Coed Παιχνίδια ντους μωρών

Coed ντους μωρών ήταν πολύ δημοφιλές στις μέρες μας ως προσκαλώντας τους άνδρες έχει διπλασιαστεί μέχρι τη διασκέδαση. Οι περισσότεροι από τους ντους μωρών hosted σήμερα δεν ακολουθεί τους παραδοσιακούς κανόνες του συζητήσουν τα προβλήματα εγκυμοσύνης, η φρίκη του δωματίου εργασίας και θα ξεμωραμένος κατά το άνοιγμα του παρουσιάζονται. Με την παρουσία των ανδρών στο κόμμα, το ντους μωρών έχουν γίνει πολύ πιο ζωντανό, ενεργό και διασκέδαση. Για να διατηρήσετε τους άνδρες ενδιαφέρονται και του κόμματος σε μια υψηλή σημείωση, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα ελεύθερα παιχνίδια ντους coed baby αναφέρονται στο παρόν άρθρο. Οι αγώνες αυτοί ντους διασκέδαση μωρών θα κρατήσει σίγουρα το κόμμα ζωντανό και να βοηθήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας να απολαύσουν την ιδιωτική υπόθεση.
Μοναδικά παιχνίδια ντους Coed Baby
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια για το ντους μωρών coed και τα ακόλουθα είναι μερικά μοναδικά παιχνίδια coed ντους μωρών που θα κρατήσουν τη διασκέδαση στο κόμμα ζωντανό.
Το μωρό, η πάνα και ένα χέρι Κάθε · αυτό είναι ένα είδος παιχνιδιού της ομάδας όπου τα ζευγάρια καλούνται να συνεργαστούν. Υποτίθεται ότι δένουν με ένα πάνα σε μια κούκλα μωρό. And να κάνουν αυτό το απλό καθήκον ενδιαφέρουσα, the ζευγάρι επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ένα χέρι κάθε. Αντιθέτως δεν θα έπρεπε να αγγίξει, είτε η κούκλα ή πάνα. Το ζευγάρι, που συνδέει τα πάνα ο πιο γρήγορος, είναι νικητής.
The Multitask Super-γονέα? Πρόκειται απλό παιχνίδι όπου δύο άτομα κατέχουν μια σκοινί για άπλωμα και έναν προς έναν σε κάθε επισκέπτη έρχεται και κρεμάει τα ρούχα σε ένα λεπτό. Πού είναι διασκέδαση; Λοιπόν, κάθε άτομο θα πρέπει να έχει μια κούκλα μωρό στο ένα χέρι, μιλήσω για το ασύρματα με το άλλο και το χέρι τα ρούχα συγχρόνως. Αυτός που "κολλάει" το πιο αριθμός των ρούχων σε ένα λεπτό είναι ο νικητής σούπερ-γονέα.
Ποτό, μαμά, Ποτό? Χρειάζεται για την πλήρωση μικρών φιαλών μωρών με διάφορους χυμούς φρούτων και παροτρύνουν τους επισκέπτες να πιει το ζουμί από πιπίλισμα στο μπουκάλι. Ο γονέας που τελειώνει η φιάλη πρώτος είναι ο νικητής. Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να πιπιλίζουν το χυμό από ένα μπουκάλι μωρών.
Διασκέδαση Παιχνίδια ντους Coed Baby
Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα παρακάτω παιχνίδια coed διασκέδαση baby shower που θα έχουν όλοι στο διασπάσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ιδέες μωρό ντους παιχνίδια και τα παιχνίδια μωρό ντους για τους άνδρες.
Κοιλιά Race? Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια coed ντους μωρών. Όλα όσα πρέπει να κάνουμε, χτύπημα μεγάλα μπαλόνια και να ζητήσει από τους άντρες για να τους θέσει υπό πουκάμισα τους. Στη συνέχεια να ζητήσει την κούρσα σε ένα άλλο δωμάτιο, δέσει τα παπούτσια τους και να επανέλθει στο αρχικό σημείο εκκίνησης. Το πρώτο άτομο για να φθάσει πίσω στο σημείο χωρίς εκρηγνυόμενο στο μπαλόνι είναι ο νικητής. Αυτό είναι ένα πραγματικά αστείο παιχνίδι, όταν οι γυναίκες βλέπουν των συζύγων τους και σημαντικές άλλες ταχυδακτυλουργίες κορδόνια και την κοιλιά μπαλόνι.
Πατάτα Walk? Αυτό είναι άλλο ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μωρών ντους coed. Θα πρέπει να ζητήσετε επισκέπτη σου να βάζεις μια πατάτα ανάμεσα στα γόνατά τους, περπατήστε πέρα ​​από το δωμάτιο και να την πατάτα σε ένα βάζο στο τέλος. Και όλα αυτά χωρίς να αγγίζετε την πατάτα με το χέρι. Κοιτάξτε το αστείο με τα πόδια και τις προσπάθειες να τεθεί η πατάτα στην βάζο και σκάσει στα γέλια.
Πέτα τα μπαλόνια, αυτό είναι άλλο ένα από τα παιχνίδια coed διασκέδαση baby shower που πρέπει να παίξει σε εξωτερικούς χώρους. Θα πρέπει να συμπληρώσετε μπαλόνια νερό και ζητήστε αποτελεσμάτων σας για να πάρει έναν εταίρο ο καθένας. Μετά ζητήστε από τα ζευγάρια για να πετάξει νερό μπαλόνια πέρα ​​δώθε δεν ρίψη τους. Το μόνο που μπορεί να συνεχίσει να παίζει το μεγαλύτερο χωρίς ρίψη μπαλόνια νίκες τους.
Ψάρια η θηλές? Θα χρειαστεί να πάρετε ένα μεγάλο κουβά γεμάτο νερό και προστίθενται μερικές θηλές μωρό σε αυτό. Μετά ζητήστε από τους συμμετέχοντες να γονατίσω, τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα ψάρια τους τις θηλές με το στόμα τους. Ο επισκέπτης ο οποίος αρπάζει το πιο αριθμός των θηλών σε ένα λεπτό κερδίζει.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ιδέες ντους coed μωρό:? Ντους μωρών Candy Bar Game? Baby Shower μέρος χαρες? Baby Shower Ιδέες και θέματα? Αυτά είναι μερικά από τα παιχνίδια για το ντους μωρών coed. Μπορείτε να ψάξετε για περισσότερα ελεύθερα παιχνίδια ντους coed μωρό στο Διαδίκτυο να κάνουν κόμμα σας πιο ενδιαφέρουσα. Ή αλλιώς κάποια δημιουργική μυαλά μπορούν να έρθουν με τη δική του μοναδική παιχνίδια ντους coed μωρό τους. Τα ντους μωρών είναι ένας τρόπος για να καλωσορίσω τη νέα άφιξή και να βοηθήσει την μαμά-να-να είναι πιο άνετη και ευχάριστη. Ελπίζω ότι θα βρείτε αυτά τα παιχνίδια ντους coed μωρό να είναι χρήσιμα και να έχουν μια ευχάριστη ντους μωρών.