Deck Κτίριο Σχέδια

Ένα ήσυχο βράδυ spent χαλάρωσης σε μια ξαπλώστρα θέα στον κήπο σας φαίνεται σαν μια πολύ παρήγορο ιδέα! Το κατάστρωμα χρησιμεύει ως μια μεταβατική ζώνη μεταξύ σπίτι και τον κήπο σας. Κατάστρωμα είναι μια εναλλακτική λύση για ένα αίθριο, όταν το έδαφος γύρω από το σπίτι σας είναι ιδιαίτερα άνιση, κεκλιμένες ή soggy. Φυσικά, ένα θέμα της επιλογής του και στυλ πολύ. Το κατάστρωμα είναι λίγο πιο επιπλέον εξωτερικό χώρο διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε τη θέα στον κήπο. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς να πάει για το σχεδιασμό κατάστρωμα κατασκευαστικά σχέδια σας. Δεν συζητούν τα σχέδια του κτιρίου πισίνα κατάστρωμα που είναι εντελώς διαφορετικό είδος δομών.
Συμβουλές για το σχεδιασμό Deck Κτίριο σχέδια? Αν θέλετε πράγματα που πρέπει να γίνει σε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, είναι καλύτερα να προγραμματίσουν και να εκτελέσουν οι ίδιοι! Το ίδιο ισχύει και με το σχεδιασμό κατάστρωμα κατασκευαστικά σχέδια. Αντί για την προσκόλληση σε έτοιμα σχέδια, μπορείτε να σχεδιάσετε τη γέφυρά σας, λαμβάνοντας ιδιαίτερες ανάγκες σας υπόψη. Deck κτίριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσει στο μέγιστο του υπαίθριου ζωτικού χώρου σας. Μια γέφυρα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πολύ περισυλλογή, τη χαλάρωση και μπορεί επίσης να διπλασιαστεί επάνω ως τόπο κόμμα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να πάτε για την οικοδόμηση μιας δέσμης σχέδιο.
Αποφασίστε Στις Deck Τοποθεσία? Πρώτο πράγμα που κάνει, φυσικά, είναι να αποφασίσει σχετικά με την τοποθεσία του καταστρώματος σας. Θα μπορούσατε να το φέρει στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σας, στο πίσω μέρος ή να είναι μια αυτόνομη γέφυρα στον κήπο. Θα μπορούσατε να το επισυνάψετε στην είσοδο της κουζίνας σας πάρα πολύ. Ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη είναι η δυνατότητα πρόσβασης του καταστρώματος από το σπίτι σας και το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί. Μόλις αποφασίσετε σχετικά με τη θέση, ελέγξτε τη βαθμολόγηση του εδάφους και αποφασιστικότητα. Μια γέφυρα θα απαιτήσει στέρεο έδαφος, και εάν υπάρχει μια πλαγιά, θα χρειαστεί να το επίπεδο ανάλογα.
Μετρήσεις!? Επόμενο πράγμα που κάνει είναι το μέτρο από την πλευρά του σπιτιού στο οποίο βάζετε επάνω από το κατάστρωμα. Με τις σωστές μετρήσεις, μπορείτε να προγραμματίσετε την τράπουλα σχέδιο κτίριο του δικαιώματος διαστάσεις. Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα και να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το διαθέσιμο χώρο για την παρουσίαση του καταστρώματος.
Ξέρτε τα Μέρη Basic ενός Deck? Γνωρίζετε τα βασικά μέρη του καταστρώματος δομής. Να εκπονηθούν κατάστρωμα κατασκευαστικά σχέδια, θα πρέπει να γνωρίζετε τα διάφορα μέρη που αποτελούν μια γέφυρα σταθερή. This περιλαμβάνει μπλοκ προβλήτα, θέσεις και μεγέθη στήριξης που δημιουργούν τη γέφυρα υπόγειο. Καθολικά are κάπροι που συνδέουν το κατάστρωμα με τα στερεά δομή του σπιτιού. Έπειτα, υπάρχουν και ακτίνες που είναι οι πυλώνες που στηρίζουν μια τράπουλα. Καταστρώματα και η RIM δοκοί είναι τα μέρη που αποτελούν την κορυφή δομή. Κιγκλίδωμα αποτελεί ουσιαστικό μέρος μιας δέσμης που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο σχεδιασμό. Σκάλα θα πρέπει να προστεθούν στο κατάστρωμα ενός ή των δύο πλευρών. Διαβάστε περισσότερα για? Πώς να χτίσει ένα κιγκλίδωμα γεφυρών? Πώς να χτίσει γέφυρα Stairs? Περιηγηθείτε Deck υποδείγματα? Περάστε από τα περιοδικά εγχώριας βελτίωσης για μερικές ενδιαφέρουσες κατασκευαστικά σχέδια κατάστρωμα. Θα μπορούσατε επίσης να ψάξετε on-line για μερικές καλές σχεδιασμό κατάστρωμα και ιδέες διακόσμησης. Σημειώστε τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που σας αρέσει.
Αποφασίζει σχετικά με επιπλέον παροχές? Αποφασίστε αν θέλετε να έχετε μια εγκατάσταση μπάρμπεκιου στο κατάστρωμα. Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκής χώρος για καρέκλες. Αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα στο κατάστρωμα σας, θα μπορούσατε να το σχέδιο να έχει οθόνες. Μια γενική άποψη για τους σκοπούς για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τράπουλα, θα σας βοηθήσει να αποφασίσει σχετικά με τις ανέσεις που θα συμπεριληφθούν. Θα πρέπει επίσης να προγραμματίσει έξω κατάστρωμα φωτισμού και αποχέτευσης. Διαβάστε περισσότερα για κατάστρωμα άκρες φωτισμού.
Σκέψου την οικοδόμηση Υλικών & Προϋπολογισμός? Υπάρχουν πολλές επιλογές, όταν πρόκειται για επιλογή του υλικού του κτιρίου για τη γέφυρά σας. Που θα μπορούσατε να πάτε για την πίεση που έλαβαν έλατο στρίφωμα, νότια πεύκο. Μια άλλη επιλογή είναι παλιό κέδρος ανάπτυξη ή τριανταφυλλιάς, αλλά είναι αρκετά δαπανηρή. Αναχώρηση σύνθετα υλικά καταστρώματα που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα για κατάστρωμα κτίριο. Αποφασίστε το είδος ξύλου που τον προϋπολογισμό σας υπόψη.
Κάντε μια πρόχειρη σκίτσο? Μετά από όλα τα brain storming, καθιστώντας την ένα σκίτσο για το ιδανικό σχέδιο οικοδόμησης κατάστρωμα μπορούν να αρχίσουν. Κάντε μια πρόχειρη σκίτσο σε ένα διάγραμμα και να είναι με την κλίμακα για να πάρετε μια ρεαλιστική ιδέα. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα του ενός προγράμματα και να επιλέξετε αυτό που είναι το πιο δυνατό και ανάλογο προς τον προϋπολογισμό σας. Μόλις ολοκληρώθηκαν η μελέτη είναι έτοιμη, μπορείτε να υποβάλετε το σκίτσο με ανάδοχο ή σχεδιαστή τοπίο. δουλειά του θα γίνει ευκολότερο οφείλεται στη μορφολογία του σχεδίου σας. Μπορεί να προτείνει κάποιες βελτιώσεις και να κάνει ορισμένες πρακτικές προτάσεις στο κατάστρωμα κατασκευαστικά σχέδια που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε. Με αυτό είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κατάστρωμα κατασκευή, η οποία σίγουρα θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ξύλο Κατάστρωμα Design Ιδέες? Πώς να σχεδιάσει ένα κατάστρωμα · Deck Προστασίας, Ας ελπίσουμε ότι, το σχεδιασμό κατάστρωμα κατασκευαστικά σχέδια δεν είναι πλέον αντιληπτή ως μια σκληρή δουλειά μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου! Ο χρόνος που στο σχεδιασμό είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, όταν το τελικό προϊόν είναι πλήρως ικανοποιητική.