Christian Dating Κανόνες

Ποιος καρέ αντιλήψεις μας σχετικά με χρονολόγηση; Οι περισσότεροι από τους χρονολογείται έννοιες που έχουν σχηματιστεί στο μυαλό μας είναι με αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, talk shows, σαπούνια, κλπ. Ωστόσο, είναι στο χέρι μας να επιλέξουν να συμπιεστεί σε καλούπι του κόσμου. Ρωμαίους 12:2, λέει, δεν πληρούν πλέον στο πρότυπο αυτού του κόσμου, αλλά να μετατραπούν από την ανανέωση του μυαλού σας. Τότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να εγκρίνει αυτό που θα Θεός είναι - καλό, παρακαλώντας του και τέλεια θέληση. Λοιπόν, πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το στίχο στη χρονολόγηση; Είναι πολύ απλό, εμείς επιτρέπουν τον κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους γύρω μας, κλπ. για να μας πείτε με ποια πρότυπα θα ζήσουμε ή θα πρέπει να επιτρέπουν την Αγία Γραφή για να μας καθοδηγήσει;
Η Αγία Γραφή είναι ο «Λόγος του Θεού», που έχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Είμαστε πρόθυμοι να επιτρέψει ο Θεός για να μας κατευθύνουν σε αυτόν τον τομέα της χρονολόγησης; Αν και η Βίβλος δεν αναφέρει τον κατάλογο καθορίζει ένα σύνολο χριστιανικών κανόνων που χρονολογούνται, υπάρχουν διάφορες οδηγίες που δίδονται για μας που θα μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα.
Christian Dating
Το κύριο ερώτημα «θα πρέπει να σας την ημερομηνία κατά πρώτο λόγο; είναι ένα μόνο μπορείτε να απαντήσετε μόνοι σας. Ο απλός λόγος είναι, δεν υπάρχουν πληροφορίες για χρονολόγηση ή δεν χρονολογείται στην Αγία Γραφή. Dating είναι μια πολιτιστική έννοια και αν τον πολιτισμό σας δέχεται χρονολόγηση, τότε δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα. Ωστόσο, πολλές περιοχές του κόσμου δεν δέχονται χρονολογείται ως ηθικά αποδεκτή πρακτική. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, που χρονολογείται είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική, όμως, σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, οι αραβικές χώρες, κλπ. χρονολόγηση δεν είναι κοινώς αποδεκτό δεδομένου ότι είναι στη Δύση. Χριστιανική χρονολόγηση σε ορισμένες περιοχές είναι ανοιχτά επιτρέπεται για singles που προσεύχονται για έναν συνεργάτη ζωής. Διάφορες χριστιανικές χρονολογώντας περιοχές είναι διαθέσιμα όταν Christian singles ενταχθούν και να αναζητήσουν αδελφή ψυχή τους.
Ας δούμε τι η Βίβλος πρέπει να πει για τις σχέσεις και το γάμο. Κανόνες αυτοί πραγματοποιούνται από τον Θεό να μην τοποθετήσετε ένα βάρος για μας ή να μας εκφοβίσουν, αντί να μας βοηθήσετε να καθορίζονται ασφαλή όρια για τον εαυτό μας, έτσι ώστε να μην πάει παραστρατημένος. Οπότε ας το μυαλό σας να είναι δεκτικός!
Κανόνες Christian Dating
Να διατηρηθεί η Δεξιά Focus? Αν ο Θεός δεν είναι η πρώτη αγάπη σας, τότε μην την ημερομηνία αυτή. Είναι τόσο απλό! Οι νέοι άνθρωποι που αναζητούν την αγάπη από την φίλη τους ή φίλο αγόρι θα καταλήξει δυσαρεστημένοι. Δεν μπορείτε να εισάγετε μια σχέση αγάπης να αναζητεί, αντί να πάρει μόνο σε μια σχέση, αν μπορείτε να δώσετε την αγάπη. Αν είστε κενές εντός και ψάχνουν για κάποιον να καλύψουμε αυτό το κενό, που χρονολογούνται δεν είναι η λύση. Αν ο φίλος κορίτσι ή το αγόρι σας επιδιώκει επίσης την αγάπη, αντί να δίνει την αγάπη, τότε είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή!
Μπορείτε να δώσετε μόνο άνευ όρων αγάπη, αν ο Ιησούς έχει πλημμυρίσει την καρδιά σας με αγάπη. Φαντάσου οι δυο σας προσπαθείτε να αντλούν νερό από πηγάδι, σκέφτεται η άλλη την πλήρωση της καλά, για να διαπιστώσουμε ότι κάθε φορά που ο κουβάς έρχεται είναι άδειο. Αν εξακολουθείτε να εισάγετε μια σχέση αν δεν βρουν την αγάπη και την ασφάλεια στον Ιησού, στη συνέχεια, μετά από τα αστέρια και λάμψη του infatuation έχει ξεθωριάσει, θα βρείτε τον εαυτό σας περιβάλλεται από τις περιόδους της απογοήτευσης. Οι δύο από σας θα συνειδητοποιήσετε σας παιδιά δεν γίνονται για μία την άλλη και κινείστε να αναζητήσει άλλον. Είναι μια αξιολύπητη φαύλος κύκλος.
Αν κενές σας να πάει στην εκκλησία και διαβάστε τη Βίβλο σας. Αφήστε τον Ιησού να σας γεμίσει με αιώνια αγάπη Του. Ζητήστε ένα πρόσωπο ισχυρή στο Χριστό για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να έχουν το δικαίωμα εστίασης κατά την πληκτρολόγηση χρονολόγηση. Ημερομηνία μόνο αν έχετε τη δυνατότητα να δώσει αγάπη. Ακολουθήστε αυτό και θα απολαύσετε χρονολόγηση της περιόδου σας. Επιπλέον, αν δεν σας εύχομαι το χρονολογείται στο τέλος στο γάμο, μην ημερομηνία. Ραντεβού με σκοπό να έχει temporary διασκέδαση δεν είναι σωστό. Ελέγξτε τις προθέσεις σας και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσουμε μπροστά. Μην τοποθετείτε το κάρο μπροστά από το Bullock και όλα θα πάνε καλά!
Ποιον πρέπει να Ημερομηνία? Αν ο Ιησούς είναι ο πρώτος έρωτας της ζωής σας και έχει πλημμυρίσει την καρδιά σας με την αγάπη Του, στη συνέχεια, να προχωρήσουμε στην επόμενη ερώτηση του «ποιον πρέπει να ημερομηνία;" Η Αγία Γραφή θέτει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για το σημείο αυτό. 2 Κορινθίους 6:14 λέει, Να μην είναι προσδεμένη μαζί με τους απίστους. Προς ποιον σκοπό τη δικαιοσύνη και την κακία κοινό έχουν; Ή τι υποτροφίας μπορεί να ανάψει έχουν με το σκοτάδι; Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι δεν την ημερομηνία μη πιστούς. Ακριβώς επειδή έχουμε γεννηθεί στις χριστιανικές οικογένειες δεν σημαίνει ότι γινόμαστε χριστιανοί. Ναι, στα μάτια του κόσμου έχουμε σίγουρα ονομάζονται χριστιανοί, ωστόσο, μπορούμε μόνο να ονομαζόμαστε Χριστιανοί αν έχουμε κάνει μια προσωπική δέσμευση για τον Ιησού Χριστό, μετά τη θέση την πίστη μας σε Αυτόν και ομολογώντας ότι είναι Θεός.
While χρονολογείται θα πρέπει να ελέγξετε αν οι δύο είναι εξίσου προσδεμένη. Είναι αυτός ή αυτή που σας χρονολόγηση οπαδός του Ιησού Χριστού; Έχει αυτός ή αυτή έκανε μια προσωπική δέσμευση; Μην προσκολλώνται στην ελπίδα ότι μια μέρα, μπορείτε να μετατρέψετε το άτομο και να οδηγήσει σε αυτόν τον Χριστό. Αυτό είναι ένα κοινό λάθος ζευγάρια κάνουν. Αισθάνονται μετά τον γάμο με το πρόσωπο, ή αυτός μπορούν να αλλάξουν τον σύζυγό τους. Να μην προσπαθήσουμε να αλλάξουμε και να μετατρέψετε οποιοδήποτε πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό θα μισώ μόνο ακόμα περισσότερο και θα δυσανασχετούν Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς. Έτσι, μόνο να προσδεμένη με τους πιστούς. Πώς αυτό το ζήτημα; Λοιπόν, εξετάσει το παράδειγμα των δύο αλόγων με ένα σχοινί δεμένο σε ένα πόδι του κάθε άλογο. Εάν τοποθετήσετε δύο σωρών σανού σε διαφορετικές άκρες και αφήνουν την άλογα να πάνε και έχουν γεύμα τους, τι συμβαίνει; Εάν ένα άλογο θέλει να φάει από «Α» σωρό και το δεύτερο άλογο θέλει να φάει από σωρό «Β» και τα δύο είναι εξίσου πεισματάρης και αρνείται να υποκύψει, ποια θα είναι η έκβαση be?
Είναι απλό, τόσο με τα πόδια προς την αντίστοιχη πασσάλους, αλλά, λόγω του καλωδίου σύνδεσης τους δεν μπορούν να καταλήξουν σανό τους. Επιπλέον, το καλώδιο σύνδεσης τους θα τρίβουν μόνο τρόπο του στο δέρμα τους και να τους προκαλέσει να βλάψει και αιμορραγούν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μια γάμο δεσμεύοντος δύο άνθρωποι διαφορετικών πεποιθήσεις, διαφορετικές αρχές. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι από δύο θρησκειών δεν μπόρεσαν να ζήσουν μαζί, οι βαθμολογίες των ανθρώπων άνισα προσδεμένη, ωστόσο, με τον τρόπο αυτό είμαστε χάνοντας μόνο τις ευλογίες του Θεού είχε στο κατάστημα για μας αν είχαμε παντρευτεί ένα πρόσωπο στη θέλησή του. Προσευχηθείτε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρονολόγηση. Φέρε τον ενώπιον του Θεού και να ζητήσει από τον Θεό αν αυτός ή αυτή είναι σε τέλεια θέλημά Του. Προσευχηθούμε ότι η πόρτα θα κλείσει εάν αυτός ή αυτή δεν είναι το σωστό πρόσωπο για σας. Ο Θεός ποτέ δεν θα αναγκάσει τη γνώμη του σχετικά με εσάς. Μπορείτε να παντρευτείτε τον οποίο θέλετε, είναι δική σας επιλογή. Είναι επίσης επιλογή σας αν θέλετε να αναζητήσουν θα Θεού στον τομέα αυτό. απόφαση Εμπιστοσύνη Θεού. Θα σας δώσει μόνο την «BEST»! Διαβάστε περισσότερα περίπου σε χάρη και ελεύθερη βούληση.
Αντλώντας από τις γραμμές? Ο κόσμος δεν βλέπει στον ύπνο με ημερομηνία σας ως μια μεγάλη υπόθεση. Στην πραγματικότητα, ζούμε σε σχέσεις που είναι τόσο ευρέως αποδεκτό ότι το συμβόλαιο του γάμου δεν είναι πλέον θεωρείται σημαντικό πριν από έναν άνδρα και μια γυναίκα να ενωθούν. Πορνεία, προγαμιαίο σεξ, κλπ. θεωρείται τόσο casually αυτές τις μέρες ότι είναι τόσο εύκολο για τους νέους ανθρώπους να είναι αναρροφείται στην τάφρο της σεξουαλικής αμαρτίας. Την Αγία Γραφή αναφέρει σαφώς σε 1 Κορινθίους 6: 18, φεύγετε από την σεξουαλική ανηθικότητα. Όλα τα άλλα αμαρτίες έναν άνδρα διαπράττει βρίσκονται εκτός σώμα του, αλλά εκείνος ποιος αμαρτίες σεξουαλικά αμαρτίες ενάντια δικό του σώμα. Δεν ξέρετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που βρίσκεται σε εσάς, τους οποίους έχετε λάβει από τον Θεό; Δεν είστε σας δικές? Ήσαστε αγόρασε προϊόντα σε τιμή. Ως εκ τούτου τιμήσει τον Θεό με το σώμα σας.
Έτσι, είναι σαφές ότι μέχρι ένα ζευγάρι δεν εισέρχεται τη διαθήκη του γάμου, έχουν σεξουαλικές σχέσεις είναι αμαρτία. Σεξουαλική αμαρτία έχει ολέθριες συνέπειες, οπότε δεν παίζουν ο ανόητος. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε να μπουν στον πειρασμό στον τομέα αυτό είναι να αποφευχθεί η συνάντηση στο μέρος όπου οι δύο θα είναι μόνος. Πηγαίνετε γύρω από την πολυκοσμία ή παρέα με άλλα ζευγάρια. Όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι οι ευάλωτες. Με την αποφυγή απομονωμένα μέρη, κάποιος μπορεί μάλιστα να εμποδίσει οποιαδήποτε περιθώρια για πειρασμό να την αναλάβει. Θυμηθείτε ότι ακόμα κι αν και οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλο και δεσμεύτηκαν να παντρευτούν, τίποτα δεν δικαιολογεί σεξ πριν τον γάμο. Η σειρά είναι αγάπη, γάμος και σεξ, μη αγάπη, σεξ και γάμο. Honor Θεό στην σχέση σας και Εκείνος θα τιμήσει εσάς και σύζυγό σας. Διαβάστε περισσότερα για το τι λέει η Αγία Γραφή για την έκτρωση;
Αυτοί είναι ακριβώς τρεις από τις θεμελιώδεις χριστιανικές κανόνες χρονολόγησης. Εάν το ίδρυμα βρίσκεται, ακριβώς στο κτίριο κατασκευάστηκε σε αυτήν, θα παραμείνει σταθερό. Φέρε επιθυμίες της καρδιάς σας μπροστά στο θρόνο του Θεού και να δούμε πως θα ευλογήσει τη ζωή σας άφθονα! Ο Θεός να σας ευλογεί!