Facial για λιπαρό δέρμα

Τα άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα θα καταλάβουν όταν λέω ότι είναι αρκετά δύσκολο να χειριστεί λιπαρό δέρμα καθώς ό, τι κάνει κανείς, το λάδι επιστρέφει μετά από μερικές ώρες. Δεν έχει μόνο η πρόσθετο πετρέλαιο στο πρόσωπο κάνει τη λάμψη στο πρόσωπο, αλλά προσελκύει επίσης και δερματικά προβλήματα, όπως τα σπυράκια, χοντρό πόροι, μαύρα στίγματα, κλπ. Το λιπαρό δέρμα προκαλείται λόγω της overactive sebaceous ή το πετρέλαιο που παράγουν αδένες που παράγουν πετρέλαιο περισσότερο από ό, τι είναι που πραγματικά χρειάζεται για να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ένα λάθος πλύσιμο του προσώπου τους, πάρα πολλές φορές σε μια ημέρα για να απαλλαγούμε του πλεονάζοντος πετρελαίου. Αν πρόσωπό τους γίνεται ξηρό λόγω αυτού, είναι πραγματικά κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Αυτό είναι επειδή εάν το λάδι που παράγουν αδένες έννοια ότι η δεν υπάρχουν πετρέλαιο στο δέρμα, θα αρχίσουν να παράγουν πρόσθετο πετρέλαιο και το πρόσωπο θα γίνει πιο λιπαρό από ό, τι ήταν προηγουμένως. Ως εκ τούτου, έχει σημασία να ξέρετε για τη σωστή ελαιώδη την περιποίηση του δέρματος για να το προστατεύσει από ακμή συναφή προβλήματα. Ένας από τους τρόπους του λιπαρού φροντίδα του δέρματος είναι επιδίδεται σε τακτική του προσώπου. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά πράγματα που κάποιος πρέπει να ξέρει για του προσώπου για το λιπαρό δέρμα. Μάθετε περισσότερα για λιπαρό δέρμα προκαλεί.
Facial για Λιπαρό Δέρμα
Μια του προσώπου είναι ένα σημαντικό ρουτίνα φροντίδας δέρματος όπου στο πρόσωπο περνά από μια σειρά διαδικασίας καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένων απολέπισης, μάσκες, φλούδες και μασάζ. Ο κύριος σκοπός του προσώπου μάσκες είναι να καθαρίσετε το δέρμα και να το διατηρήσει καλά ενυδατωμένο. Του προσώπου μάσκα που χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό θα εξαρτηθεί από τον τύπο του δέρματος του προσώπου. Αν και συνήθως άνθρωποι επισκέπτονται το σαλόνι ομορφιάς ή το spa για να πάρουν τους προσώπου γίνει, είναι επίσης δυνατό να γίνει προσώπου σας στο σπίτι. Το πλεονέκτημα του προσώπου στο σπίτι είναι πως είναι πολύ λιγότερο ακριβά από αυτά που γίνεται σε σαλόνια. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι για τα συστατικά των εν λόγω μάσκες προσώπου όπως εσείς ο ίδιος θα τους κάνει στο σπίτι. Καθώς υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από σπιτικά προσώπου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις συνταγές της σπιτικής προσώπου για το λιπαρό δέρμα. Read more on μάσκα για το λιπαρό δέρμα.
Facial Mask για Λιπαρό Δέρμα # 01
Συστατικά? 1 ώριμη μπανάνα? 1 λεμονιού ή πορτοκαλιού χυμό? 3 κουταλιές μέλι? Preparation
Σε ένα μικρό μπολ, τις μπανάνες πουρέ και ανακατέψτε το με τρία κουταλάκια του γλυκού μελιού. Ρίξτε μερικές σταγόνες πορτοκαλιού ή χυμό λεμονιού στο μίγμα και ανακατεύουμε μέχρι όλα τα συστατικά είναι εντελώς αναμεμειγμένα. Όταν η μάσκα είναι έτοιμο, εφαρμόζεται σε όλη την πρόσωπό σας και αφήστε το να καθίσει στο πρόσωπό σας για δεκαπέντε λεπτά. Μετά από αυτό το σύνολο φορά, πλύντε της μάσκας με ένα αχνιστό ζεστό washcloth. Μάθετε περισσότερα για την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματος για το λιπαρό δέρμα.
Facial Mask για Λιπαρό Δέρμα # 02
Συστατικά? 1 αγγούρι? 3 κουταλάκια απλό γιαούρτι? Προετοιμασία
Το πρώτο βήμα θα ήταν να καθαρίζετε το αγγούρι και φλούδα μακριά τελείως. Πάρτε μισό του αγγουριού και κόψτε σε μικρούς κύβους. Τοποθετήστε το κύβους επιβαρύνω σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε 3 κουταλιές απλό γιαούρτι σε αυτήν. Συνδυάστε το μίγμα μέχρι να γίνει λεία πάστα και να ισχύει για ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή ματιών. Αφήστε τη μάσκα για να παραμείνει στο πρόσωπό σας για 10 - 15 λεπτά. Μπορείτε να είστε ταυτόχρονα με την τοποθέτηση δύο φέτες αγγούρι στα μάτια σας. Μετά από δεκαπέντε λεπτά, ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και στεγνώστε. Μάθετε περισσότερα για λιπαρό θεραπείες προσώπου.
Facial Μάσκα για λιπαρά δέρματα # 03
Συστατικά? 8 ουγκιά oatmeal? 3 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι? 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού? Preparation
Πάρτε πλιγούρι βρώμης σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το γιαούρτι, καθώς και το χυμό λεμονιού σε αυτήν. Συνδυάστε αυτά τα συστατικά μαζί, μέχρι να γίνει λεία πάστα. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπό σας και μετά από 10 - 15 λεπτά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λιπαρό δέρμα απολέπιση.
Facial Mask για Λιπαρό Δέρμα # 04
Συστατικά? 3 κουταλάκια του γλυκού πράσινο άργιλο? 3 σταγόνες Palmarosa αιθέριο έλαιο? 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι βερίκοκου πυρήνα? Preparation
Πάρτε Palmarosa σε ένα μπολ και να τις συνδυάσουμε με λάδι βερίκοκου. Όταν τα δύο αυτά τα έλαια έχουν εντελώς αναμεμειγμένα, προσθέστε την πράσινη άργιλο σε αυτήν και ανακατεύετε να σχηματίσουν μια λεία πάστα. If πάστα σας γίνει πάρα πολύ παχύ, μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό, ώστε να απλώνεται ομαλά. Απλώστε την πάστα σε ολόκληρο το πρόσωπό σας και αφήστε το να μείνει εκεί για δέκα λεπτά. Μόλις την καθορισμένη ώρα έχει τελειώσει, ξεπλύνετε με ζεστό washcloth. Διαβάστε περισσότερα για λιπαρά θεραπείες προσώπου.
Μπορείτε να επιθυμήσετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στο:; καθαρισμού για Λιπαρό Δέρμα; Face Wash για Λιπαρό Δέρμα; Moisturizer για λιπαρά δέρματα; Ένα πράγμα που θα πρέπει να θυμάται για homemade Facial για λιπαρές δέρματος ότι οι εν λόγω μάσκες δεν θα πρέπει να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να κάνει μόνο ένα μικρό ποσό σε έναν χρόνο. Αν και μάσκες προσώπου θα πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον δύο φορές, κάθε μήνα, είναι σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό του ατόμου με ένα καλό καθαριστικό προσώπου για λιπαρό δέρμα, 2 - 3 φορές σε μια μέρα. Έτσι, δοκιμάστε ένα από αυτά του προσώπου μάσκες για το λιπαρό δέρμα και να απαλλαγούμε από τα δερματικά προβλήματα που συνδέονται με αυτό.