνη επισκευής πόρτα και άλλες βελτιώσεις σπίτι.
Με αυτόν τον οδηγό για την επισκευή πόρτα οθόνης, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουν σχεδόν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πολύτιμο εργαλείο για το σπίτι σας, αυτό είναι μια πόρτα οθόνης.