Φτηνές Τούρτες Γάμου

Δεν γαμήλια τελετή είναι πλήρης χωρίς τον περιορισμό του πολυεπίπεδη, μαγευτικής ομορφιάς γαμήλια τούρτα. are γαμήλιας τούρτας αισθητικά διακόσμηση και γεύση απλά θεϊκή. Από την πλευρά κτυπήματος, θα σας κοστίσει μια περιουσία και ανεβάζουν τον προϋπολογισμό του γάμου σας από αρκετές εκατοντάδες δολάρια. Επειδή υπάρχουν πολλά άλλα σημαντικά πράγματα να ληφθεί μέριμνα, το ζευγάρι βλέπει συχνά τα βαριά τιμές γαμήλια τούρτα ως περιττά έξοδα. Δεν μπορείτε απλά να επιλέξετε να διαγράψετε μια γαμήλια τούρτα από διακοσμητικά σχέδια γάμο σας, καθώς γαμήλιας τούρτας είναι παραδοσιακά ένα σημαντικό μέρος οποιουδήποτε γάμου. Λοιπόν, πώς μπορείτε να κολλήσετε στον προϋπολογισμό του γάμου σας χωρίς να θυσιάζει την παρουσία ενός παραδοσιακού γαμήλια τούρτα; Η απάντηση είναι απλή, φθηνή γαμήλια τούρτα! Φτηνές γαμήλια κέικ είναι φως στην τσέπη και να εξετάσουμε τόσο μεγάλη όσο παραδοσιακά γλυκά του γάμου.
Φτηνές Τούρτες Γάμου
Cup Cakes? Cup κέικ γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και μοντέρνες γαμήλιας τούρτας. μπορεί να έχει πολλαπλά αρωματικό φλιτζάνι σας κέικ τοποθετημένα σε σειρές, έτσι ώστε να μοιάζει με παραδοσιακό γαμήλιο κέικ. Επιπλέον, οι επισκέπτες σας μπορεί να πάρει επιλογή τους από τις διάφορες γεύσεις διαθέσιμες. Κύπελλο όχι κέικ προσφέρει μόνο ποικιλία ως προς το χρώμα και τη γεύση, αλλά είναι επίσης πολύ βολικό να εξυπηρετήσει. Αν τους θέση στην τραπέζια καθίσματα των καλεσμένων σας, τότε κέικ φλυτζάνι μπορεί διπλασιαστεί ως γαμήλιες εύνοιες. Αυτό θα μειώσει δραστικά τις δαπάνες του γάμου σας.
Fake Τούρτες? Αν είστε ένα ζευγάρι που δεν μπορούν να συμβιβασμό σχετικά με την παραδοσιακή γαμήλια τούρτα, αλλά δεν μπορεί να αντέξει ένα, τότε αυτό είναι για σας. Fake γαμήλια τούρτα είναι κυριολεκτικά πλαστό, καθώς υποδηλώνει το όνομα. Μπορείτε να πάρετε το κάτω μέρος βαθμίδες φτιαγμένα από φελιζόλ και στη συνέχεια να διακοσμήσετε τους, ως συνήθως, με το κερασάκι. You μπορούν να δημιουργήσουν με αυτό το κέικ για τις φωτογραφίες και να μειώνουν το πραγματικό κορυφαίο στρώμα. Το κέικ για τους καλεσμένους σας θα εξυπηρετούνται από έξω κουζίνα ενός κέικ φύλλο με παρόμοιες διακοσμήσεις. Το πρόβλημα με ψεύτικο κέικ είναι πως, αν και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα χρήματα στο κέικ, θα χρειάζεται να δαπανήσουν για διακόσμηση, που καθορίζει κυρίως το κόστος των κέικ. Άλλη επιλογή είναι να νοικιάσετε ένα κέικ και να το κόψετε, αλλά εξυπηρετούν ένα κέικ φύλλο στους καλεσμένους σας.
Φτηνές Τούρτες Γάμου: Ιδέες
Δημιουργήστε τη δική κέικ σας? Αν έχετε έκτακτη μαγειρικές ικανότητες, μπορείτε να κάνετε τη δική κέικ σας, με τη βοήθεια ενός φίλου και να το διακοσμημένο από επαγγελματίες αρτοποιούς. Αυτή είναι μια καλή και φθηνή επιλογή wedding κέικ. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να διακοσμήσει ένα απλό λευκό παγωμένο cake φρέσκα λουλούδια φρούτα. Εντούτοις, σιγουρευτείτε ότι τα λουλούδια και τα φρούτα είναι πραγματικά φρέσκα. Περισσότερα για την τούρτα διακόσμησης.
Πάρτε ένα κατάλυμα μαθητή να το κάνει για εσάς? Αυτό είναι ένα πολύ καινοτόμο ιδέα για το πού είναι μια win-win κατάσταση για τα δύο μέρη. Μία προσφορά catering φοιτητής θα πηδήσει στο ευκαιρία να κάνει μια γαμήλια τούρτα, δεδομένου ότι μπορεί μέχρι το χαρτοφυλάκιό του. Θα πρέπει μόνο να πληρώνω για ένα μικρό ποσό και το κόστος των συστατικών. Ωστόσο, φροντίστε να δοκιμάσετε τις γαστρονομικές γνώσεις του μαθητή είστε ανατεθεί σε.
Διαπραγματευθεί με το Baker? Μπορείτε να πάρετε μια γαμήλια τούρτα στην τιμή οποιουδήποτε άλλου κέικ σχεδιαστής, εάν απέχουν από παραπέμπουν σε «γάμος», τη λέξη, ενώ διαπραγματευόταν με τον φούρναρη. Ένα κέικ σχεδιαστής τιμές τουλάχιστον 25% λιγότερο από μια γαμήλια τούρτα. Επίσης, εγκαταστήστε για λιγότερο περίτεχνα σχέδια και διακόσμηση στην τούρτα, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει δραστικά το κόστος της γαμήλιας τούρτας. Έτσι μπορείτε να έχετε φθηνά κομψή γαμήλια κέικ που φαίνονται ως λεπτή ως ιδιαίτερα στολισμένο γαμήλιας τούρτας. Περισσότερα για την τούρτα διακόσμηση για γάμους.
Περισσότερα για τις ιδέες γαμήλια τούρτα.
τιμές τούρτα Γάμος είναι στα ύψη, με μια βασική γαμήλια τούρτα στην τιμή των $ 300. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας φθηνά γαμήλιας τούρτας ιδέες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, μπορείτε να μειωθεί αυτό το κόστος κατά 20% τουλάχιστον στο 50%.