Prom κορσάζ

Πολλοί σκηνοθέτες του Χόλιγουντ έχουν επικεντρώσει θέματα ταινία τους για τις υψηλές χορό του σχολείου (μικρή για Promenade). Το πιο διάσημο ταινίες για νύχτα χορό οποία σχεδόν όλοι είναι εξοικειωμένοι με είναι, ποτέ δεν ήμουν Kissed, Pretty in Pink, 10 πράγματα που μισώ για σας, και πολλά άλλα. Το επίκεντρο της μερικές ταινίες είναι να πάρει για το σωστό φόρεμα χορού (για τα παιδιά και τα κορίτσια), πηγαίνοντας με τα πιο δημοφιλή τύπος / κορίτσι, μαλλιά, μακιγιάζ, παπούτσια, ουσιαστικά, τα έργα. Το τελικό πτυχή της ολοκλήρωσης, είτε ταυτίζονται, το φόρεμα prom / ντύσιμο, είναι τα κορσάζ χορό. Είναι μια τυπική μαύρη γραβάτα χορού όπου μαθητές λυκείου, στο τέλος της κατώτερο ή ανώτερο χρόνο λειτουργίας τους, στις ΗΠΑ και τον Καναδά έρχονται μαζί για το βράδυ. Δεν στολή δεν είναι πλήρης χωρίς αντιστοίχιση κορσάζ χορό για το ζευγάρι που πρόκειται να το χορό μαζί. Η παράδοση η αγόρι θα πάρουν ταιριάζουν κορσάζ καρπό χορό μαζί του και τοποθετήστε το πάνω στον καρπό του κοριτσιού όταν έρθει να την παραλάβει.
Κορσάζ για χορό έχει δύο κύρια συστατικά: τα λουλούδια και κορδέλες. Μπορείτε να βρείτε τους τόνους των όμορφων χρωμάτων, τόσο σε λουλούδια και κορδέλα για να ταιριάζει με τα ρούχα τους. Ανάλογα με τη σεζόν (επειδή τα γαρύφαλλα και τα τριαντάφυλλα so ξεπερασμένες), έχετε ποικίλες επιλογές μεταξύ κρίνα λεβάντα,, μαργαρίτες, και ορχιδέες. Τυπικό κορσάζ χορό, φτιαγμένο με λουλούδια, έχει 3 - 4 φρέσκα λουλούδια με αναπνοή λίγες μωρού και πολύχρωμη κορδέλα. Σήμερα, από τον ώμο φορέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, πράγμα που σημαίνει ότι κορσάζ χορό βρήκαν το δρόμο τους από την παραδοσιακή pin-up στο φόρεμα στον καρπό. Τα κορίτσια έχουν την τάση να φορούν μοναδικά κορσάζ χορό (φυσικά είναι διαφορετική από την υπόλοιπη κοπέλες στο χορό), με τους πλούσιους καλλωπισμούς όπως λεβάντα ελατήρια, χαριτωμένος τριαντάφυλλο μπουμπούκια, και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα για το σχεδιασμό το δικό σας φόρεμα χορού.
Πώς να κάνει κορσάζ Prom
Μπορεί να υπάρχουν φορές που τα κορίτσια ήθελα να κάνω τη δική του μοναδική κορσάζ τους χορό. Εγγυάται ότι παίρνετε αυθεντικότητα, επειδή κανένας άλλος μπορεί να αντιγράψετε την ιδέα σας, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε σε ένα μικρό κομμάτι των μετρητών, αν είστε σε έναν προϋπολογισμό (το οποίο γενικά συμβαίνει όταν όλα τα χρήματα πηγαίνουν για την αγορά του στολή). Είτε είστε καταστεί η κορσές για να εξοικονομήσουν χρήματα ή για την πρωτοτυπία, εδώ είναι μερικές γρήγορες βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να κάνουν κορσάζ χορό για τη μεγάλη ημέρα σας. Διαβάστε περισσότερα για τους τρόπους να κάνουν καρπού και χεριού κορσάζ.
Υλικά που απαιτούνται · 3 άνθη (τριαντάφυλλων & carnations or κρίνοι), Κορδέλα και τα διακοσμητικά, σύρματα, από καουτσούκ ζώνη συχνοτήτων, αναπνοή του μωρού'S · ψαλίδι κορσές ακίδων, Βήμα Νο 1: Κρατήστε τη λουλούδια και την αναπνοή του μωρού μαζί να δέσει γύρω από τα διακοσμητικά σύρματος. Κρατήστε λιγότερο από μία ίντσα του στελέχους στο κάτω μέρος και κόψτε το υπόλοιπο με το ψαλίδι.
Βήμα # 2: Με την κορδέλα (χρώμα επιλογής σας), τυλίξτε στελεχών στην τελευταία θέση με το μεσαίο τμήμα της κορδέλας και ασφαλίστε το με τη βοήθεια μια λαστιχένια ζώνη. Το συγκρότημα θα περίπου μια ίντσα πάνω από τον πυθμένα.
Βήμα # 3: Τυλίξτε το υπόλοιπο της κορδέλα για να καλύψει το συγκρότημα και τους μίσχους κάθε λουλούδια. τέλος Η κορδέλα θα παραμείνουν dangling στο κάτω μέρος (ίδιο μήκος πρώτο τελικό).
Διαβάστε περισσότερα για:? Μακιγιάζ Ιδέες για Prom; Prom Hairstyles για μεσαίες μαλλιά · Prom Hairstyles για Long μαλλιά · Διατηρείτε το κορσές στο ψυγείο με καθαρό misted νερό μέχρι να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε από το χορό. Κάντε το κορσάζ χορό κατά την ημέρα της εκδήλωσης, έτσι ώστε τα λουλούδια είναι φρέσκα για το βράδυ. Μόλις φορούν το κορσάζ χορό, φλούδες δυο πέταλα από τα τριαντάφυλλα για να φανεί καθαρά. Προσπαθήστε να μην υπερ-ομίχλη τα λουλούδια, διαφορετικά θα καταλήξετε με τα σήματα του νερού για τα πέταλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολύχρωμο κορσάζ χορό για τους φίλους σας, αν όλοι πηγαίνουν μαζί, και αναμειγνύεται και ταιριάζουν με ρούχα σας. Διασκεδάστε!