Διατήρηση Ιδέες Wall

Έναν διατηρώντας τοίχο ορίζεται ως μια δομή πέτρα που συγκρατεί το έδαφος και τους βράχους από την παρεμπόδιση της δημιουργίας δομών ή δημόσιους χώρους, όπως δρόμους και ανοιχτούς χώρους. Μοιάζουν με μικρά φράγματα που εμπόδιζαν τη διάβρωση των εδαφών και να παρέχει υποστήριξη για τα φυτά και τη βλάστηση που φυτεύονται στο έδαφος που κατέχει πίσω. are Τοίχοι από τούβλα, πέτρες, βινύλιο, ο χάλυβας και μερικές φορές ακόμη και ξυλεία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους κάνουν και είναι πολύ εύκολο να οικοδομήσουμε καθώς και οι ευπαρουσίαστο σε κήπους και αυλές. Μπορείτε να τους δώσουν απολύτως κάθε είδους σχήματος και μεγέθους και να τους σε οποιαδήποτε περιοχή εξωραϊσμό της επιλογής σας. Επίσης, είναι αρκετά φθηνή για να οικοδομήσουμε. Έτσι, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικά πολύ όμορφα και εύκολο να χτίσει τείχος διατηρώντας ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε να τα κάνει. Περισσότερα για τη διατήρηση κατασκευή τοίχου.
Ιδέες για Τοίχοι Αντιστήριξης
Τοίχοι κυριολεκτικά σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο για να διατηρήσει, είτε εδάφους ή του νερού από τα επιθυμητά σημεία και δίνει αυτό το μέρος ένα τακτοποιημένο και οργανωμένο εμφάνιση. Τοίχων αντιστήριξης μπορούν να γίνουν για την κηπουρική σκοπούς καθώς και την προστασία. Υπάρχουν πολλές σχέδια που άνθρωποι πηγαίνουν για χτίζοντας retaining τοίχους για αυλές και τους κήπους τους, hence take μια ματιά σε μερικά τέτοιες ιδέες αναλημματικός τοίχος που μπορείτε να επιλέξετε αν σχεδιάζετε να πάρετε ένα. Περισσότερα για τους τύπους τοίχων αντιστήριξης.
Κήπος Διατηρώντας Wall Ideas? Gardens είναι τα καλύτερα μέρη για την οικοδόμηση τοπία και ομορφαίνουν τους με φυσικό ιδέες. Μπορείτε να κάνετε αίθρια αν δεν είναι πολύ διάστημα για έναν κήπο επίσης. Κτίριο τοίχων αντιστήριξης σε αυτές τις θέσεις μπορούν να χρησιμεύσουν σίγουρα πολλά σκοπούς, μάθετε πώς!
Δέντρο Trunk πλευρικά τοιχώματα: Μπορείτε να οικοδομήσουμε πέτρα και τούβλα τοίχους αντιστήριξης να κάνει κουτιά κορμό δέντρου. Φαίνονται πολύ ελκυστικά όταν χτισμένο σε ένα κυκλικό τρόπο γύρω από τους κορμούς των δέντρων και να δώσει τα δέντρα ένα καθαρό στα σύνορα για να αυξηθεί in. Επίσης, καταβάλλουν τον κήπο βλέμμα συστηματική και οργανωμένη όταν υπάρχουν τοίχοι χτίζονται μόνο γύρω από τους κορμούς των δέντρων. Μαζί αυτά τα κιβώτια κορμό, μπορείτε να φυτέψετε μικρότερα ανθοφόρα φυτά και να κάνουν τους τοίχους κομψή εμφάνιση και όμορφα. Περισσότερα για τσιμεντένιους τοίχους μπλοκ διατηρώντας.
Αυξημένος Άνθος Κρεβάτια: Κτίριο παρτέρια μέσα σε αυτά τα τοιχία αντιστήριξης καθιστώντας τους modular μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως τις μεγάλες ιδέες αναλημματικός τοίχος. Μπορείτε να έχετε τα λουλούδια όπως τα τριαντάφυλλα τουλίπες και λίλιουμ να προσθέσετε χρώμα για τον κήπο και να κάνει τους τοίχους βλέμμα λαμπερό και εντυπωσιακό. Γι 'αυτούς τους modular αναλημματικοί τοίχοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ευέλικτο υλικά όπως πέτρα στον κήπο ή απλώς μεγάλη τούβλα που δεν χρειάζεται να γυαλισμένο ή χρωματιστό. Φαίνονται φυσικά όμορφα και προσθέτουν στη λάμψη του κήπου.
Βεράντες: Άλλη μια από τις ιδέες εξωραϊσμού τοίχου αντιστήριξης είναι να χτίσουμε αυτά τα τείχη σε ένα αίθριο, εάν δεν έχουν κήπο ή μπαλκόνι σας είναι μικρότερα σε μέγεθος. are Διατηρώντας τοίχους για βεράντες συνήθως κτισμένα με ξύλο ή ψεύτικη πέτρες που είναι κατασκευασμένες από χυτό σκυρόδεμα. Τα υλικά αυτά είναι εύκολο να χτιστούν και να αφαιρέσετε όποτε χρειάζεται και επίσης να εξετάσουμε το κομψό και καλαίσθητο. are Κήπος πέτρες και βαριές πέτρες συχνά δεν προτιμάται για αίθρια, καθώς υπάρχει πολλή γείωσης προβλήματος και αίθρια είναι ήδη χτισμένα σε τοπία, έτσι ώστε να μπορεί να χαλάσει το βλέμμα τους. Περισσότερα για τα φυσικά πέτρινους τοίχους αντιστήριξης.
Wood Διατηρώντας Wall Ideas? Αυτά τα τείχη συνήθως κατασκευαστεί για να κρατήσει τους δρόμους και τα σπίτια στις πόλεις από τα νερά των πλημμυρών. Είναι χτισμένο γύρω από τις άκρες των ποταμών και υδάτινες μάζες που μπορούν να πλημμυρίζουν λόγω βροχών. Διαφορετικά wood τοίχων αντιστήριξης χρησιμοποιούνται σε κήπους, βεράντες και πολλά άλλα σχέδια εξωραϊσμού. Καθώς το ξύλο πηγαίνει καλύτερα με εξωτερική διακόσμηση, η καλύτερη ιδέα για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης είναι να καταστήσει τα κρεβάτια λουλουδιών στον αίθριο με αυτές τις άκρες.
Άλλες χρήσιμες ιδέες αναλημματικός τοίχος είναι να οικοδομήσουμε την πρόληψη της διάβρωσης του εδάφους και κατολισθήσεις. Ήταν αρχικά κατασκευαστεί για τους σκοπούς αυτούς, αλλά βρέθηκαν νέων αντιλήψεων διακοσμήσεις και το σχεδιασμό στους εσωτερικούς κήπους. Απότομες πλαγιές βουνών με βράχια στις κορυφές μπορεί να κόψης και εμποδίζονται να ανήκουν στους δρόμους και λεωφόρους με τη βοήθεια των τοίχων αντιστήριξης. Περισσότερα για το πώς να οικοδομήσουμε ένα ξύλινο τείχος.
Με αυτές τις ιδέες διατηρώντας τοίχο, μπορείτε να βελτιώσετε σίγουρα αυλές και τους κήπους σας με τις καλύτερες ντεκόρ. Δώστε τον κήπο σας ένα κομψό βλέμμα με τοίχους αντιστήριξης καθώς δεν κοιτάμε μόνο καλό, αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμο.