Ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας

Although άνδρες unperturbed από του προσώπου τρίχα, ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας γυναικών σημαίνει ότι μετατρέπονται σε παρανοϊκό. Οι άνδρες θα έχουν πιο εύκολο, δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να ξυρίζουν κάθε ανεπιθύμητη τρίχα στα πρόσωπά τους. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά πρέπει να δοκιμάσετε άλλες λύσεις, ορισμένες από τις οποίες ακόμα και επώδυνες.
Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για ανεπιθύμητης αύξησης του προσώπου των γυναικών. Μια ασθένεια αποκαλείται σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και οι παρενέργειες από τη χρήση ορισμένων φαρμάκων είναι οι πιο κοινοί λόγοι. Οι διαφορετικές προσωρινές και μόνιμες ανεπιθύμητης του προσώπου μέθοδοι αφαίρεσης τρίχας για τους άνδρες και τις γυναίκες εξετάζονται παρακάτω.
Ανεπιθύμητη του προσώπου αφαίρεση τρίχας για άνδρες και γυναίκες
Tweezing? Tweezing είναι μια από τις δημοφιλείς μεθόδους που εγκρίθηκαν από τις γυναίκες για ανεπιθύμητη του προσώπου αφαίρεση τρίχας. Αφορά μάδημα οποιαδήποτε ανεπιθύμητη τρίχα, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ουλές ή ερεθισμό των θυλάκων των τριχών γύρω από τις περιοχές όπου τα μαλλιά αφαιρέθηκε από. Είναι, επίσης, διαπιστώσει ότι όταν τρίχα αυξάνεται πίσω μετά αφαιρείται με tweezing, είναι πιο παχύ και χονδροειδές. Έτσι δοκιμάστε και αποφύγετε την αποτρίχωση με λαβίδα, εκτός, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Αποτρίχωση Κρέμες? Επίσης γνωστό και ως αποτριχωτικές κρέμες, του προσώπου αφαίρεση τρίχας κρέμες βοηθούν στη διάλυση τρίχα από τη βάση του είναι ωοθυλακίου. Την κρέμα μπορεί να οδηγήσουν σε ορισμένα παρενέργειες όταν χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο και επίσης δεν εντελώς σκουπίσει έξω όλα τα μαλλιά. Το καλό μέρος γι 'αυτά τα κρέμες είναι ότι είναι φτηνή και εύκολη στη χρήση για τους ανθρώπους απρόθυμοι να χρησιμοποιούν άλλες διαθέσιμες επιλογές.
Αυξητική? Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα, ειδικά αυτά παρόντες στο πάνω χείλος και γύρω από τις πλευρές του προσώπου. Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος για να αφαιρέσετε τα μαλλιά γύρω από την περιοχή πηγούνι, τα μαλλιά γύρω από αυτό το μέρος είναι πιο παχύ. Σκούρο δέρμα άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα, όπως αποχρωματισμό ή ερεθισμό του δέρματος γύρω από τις περιοχές όπου αποτρίχωση γίνεται. Διαβάσετε αναλυτικά on παρενέργειες αποτρίχωση.
Λεύκανση? Αυτός είναι ο απλούστερος και ο πιο γρήγορος τρόπος ανεπιθύμητη του προσώπου αφαίρεση τρίχας. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες και δεν ποσό του πόνου εμπλέκεται το πρόσωπο που περνά μέσα από αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη την ανέξοδη φύση των διαφόρων κιτ λεύκανση διατίθενται στην αγορά, αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή. Μόνο πράγμα που μπορούν να σας κρατήσει μακριά από τη χρήση αυτού είναι οποιαδήποτε ενόχληση που προκαλούνται από την λεύκανση του δέρματος μετά.
Ηλεκτρόλυση? Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να καταργήσετε οριστικά προσώπου τρίχα. Στη μέθοδο αυτή, είναι ηλεκτρικών παλμών αποστέλλονται ρίζες των προσώπου τρίχα, που τους καταστρέφει. Πρόκειται για μια μακρά επεξεργασία που συνεπάγεται πολλαπλές συνόδους των πολλών ωρών με το γιατρό. Επίσης, είναι μια εξαιρετικά επίπονη διαδικασία καθώς και συνεπώς σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να πάτε για την ηλεκτρόλυση.
Η θεραπεία με λέιζερ? Μια μοντέρνα και πολύ δαπανηρές τεχνική για να απαλλαγούμε από αζήτητα προσώπου τρίχα είναι η τρίχας λέιζερ μέθοδος αφαίρεσης. Στη διαδικασία αυτή, το δέρμα υπόκειται σε ακτίνες λέιζερ, η οποία θερμαίνεται και να καταστρέψουν όλα τα σκούρα χρώματα υπάρχουν στο προσώπου τρίχα. Παρόλο που θεωρείται μόνιμη, έχουμε αποτελέσματα αυτής της μεθόδου παρατηρηθεί να διαρκέσει για περίπου 6 με 8 μήνες το μέγιστο. Dark άνθρωποι του δέρματος θα πρέπει να κρατήσει μακριά από αυτό και μια κοινή παρενέργεια της θεραπείας με λέιζερ είναι αλλαγή στη χρώση του δέρματος.
Threading? Threading είναι μία κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες, να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για να πάρει έξω την τρίχα από ένα μικρό κομμάτι σε σχέση με μεγαλύτερες περιοχές. A νήμα twitched και κύλησε πάνω ανεπιθύμητη τρίχα να το αφαιρέσετε. Threading μπορεί να πάρει λίγο επώδυνη μερικές φορές και επιτρέπει επίσης τρίχα για να αυξηθεί γρήγορα πίσω σε σύγκριση με άλλες μεθόδους.
Ξύρισμα? Για τους άνδρες, ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα με το ξύρισμα μακριά. Αυτό είναι το πιο απλή, γρήγορη και παρενέργεια ελεύθερη τεχνικές μεταξύ όλων των άλλων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, ένα ξυραφάκι ή ακόμη και μια ευθεία ξυράφι για να αρθούν όλα τα ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας μέσω ξύρισμα. Για τις γυναίκες αν και ξύρισμα δεν είναι πολύ αποτελεσματική. Αυτό συμβαίνει επειδή το ξύρισμα, κάνει τα μαλλιά αυξάνεται πίσω πιο χονδροειδείς και παχιά απ 'ότι στο παρελθόν ήταν. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα ειδικά σχεδιασμένο ξυρίσματος ξυράφια διαθέσιμα στην αγορά την οποία οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Προσώπου Αποτρίχωση για άντρες? Προσώπου Αποτρίχωση για τις γυναίκες? Προσώπου Αποτρίχωση για άνδρες και γυναίκες? Είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους τρόπους που αναφέρονται ανωτέρω. Ωστόσο, πρέπει να ελέγξετε με το δερματολόγο σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κρέμες και συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν την ορθή λήψη αποφάσεων και τη δυνατότητα για οποιαδήποτε από τις μόνιμες επιλογές του προσώπου αφαίρεση τρίχας.