Ίδρυμα για Λιπαρό Δέρμα

Κάθε γυναίκα που ισχύει μακιγιάζ φαίνεται για το τέλειο βάσεων που θα την βοηθήσει να επιτευχθεί μια ακτινοβόλο και μάλιστα τον τόνο του δέρματος. Ένα ίδρυμα θα πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τον τόνο του δέρματος του ατόμου ως όλα τα είδη διαμόρφωσης ιδρύματος δεν είναι κατάλληλη για όλους. Οι άνθρωποι με ξηρή ή κανονική επιδερμίδα δεν έχουν πρόβλημα να βρουν ένα ίδρυμα κατάλληλο για αυτούς. Αλλά δεν είναι η περίπτωση με τα άτομα με λιπαρό δέρμα. Το λιπαρό δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και είναι επιρρεπής σε breakouts αν εφαρμόσετε βαρύ μακιγιάζ που δεν αφήνει το δέρμα αναπνέει. Μια καλή βάση για λιπαρό δέρμα θα πρέπει να συμβάλει στην conceal μικρές ατέλειες όπως τα σημάδια γήρανσης, κηλίδες ήλιο, δυσχρωμιών του δέρματος και άλλα δευτερεύοντα προβλήματα χωρίς φράζει τους πόρους.
Λιπαρό Δέρμα Ίδρυμα
Πολλές γυναίκες έχουν μια δυσκολία βρίσκοντας την ιδανική βάση για λιπαρό δέρμα. Χρησιμοποιώντας ένα ίδρυμα είναι απαραίτητη για τις γυναίκες που έχουν λιπαρό δέρμα, δεδομένου ότι βοηθά να κρύψει τις ατέλειες και δίνει μια ακόμη τελειώσει. Αγορά μη comodogenic ιδρύματος που είναι ιδιαίτερα σήμαινε για το λιπαρό δέρμα και βοηθούν να δώσουν ματ φινίρισμα και βοηθά στην απορρόφηση του πλεονάζοντος πετρελαίου. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό ποσό το concealer στο δέρμα σας και να αποφευχθεί η συσσώρευση πάρα πολύ από αυτό, όπως θα καταλήξετε cakey και τεχνητά. Αυτό επίσης θα φράξει τους πόρους σας οδηγεί σε πολλές άλλες δερματικές παθήσεις, όπως φλεγμονές του δέρματος και των breakouts. Επίσης είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα σφουγγάρι ή ένα πινέλο για να εφαρμόσουν τα θεμέλια για το λιπαρό δέρμα, αντί των δακτύλων σας. Παρόλο που είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας, αλλά θα καταλήξετε να μεταφέρει ακόμη περισσότερο πετρέλαιο στο πρόσωπό σας. Όταν αγοράζετε λιπαρό δέρμα θεμέλιο, δοκιμάστε διαφορετικές μάρκες και διατυπώσεις για να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για σας. Μην κάνετε το λάθος επιλογή του σκίασης swiping κάποια βάση στο πίσω μέρος του χεριού σας όπως τον τόνο του δέρματος του χεριού σας είναι πολύ διαφορετική από το πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος για να εξακριβώσετε σωστή απόχρωση ίδρυμα πρέπει να εφαρμόσει τρεις αποχρώσεις που πιστεύετε ότι ταιριάζει με τον τόνο δερμάτων σας στο πλάι του σαγονιού σας. Βγες έξω στο φως του ήλιου, και το ίδρυμα που συγχωνεύει για να το δέρμα σας είναι η σωστή απόχρωση. Ίσως θα θέλατε επίσης να διαβάσετε για τις καλύτερες μακιγιάζ για το λιπαρό δέρμα.
Τα άτομα με λιπαρό δέρμα δεν θα πρέπει να βασίζονται χρησιμοποιείτε την κρέμα ίδρυμα ή ίδρυμα μους. Είναι πιο κατάλληλο για το ξηρό δέρμα και ώριμο δέρμα που χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση. Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι ιδρύματος δώσει τη μέγιστη κάλυψη και έχει μακρά διαμονή εξουσία, μπορεί να μπλοκάρει τους πόρους και breakouts αιτία. Το καλύτερο θεμέλιο για το λιπαρό δέρμα είναι σκόνη που βασίζονται στην, θεμέλιο μεταλλικά και τα υγρά θεμέλια για το λιπαρό δέρμα. Σκόνη βασισμένο ίδρυμα δίνει φως σε μέσο κάλυψης, αλλά είναι εξαιρετικό για την απορρόφηση του πετρελαίου και κρατά το λάδι επιδερμίδα και φρέσκα looking όλη την ημέρα. Υπάρχουν πολλά ιδρύματα σε σκόνη που έρχεται με SPF και ως εκ τούτου δεν απαιτούν καμία συμπληρωματική λοσιόν SPF ή κρέμα γάλακτος. Ένα άλλο όφελος του ιδρύματος σε σκόνη για το λιπαρό δέρμα είναι ότι έρχονται σε πρακτικό συμπυκνώνει και έτσι μπορείτε να τους φέρει ακόμη και στις πιο συμπλέκτη dainty σας. Ορυκτά θεμέλιο μακιγιάζ are θείο δώρο για τις γυναίκες που έχουν λιπαρό δέρμα. Προέρχονται από τη σύνθλιψη οξείδιο του αλουμινίου, οξείδιο του τιτανίου, οξείδιο του ψευδαργύρου και άλλων μεταλλευμάτων σε μια πολύ λεπτή σκόνη. Είναι πολύ ελαφριά και μπορούν να συμβάλουν στη συγκράτηση λάμψη χωρίς να φράζει τους πόρους του δέρματος. Μια άλλη καλή βάση για το λιπαρό δέρμα είναι το υγρό προς σκόνη ίδρυμα. Συνδυάζει πολύ καλά με το δέρμα και είναι επίσης πολύ φως στο υφή. Διαβάστε περισσότερα για? Καλύτερη βάση για λιπαρά δέρματα? Να αναπληρώσετε λιπαρά δέρματα? Mineral Makeup για λιπαρά δέρματα? Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για θεμέλια για το λιπαρό δέρμα. Μερικά από τα καλύτερα θεμέλια για το λιπαρό δέρμα είναι Estee Lauder για Double Wear, Super Clinique είναι ισορροπημένη Ιδρύματος, Bare Ορυκτά SPF 15 Foundation, Laura Mercier πετρέλαιο δωρεάν Ίδρυμα, Nars Sheer Ματ Ιδρύματος, Diorskin Icone Photo Perfect Crème-to-Κόνις Μακιγιάζ, Lancôme Adaptive Συνεχής Δέρμα Μακιγιάζ Εξισορρόπηση SPF10 and Lauder Estée Double φοράτε Φως Stay-in-Place Μακιγιάζ. Αν έχετε λιπαρό δέρμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια βάση πριν από την εφαρμογή ίδρυμα.