Πλακάκια Επισκευή ρευστοκονίαμα

Πλακάκια ενέματα τείνει να καταστραφεί πολύ εύκολα. Η ζημία μπορεί να είναι μια ρωγμή ή μια και μόνο μεγάλη ρωγμή ή πολλαπλές ρωγμές. Εάν παρατηρήσετε ότι οι αρθρώσεις ενέματα έχει ραγίσει επάνω ή καταρρέει, τότε θα πρέπει να επιβλέπονται για την όσο το δυνατόν νωρίτερα, διαφορετικά είναι δυνατόν να οδηγήσει σε εκτεταμένες ζημιές. Αυτό είναι επειδή το νερό περνά μέσω των εν λόγω ρωγμές και μπορούν να καταστρέψουν τον αυτοκόλλητη βάση ή μπορεί ακόμη και σήψης του υποκείμενου υποδάπεδο ή τους τοίχους. Έτσι κεραμιδιών επισκευή ρευστοκονίαμα είναι σημαντική για να διατηρηθεί η κεραμίδια σε καλή κατάσταση.
Πώς να επισκευάσει Grout Tile;
Πριν ξεκινήσετε το έργο αυτό στο σπίτι βελτίωση της επισκευής ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, φροντίστε να είναι εξοπλισμένα με το σωστό είδος των εργαλείων αφαίρεσης ενέματος και υλικά. Χρειάζεται: ενέματα χέρι είδε, παλιά πινέλο, ενέματα πλακιδίων, ενέματα float, μπουκάλι σπρέι, ένα μεγάλο κομμάτι σφουγγάρι και τα κουρέλια. Θα πρέπει να φορούν κατάλληλο εξοπλισμό, όπως γάντια χεριών, προστατευτικά γυαλιά και μάσκα για να προστατευθείτε από τη σκόνη και τα συντρίμμια του ενέματος. Τα μέτρα για την επισκευή κεραμιδιών αρμολόγηση δίνονται παρακάτω.
Βήμα # 1: Το πρώτο βήμα της επισκευής ενέματος είναι να επιθεωρήσει το ραγισμένο ενέματα προσεκτικά για να βρείτε τη σοβαρότητα της βλάβης. Βάλτε ελαφρά πίεση στην ενέματα, αν δίνει ένα σπογγώδες αισθάνονται, αυτό σημαίνει ότι το κρακ είναι βαθύτερο. Στην περίπτωση που η ενέματα είναι σταθερή, τότε απλά μια ρωγμή έχει αναπτύξει.
Βήμα # 2: Πάρτε το χέρι ενέματα πριόνι και χρησιμοποιήστε το για να σπάσει το χαλαρό και κατεστραμμένο τμήμα του ενέματος. Το καθήκον αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά έτσι ώστε το πλακάκι δεν παίρνει πελεκημένη ή ρωγμές ή εκτοπίζονται. Στη συνέχεια καθαρίστε επάνω όλους τους κομμάτι ενέματα σε σκόνη και σε ενέματα από την περιοχή με ηλεκτρική σκούπα. Για να γίνει η πρόσφατα διαμορφωμένη τρύπα εντελώς χωρίς σκόνες, χρησιμοποιήστε μια παλιά πινέλο. Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε μια μεγάλη σύνδεση μεταξύ των νέων ενέματα και κεραμιδιών. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αφαιρέσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών.
Βήμα # 3: Το τρίτο βήμα περιλαμβάνει την εκπόνηση της ρευστοκονίαμα κεραμιδιών. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα ενέματα που ταιριάζει με την υπάρχουσα ενέματα. Εάν υπάρχει μια μικρή παραλλαγή των αποχρώσεων, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε ότι με νερό. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε απόχρωση, στη συνέχεια, προσθέστε κάποια επιπλέον νερό, ενώ η ανάμειξη του ενέματος και, όταν χρειάζεται ένα πιο σκούρο χρώμα, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε λιγότερο νερό. Διαβάστε οδηγίες του κατασκευαστή με προσοχή και ανακατέψτε το ενέματα, σύμφωνα με αυτό.
Βήμα # 4: Τώρα είναι η στιγμή να εφαρμοστεί το ρευστοκονίαμα στην κενή γραμμή ενέματα. Πάρτε κάποιο μίγμα ενέματα σε ενέματα επιπλέουν και να το βάλετε στην άρθρωση. Θα πρέπει να κρατάτε τη επιπλέουν σε μια γωνία 45 μοιρών προς το σκοπό αυτό. Αυτό θα αποτρέψει τον ενέματα από πτώση στην παρακείμενα κεραμίδια. Διαδώστε το ενέματα σωστά σε όλη την από κοινού, έτσι ώστε ένα ομοιόμορφο στρώμα διαμορφώνεται. Μόλις το κενό είναι γεμάτο εντελώς, την ομαλή μέχρι τη γραμμή ενέματα χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας ή με τη βοήθεια του πείρου γύρου. Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα ρευστοκονίαμα κεραμιδιών.
Βήμα # 5: Μετά την αρμόστοκος έχει εφαρμοστεί, κρατήστε το ανέγγιχτο για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια θα πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα επιπλέον ενέματα από την επιφάνεια πλακάκι. Γι 'αυτό, πάρτε το σφουγγάρι και να το υγρό κατά τέτοιο τρόπο που δεν έχει περίσσεια του νερού. Στη συνέχεια, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ελαφρά πάνω από το πλακάκι για να σκουπίσει έξω το ρευστοκονίαμα. Σιγουρευτείτε ότι τα ενέματα από την επισκευή joint δεν βγαίνουν, ενώ τον καθαρισμό των κεραμιδιών ενέματα. Σήμερα, πρέπει να το κρατήσει σε μια άθικτη κατάσταση, τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες έτσι ώστε η εφαρμογή ενεμάτων παίρνει θεραπευτεί πλήρως.
Βήμα # 6: Ύστερα από δύο ημέρες όταν επιθεωρούν τις επιδιορθωθεί περιοχή, θα βρείτε ένα θολό υπολειμμάτων αρμολόγησης άφησε πίσω στο πλακάκι. Για να καθαρίσετε επάνω, πάρτε ένα στεγνό πανί και τρίψτε κατά τη διάρκεια των θολό αχλύ και θα πάρετε την κομψή εμφάνιση του πλακιδίου. Τέλος, εφαρμόσετε sealer ρευστοκονίαμα για να σφραγίσουν την ξηρά ενέματα. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί απορρόφηση του νερού στην ενέματα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Τσιμεντενέσεις πλακάκια? Ρευστοκονίαμα Καθαρίζοντας άκρες? Έτσι μπορείτε να δείτε ότι η διαδικασία της επισκευής ρευστοκονίαμα κεραμιδιών είναι εύκολο και όταν γίνεται από τον εαυτό σας, τότε μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα επίσης. Συνήθως, διαρκεί περίπου τέσσερις μέρες για να ολοκληρώσει το έργο το οποίο περιλαμβάνει μία ημέρα ο καθένας για την εφαρμογή του ενέματος και το φύραμα και δύο ημέρες στο μεταξύ να θεραπεύσει το ενέματα. Αν οι οδηγίες του κατασκευαστή ζητήσει περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει το ενέματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτό. Αυτό είναι επειδή αν δεν αποξηραμένων σωστά τότε το ένεμα να πάρετε βλάβη ξανά.