Πλήξη Quotes

Ένα θέμα ένα μεγάλο ποιητή θα πλήξη του Θεού μετά την έβδομη ημέρα της δημιουργίας. ~ Nietzsche Friedrich.
Ένας φίλος μου είπε κάποτε, μήκος παρόμοια γραμμές, ότι τι πιθανώς μπορούσε έναν θνητό κάνει να κρατήσει πλήξη στο κόλπο; Είναι εξοργιστικής, πραγματικά. Και με συγκεκριμένη παράθεση πλήξη όπου Friedrich συνομιλίες Νίτσε περίπου θεϊκό πλήξη, Άρχισα ακριβώς στην πλήξη εικόνα καθώς αυτό γιγαντιαία, φωτεινή μαύρη τρύπα οποίο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποφύγει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν μερικούς μεγάλους ανθρώπους στην ιστορία οποίων διάσημη πλήξη εισαγωγικά επιχειρήσατε παρέχουν κάποια ίαση για πλήξη, ένα κράτος που πιο λεξικά προσπάθεια ορισμού ως γενική κατάσταση παντελούς ψυχικής δυσαρέσκειας πού μερικές φορές εκδηλώνεται μέσω σωματική ανησυχία. Πλήξη εισαγωγικά σαν:
Εργασία μας ανταλλακτικά από τρία κακά: την πλήξη, αντιπρόεδρος, και ανάγκη. ~ Voltaire.
Ανία είναι μια ασθένεια η θεραπεία για το οποίο είναι το έργο? Ευχαρίστηση είναι μόνο ένα καταπραϋντικό. ~ Le Duc de Lévis in Memoires.
Η θεραπεία για την ανία είναι η περιέργεια. Δεν υπάρχει θεραπεία για την περιέργεια. ~ Dorothy Parker στην Ευχαριστώ, Kaitlin.
Η θεραπεία για πλήξης αποτελεί καλό βιβλίο. ~ T. Mike Runger.
Αβεβαιότητα και μυστήριο είναι ενεργήματα της ζωής. Μην τους αφήσεις να σε τρομάξουν αδικαιολόγητα, για τα οποία διατηρούν την ανία στο κόλπο και σπίθα της δημιουργικότητας. ~ Fitzhenry RI.
Αλλά, ακόμη και τότε πιστεύω ότι αυτά είναι μόνο στιγμιαία θεραπείες για κάτι τόσο unvanquishable and αδάμαστος όπως ανία. Έχω συναντηθεί ορισμένες choicest χρόνιας εργασιομανείς στη ζωή μου και μερικά από αυτά ήταν τόσο βαριούνται ώστε φαινόταν σχεδόν νεκρά κατά την νευρωνικών επίπεδο. Έτσι, εργασία δεν μπορείτε ασπίδα ενάντια πλήξη προφανώς. Τότε έρχεται περιέργεια και ευτυχία. Σήμερα δεν χρειάζεται να είναι ένα υψηλό φιλόσοφος επίπεδο για να συμπεράνουμε ότι η ευτυχία είναι βραχύβια και η περιέργεια είναι ένα πολύ προσωρινή κατάσταση του νου δεδομένου ότι σβήνει μόλις έχετε καρφωμένα στο αντικείμενο που πυρπόλησε στην πρώτη θέση. Όσο για αβεβαιότητας, καλά, κάνει κανείς συνηθίσεις, δεν είναι; Έτσι, τι εσείς πραγματικά κάνετε όταν εξαντληθεί πράγματα να κάνουμε όταν τρυπιέστε, οποίο μπορείτε τελικά, πιό σίγουρα κάνω; Είναι σαν Stendhal το θέτει:
Πρόκειται η κατάρα της ηλικία μας, ακόμη το πιο παράξενο εκτροπές δεν υπάρχει θεραπεία για πλήξη.
Και εγώ δεν μπορούσε συμφωνώ περισσότερο με γαλλική κοινωνιολόγος, Ζαν Μποντριγιάρ όπου τόσο αδρά περιγράφει είναι βαρεθεί με τις ακόλουθες λέξεις.
Πλήξη είναι σαν ένα ανελέητο μεγέθυνση στην επιδερμίδα διάστημα. Κάθε στιγμή είναι διασταλμένες και μεγεθύνεται, όπως οι πόροι της όψης.
Έτσι, προκειμένου να ήσυχος πλήξη για λίγο ενώπιόν ξυπνά πάλι και γίνεται ο πραγματικότητα άθλια της ζωής σας, διαβάστε τις ακόλουθες εισαγωγικά πλήξη και κατανοήσουν τη φύση του τι όλων άνδρες προσπαθούν να ξεπεράσουν ως μέρος της αιώνιας αγώνα τους. Διαβάστε περισσότερα για διάσημη εισαγωγικά.
Καλύτερο Πλήξη Quotes
Διάσημα ανία Quotes
Ο πόλεμος μεταξύ όντος και μηδαμινότητά είναι η υποκείμενη ασθένεια του εικοστού αιώνα. Πλήξη σκοτώνει περισσότερο ύπαρξης παρά πολέμου. ~ Mailer Norman.
Πλήξη είναι το συναίσθημα ότι όλα είναι χάσιμο χρόνου? Γαλήνης, ότι τίποτα δεν είναι. ~ Thomas Szasz.
Δεν ξέρω πόσα βοηθά, αλλά ...? Πιάστε ευκαιρίες σας, δεν έχει σημασία πόσο φτωχή υγεία σας? Τίποτα είναι χειρότερη για υγεία σας από πλήξη. ~ McLaughlin Μινιόν στο σημειωματάριό Η Δεύτερη νευρωτικές του.
Ενάντια πλήξη ακόμη οι θεοί υποστηρίζουν μάταια. ~ Nietzsche Friedrich.
Ανία είναι ένα κενό γεμίζουν με επιμονή. ~ Stein Leo.
Πλήξη ακμάζει επίσης, όταν αισθάνεστε ασφαλείς. Είναι ένα σύμπτωμα της ασφάλειας. ~ Ιονέσκο Eugene.
Εκτός ένας άνθρωπος έχει διδαχθεί τι να κάνει με επιτυχία μετά πάρει το, η επίτευξη επιβάλλεται αναπόφευκτα αφήσει αυτόν ένα θήραμα στην πλήξη. ~ Russell Bertrand.
Δεν είναι η απλή ανακοίνωση των γεγονότων που εγκαινιάζει η ελευθερία? Είναι η συνεχής επανάληψη αυτών που έχει αυτό το απελευθερωτικό αποτέλεσμα. Ανοχή είναι αποτέλεσμα δεν του διαφωτισμού, αλλά της πλήξης. ~ Quentin Crisp.
Ανία έχει κάνει άλλοι παίκτες από φιλαργυρία, πιο μεθυσμένοι από δίψα, και ίσως πολλές αυτοκτονίες και απόγνωση. ~ CC Colton.
Πλήξη πάντα θα παραμείνει ο μεγαλύτερος εχθρός της πειθαρχίες σχολείου. Εάν θυμηθούμε ότι παιδιά είναι βαριούνται, δεν μόνον όταν δεν συμβαίνουν να ενδιαφέρονται στο θέμα ή όταν ο δάσκαλος δεν καθιστά ενδιαφέρουσα, αλλά και όταν ορισμένων συνθηκών εργασίας αποτελούν εκτός εστίασης με βασικές ανάγκες τους, εμείς τότε να συνειδητοποιήσουμε τι ένα μεγάλο συνεισφέρων πειθαρχία πλήξη προβλήματα είναι πραγματικά. Έρευνα έχει δείξει ότι πλήξη σχετίζεται στενά με απογοήτευση και ότι η επίδραση του πάρα πολύ απογοήτευσης είναι αμετάβλητα ευερεθιστότητα, απόσυρση, επαναστατικός ανακοπή ή επιθετική απόρριψη ολόκληρου δείχνουν. ~ Redl Fritz μέσα Όταν Εμείς Deal με Παιδιά.
Αστείες Πλήξη Quotes
Ακρίβεια είναι την αρετή της the βαρεθεί. ~ Θ * Εβελυν Waugh.
Ίσως δεύτερος χειρότερος εγκλήματος στον κόσμο είναι πλήξη. Η πρώτη γίνεται μια άντεξε. ~ Cecil Beaton.
Α άντεξε είναι άνδρας που, όταν τον ρωτήσω πώς είναι, σας λέει. ~ Taylor Leston Bert.
Συχνά συγχωρούμε όσους μας βαριόμαστε, αλλά ποτέ όσους εμείς άντεξε. ~ François Duc de La Rochefoucauld in αξιώματα.
Προκειμένου να ζήσει ελεύθερες και ευτυχισμένα πρέπει θυσία πλήξη. Δεν είναι πάντα μια εύκολη θυσία. ~ Bach Ρίτσαρντ.
Όταν παίρνω πραγματικός βαρεθεί, συμπαθώ οδήγησης κάτω πόλη και πάρετε μια μεγάλη στάθμευσης τόπου, τότε καθίστε στο αυτοκίνητό μου και μετράνε πόσοι άνθρωποι μου ρωτούν εάν φεύγω. ~ Στίβεν Ράιτ.
Δεν νομίζω αυτοκτονία είναι τόσο τρομερό. Μερικοί βροχερό χειμώνα Κυριακές όταν υπάρχει λίγη πλήξη, πρέπει να έχετε πάντα όπλο. Μην εαυτό πυροβολήσει, αλλά να ξέρουν ακριβώς ότι είστε καθιστώντας πάντα μια επιλογή. ~ Wertmuller Λίνα.
Γιατί είναι ότι δεν άλλο είδος αλλά άντρας βαριέται; Υπό τις περιστάσεις στις οποίες έναν άνδρα βαριέται, ένα σκυλί πηγαίνει για ύπνο. ~ Percy Walker.
Το συμπαθητικό πράγμα για είναι ένα διασημότητα είναι ότι όταν άντεξε άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι ελάττωμά τους. ~ Henry Kissinger.
Witty Πλήξη Quotes
Life ταλάντευση σαν εκκρεμές μπροστά και πίσω μεταξύ πόνο και πλήξη. ~ Schopenhauer Αρθούρος.
Ανία είναι το νόμιμο βασίλειο του φιλανθρωπικής. ~ Γουλφ Βιρτζίνια.
Πρέπει One, σε μία ζωή, κάνει μια επιλογή μεταξύ ανία και δυστυχία. ~ Madame de Stael.
Πλήξη αποτελεί ζωτικό πρόβλημα για την ηθικολόγος, δεδομένου βρίσκονται τουλάχιστον μισή αμαρτίες της ανθρωπότητας προκάλεσε η φόβο της. ~ Russell Bertrand μέσα Ο Conquest της ευτυχίας.
Πιθανώς η διαφορά μεταξύ του ανθρώπου και του πιθήκους είναι ότι οι πίθηκοι merely βαρεθεί, ενώ ο άνθρωπος έχει πλήξη συν φαντασίας. ~ Yutang Lin.
Γιατί είναι ότι δεν άλλο είδος αλλά άντρας βαριέται; Υπό τις περιστάσεις στις οποίες έναν άνδρα βαριέται, ένα σκυλί πηγαίνει για ύπνο. ~ Percy Walker.
Ανία είναι εξαπλωθεί οργή λεπτή. ~ Paul Tillich.
μπλοκ Writer είναι το μεγαλύτερο παρενέργεια της πλήξη. ~ Zebehazy Jason.
Χωρίς ψέματα ανθρωπότητα θα χαθεί απόγνωσης και πλήξη. ~ Anatole France.
Από προκαταβολές πλήξη και την ανία είναι η ρίζα κάθε κακού, δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι ο κόσμος πηγαίνει προς τα πίσω, ότι το κακό απλώνεται. Αυτό μπορεί να αναχθούν εξαρχής του κόσμου. Οι θεοί ήταν βαρεθεί? Επομένως δημιούργησαν ανθρώπινα όντα. ~ Kierkegaard Søren.
Idle οι άνθρωποι είναι συχνά βαριούνται και βαριούνται οι άνθρωποι, αν δεν κοιμούνται αρκετά, είναι σκληρές. Δεν είναι τυχαίο πως πλήξη και σκληρότητα είναι μεγάλοι μέριμνες στο χρόνο μας. ~ Renata Adler.
Όταν οι άνθρωποι βαριούνται, εναπόκειται πρωτίστως με δικό selves τους ότι είναι βαριεστημένοι. ~ Eric Hoffer.
Ανία είναι ακριβώς αντίστροφη πλευρά γοητείας: τόσο εξαρτηθεί ξένος αντί για μέσα μια κατάσταση, και μία οδηγεί στα άλλα. ~ Sontag Σούζαν.
Τότε θα βρείτε μερικές ανθρώπους που φαίνονται όπου πλήξη ευδοκιμεί,? Θα βρείτε πλήξη όπου υπάρχει η απουσία μια καλή ιδέα. ~ Ερλ Nightingale.
Όταν κρατάμε πίσω έξω της τεμπελιάς, δηλαδή όταν εμείς οι ίδιοι γραβάτα σε κόμπους της πλήξης. ~ Annenberg Walter.
Τρέχοντας μέσω πράγματα επειδή είστε εξοικειωμένοι με αυτά, φυλές ρουτίνας και αυτό είναι ο σπόρος πλήξη. ~ James Galway.
Και όσοι ισχυρίζονται δεν έχουν ποτέ νοσήσουν από πλήξη καθόλου ...? Ποτέ δεν είμαι βαριέμαι πουθενά: όντας βαριεστημένοι αποτελεί προσβολή προς εαυτό. ~ Jules Renard.
Υπάρχει μια αναγέννηση που πηγαίνει επάνω με εμάς συνεχώς ως ανθρώπινα όντα. Δεν καταλαβαίνω, προσωπικά, πώς μπορείτε μπορεί να τρυπηθεί. Μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε μπορεί να πατηθεί, αλλά εγώ απλά δεν καταλαβαίνω πλήξη. ~ Hoffman Dustin.
Ένας μελετητής δεν γνωρίζει πλήξη. ~ Jean Paul Friedrich Richter.
Οπότε, τότε γιατί Wallace Stevens την αντιστρατεύονται με ...? Είναι η άγνωστο ότι ενθουσιάζει το ζήλο μελετητών, οποίος, στο γνωστή μόνο, θα ζαρώνουν επάνω με πλήξη.
Μερικοί από αυτούς ήταν κυριολεκτικά φοβησμένοι της πλήξης ...? Ποιος θέλει ένα κόσμο όπου η εγγύηση ότι δεν θα κύβο του λιμού ενέχει τον κίνδυνο θανάτου της πλήξης; ~ Raoul Vaneigem.
Δεν πιστεύω στη μετά θάνατον ζωή, έτσι δεν έχω να περάσετε ολόκληρη τη ζωή μου κόλαση φοβούνται, ή φοβούνται τον ουρανό ακόμα περισσότερο. Για οποιοδήποτε τα βασανιστήρια της κόλασης, νομίζω ότι η πλήξη του ουρανού θα ήταν ακόμη χειρότερη. ~ Isaac Asimov.
Και έτσι υποθέτω Emile Cioran θέτει σωστά ρητορική ερώτησή της στην Ιστορία και Ουτοπία,? Δεν είναι ιστορία το τελικό αποτέλεσμα του φόβου μας ανία;
Και μερικοί που βρίσκονται σε πλήρη ειρήνη με το ...? Ωστόσο, είναι προς το τεμπελιά μας, στα όνειρά μας, ότι το βυθισμένο αλήθεια έρχεται μερικές φορές στην κορυφή. ~ Γουλφ Βιρτζίνια.
αληθινό άτομο σας βρίσκει πλήξη μάλλον ευχάριστη παρά επώδυνη. Είναι το σύμβολο της ελευθερίας του - υπερβολική ελευθερία του. Δέχεται ανία του όταν έρχεται, δεν είναι απλώς φιλοσοφικά, αλλά σχεδόν με την ευχαρίστηση. ~ Aldous Huxley.
Η ανία δεν είναι ένα τελικό προϊόν, μάλλον είναι συγκριτικά πρώιμο στάδιο της ζωής και της τέχνης. Έχετε να πάτε από ή παρελθόντος ή με την πλήξη, καθώς μέσα από ένα φίλτρο, πριν από το καθαρό προϊόν αναδύεται. ~ Φράνσις Σκοτ ​​Φιτζέραλντ στη ρωγμή-Up.
Παρόλο που δεν μπορώ να σας δώσω μόνιμες λύσεις για να σκοτώσει την πλήξη, υπάρχουν κάποια προσωρινά επανορθωτικά μέτρα θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, όπως προτείνεται στα ακόλουθα άρθρα:? Λίστα με τα πράγματα να κάνουμε όταν Bored? Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε όταν είστε βαριεστημένοι στο σπίτι? Fun Stuff να κάνετε όταν έχετε βαρεθεί? πράγματα να κάνετε όταν έχετε βαρεθεί? Έτσι, στο τέλος του, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω αποφύγει πολλές φορές την πλήξη με τη βέλτιστη αναβλητικότητα. Και μάντεψε τι; Βρήκα αυτό το φοβερό ρητό που δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα αποσπάσματα αναβλητικότητα που έχω ανακαλύψει, αλλά κάνει για το τέλειο τέλος αυτού του άρθρου σε εισαγωγικά πλήξη,
Η αναβλητικότητα αποφεύγει την πλήξη? Έχει κανείς ποτέ την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό να το κάνετε.
Η καλύτερη λύση για την πλήξη ποτέ!