Μάζεμα χρωματα

Έχετε αγοράσει σπίτι και θέλετε να το βελτιώσουμε, αλλά είναι πολύ σύγχυση για το ποια θα ήταν η καταλληλότερη χρώματα για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Λοιπόν, μαζεύοντας χρώματα χρωμάτων δεν είναι ότι σκληρά. Ας προχωρήσουμε με αυτό!
Picking χρωματα - Ένα τις δυσκολότερες Jobs
Νωρίτερα, όταν υπήρξαν περιορισμένες επιλογές σε χρώματα και χρώματα, ήταν αρκετά εύκολο για τους ανθρώπους να επιλέγουν τα κατάλληλα χρώματα για εσωτερικές και εξωτερικές σπίτι τους. Αλλά σήμερα, καθώς η τεχνολογία προχώρησε και έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις των λαών ", υπάρχουν πολλές επιλογές και οι θεωρίες είναι διαθέσιμα, για τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε την απλή απόθεση πλησιέστερο καταστήματα ανεφοδιασμού χρωμάτων σας. Σίγουρα θα εκπλαγείτε να δούμε τις ποικιλίες σε χρώματα και αποχρώσεις.
Μάζεμα χρώματα βαφής για το σπίτι σας
Μάζεμα Εσωτερικών Paint Χρώματα? Κατά την επιλογή των χρωμάτων για εσωτερική ζωγραφική, θα πρέπει να εξετάσει πολλά σημαντικά σημεία. Πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα ανάλογα με τη λειτουργία ή τη χρήση του δωματίου που θέλετε να βάψετε και τις συνθήκες φωτισμού. Αν είναι η κρεβατοκάμαρα που θέλετε να βάψετε, θα πρέπει να επιλέξετε πιο μαλακό και πιο ανοιχτά χρώματα που θα φέρει τη χαλάρωση στο νου και τα μάτια σας. Αν θέλετε να βάψετε αίθουσα για παιδιά, έχετε την επιλογή να επιλέξουν ένα συνδυασμό οποιωνδήποτε φανταχτερά και λαμπερά χρώματα που τα παιδιά σας θα αγαπήσουν. Στην περίπτωση σαλόνι, επιλέγουν εκείνοι που θα έχουν ένα φιλόξενο αφή τους. Κατά τη λήψη αποφάσεων σχετικά με χρώματα στο εσωτερικό χρώμα, μπορείτε επίσης να χρειάζεται να εξεταστεί το χρώμα του δαπέδου και των επίπλων σας.
Δεδομένου ότι πράσινη είναι ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο χρώμα, έχει ένα από τα καλύτερα χρώματα για τη ζωγραφική διακόσμηση του σπιτιού. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη ζωγραφική τους τοίχους των υπνοδωματίων ή οποιαδήποτε θέση που προορίζεται για ανάπαυση. Το λευκό είναι ένα άλλο δημοφιλές εσωτερικό χρώμα χρωμάτων, που σχετίζεται με την ειρήνη και γαλήνη. Μπορεί χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε δωμάτιο? Είτε υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, ή σαλόνι. Επιπλέον, η λευκή και σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε αποχρώσεις του τόνους στα τοιχώματα. Άλλες καλές χρώματα είναι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κίτρινου, μπλε μοβ, και παρόμοιες άλλες. Εξαιρετικά σκοτεινό εσωτερικό χρωμάτων του μαύρου και του καφέ δεν είναι καθόλου κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Παρόλα αυτά, ορισμένες από αυτές τις εμφάσεις χρώματα μπορούν να προστίθενται στην πρωτογενή χρώματα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σώμα Εσωτερικών Ζωγραφική ιδεών · Εσωτερικών Paint Χρώματα και ιδέες · Εσωτερικών Paint Χρώματα και Συνενώσεις Πώς να ζωγραφίσει Interiors: Η επιλογή του χρώματος Συνενώσεις Picking Exterior Paint χρώματα εξωτερικά χρώματα χρωμάτων είναι εξίσου σημαντικές με χρώματα στο εσωτερικό. Ο συμβατικός τρόπος για να αποκτήσετε εξωτερικό των σπιτιών ζωγραφισμένα είναι χρησιμοποιώντας ένα βασικό χρώμα και κόψτε τα χρώματα. Το κύριο χρώμα είναι εκείνο που χρησιμοποιείται σε όλη την εξωτερική επιφάνεια και κόψτε τα χρώματα είναι αυτά που χρησιμοποιούνται για την επισήμανση ή επιτείνει τον πρωταρχικό στόχο.
Είναι κατανοητό ότι θα θέλουν να κάνουν το σπίτι σας να φανεί μοναδικό από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα εξωτερικά χρώματα ζωγραφικής ανταποκρίνονται σε αυτές των σπιτιών τους γείτονές σας ». Επιλέξτε τις καλύτερές εξωτερικά χρώματα βαφής που δεν θα ξεθωριάσει λόγω καιρικών συνθηκών και των κλιματικών συνθηκών. Ουδέτερη τονισμένο αποχρώσεις του καφέ και μπεζ είναι τα πλέον κατάλληλα γι 'αυτό. Μακρυά από τα σκοτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, μπλε, κίτρινο, κ.λπ. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε exterior συνδυασμούς χρώματος βαφής, επιλέξτε τους αυτούς που δεν αντίθεση μεταξύ τους σημαντικά.
Read more on:? Εξωτερική Paint χρώματα, Εξωτερική Paint συστήματα · Εξωτερική Paint Color ιδεών · Εξωτερική Paint Συνενώσεις Αυτά είναι μερικά βασικά σημεία που πρέπει να σκεφτεί ενώ σχεδιάζει να ζωγραφίσει στο εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού σας. Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, το έργο της συλλογής χρωμάτων βαφής θα γίνει λίγο πιο απλή και ευχάριστη για σας.