Φρύδι Αυξητική Tips

Το φρύδι μεγαλώνει πίσω αρκετά γρήγορα. Επίσκεψη σε spa ή ινστιτούτο αισθητικής κάθε εναλλακτική εβδομάδα είναι μια δαπανηρή υπόθεση. Ένας ιδανικός τρόπος είναι εδώ για να μάθετε πώς να κερί φρύδια και να τους δώσουμε ένα ωραίο σχήμα. Περάστε από τα εξής λογαριασμό για να πάρετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με φρύδι αποτρίχωση για άνδρες και γυναίκες. Αυτά είναι πραγματικά μερικές μεγάλες φρύδι αποτρίχωση συμβουλές που μπορεί να διευκολύνει και να απλοποιήσει το έργο της αφαίρεσης τρίχας από τα φρύδια σας για να τις φέρει στη μορφή.
Συμβουλές για φρύδι Αυξητική · εάν γίνει ανάρμοστο τρόπο, αποτρίχωση φρυδιών μπορεί να χαλάσει την εμφάνισή σας. Θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον ένα μήνα, ή μέχρι τα φρύδια σας αυξάνεται πίσω, για να φαίνεται κανονική. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαβαστούν οι οδηγίες πολύ προσεκτικά. Κάντε χρήση του φρυδιού αποτρίχωση συμβουλές για να δώσει μεγάλη σχήμα τα φρύδια σας. Το υλικό που θα χρειαστείτε για αποτρίχωση φρύδι αποτελούν οδοντόβουρτσα μωρό, μια ποιότητα στυπτικές, επαγγελματικό κήρωμα κιτ ότι πρέπει περιέχουν ένα βάζο κερί, σπάτουλα, κήρωμα ταινίες ή ένα πανί μουσελίνα.
Πάρτε μια οδοντόβουρτσα μωρό ή ένα καθαρό χείλος μάσκαρα. Με τη βοήθεια αυτής, βουρτσίστε τα φρύδια σας σε εφαρμογή. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στυπτικό για το δέρμα, πάνω και γύρω από τα φρύδια. Αυτό θα καθιστώ αναίσθητο από το δέρμα. Το συγκεκριμένο βήμα της στυπτικό εφαρμογής είναι πολύ σημαντικό, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Πάρτε ένα μολύβι φρυδιών, και το σήμα του σχήματος στο φρύδι σας ότι επιθυμείτε να έχετε. Πάρτε μια μικρή λεκάνη με νερό και τοποθετήστε το πάνω από μια φλόγα στη θερμότητα. Βγάλτε το βάζο περιέχουν κερί από τον επαγγελματικό φρυδιών κήρωμα κιτ. Βυθίστε το στο ζεστό νερό για 15 λεπτά περίπου. Αυτό ζεστό και λεπτό του κεριού.
Πάρτε ένα μικρό ποσό θερμό κερί σε μια σπάτουλα ή ένα πινέλο εφαρμογής. Αγγίξτε το κερί για την σπάτουλα με το δάχτυλό σας για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του. Βεβαιωθείτε ότι το κερί μην είναι πολύ ζεστό ειδάλλως θα καταλήξετε με εγκαύματα φρύδι κέρωμα. Διαδώστε το ζεστό κερί για το ανώνυμους περιοχή γύρω από το φρύδι. Σιγουρευτείτε ότι έχετε εφαρμόσει κερί στην κατεύθυνση της αύξησης τρίχας. Μια συμβουλή είναι εδώ να σχήμα πάντα το φρύδι από κάτω. Μην προσπαθήστε να σχήμα από υπεράνω του φρύδι. Καλύψτε το με το κέρωμα λουρίδων ή πανί μουσελίνα. Μην περιμένετε πάρα πολύ πολύ για την κάλυψη της εφαρμογής κερί. Διαφορετικά, το κερί θα πάρει ξηρό και σκληρό, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν. Απαλά πατήστε το λουρίδα. Τραβήξτε το δέρμα με ένα χέρι, και τραβήξτε το μουσελίνα μακριά με το άλλο. Μπορείτε να βρείτε μερικά μαλλιά απομένουν μετά την αποτρίχωση. Χρησιμοποιήστε ένα tweezer να μαδήσει τις άτακτος μαλλιά.
Με την εκτέλεση των παραπάνω βημάτων στο φρύδι αποτρίχωση με το δέοντα τρόπο σύμφωνα με τις οδηγίες παραπάνω, θα πάρετε πανέμορφο eyebrows ψάχνετε. Ο στόχος σας των αποτρίχωση φρυδιών γίνεται, αλλά δεν είναι η φροντίδα φρύδι. Τώρα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη φροντίδα για τα φρύδια. Μην βγαίνουν στη σωστή ήλιο μετά αποτρίχωση φρύδι ή για εκείνο θέμα μετά την αποτρίχωση οποιασδήποτε προσώπου τρίχας. Αυτό συμβαίνει διότι, αποτρίχωση φλούδες τις ανώτατο στρώμα του δέρματος. Οι εσωτερικές στρώσεις του δέρματος αρκετά ευαισθησία στο ηλιακό φως και τις χημικές ουσίες. Ως εκ τούτου, την άμεση έκθεση στον ήλιο, η εφαρμογή του οξέος που βασίζονται και υγρών προϊόντων μακιγιάζ δεν συνιστώνται για μερικές ώρες μετά την αποτρίχωση.
Διαβάστε παρακάτω για? Φρύδι Threading vs Αυξητική? Φρύδι σχημάτων για άνδρες? Αυξητική έχει πολλά οφέλη πέρα ​​μάδημα της τρίχας φρυδιών. Το είναι απ 'όλα ότι δίνει μια ομαλότερη εμφάνιση. Δεύτερον, η μαλλιά παίρνει περισσότερο χρόνο να αυξάνεται πίσω. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερα ευεργετικό να γνωρίζουμε κάποιες συμβουλές φρύδι αποτρίχωση και την χρήση τους στο σπίτι για να φανείτε μυθικοί πάντα.